Geniş Aile Star Tv

Allaaaah yine süper bi bölüm geliyor karşımıza:sm_cool:

ben oradaki mürsele bayılıom ya filmi kurtaran adamlardan biride o.yeni sezon dada aglak dizi doldu ortalık sinir oluom .güselim avrupa yakası da bitti.bi tek geniş aileye kaldım.cevahir yani gercek adı neyse cıktıığı her dizide bayıldım bu adama.benm annem bi melek te de oynuo.bide senelr önce melek baykalla hayatbagları die bi dizi vardı orda da oynamıstı hatrlayanınıs var mı bilmem.işte ben ordan beri begenirim oyunculuunu.

dizinin pazara alınması süper oldu.
işten gelince hemen tv nin karşısına geçiyodum. şimdi rahat rahat izliycem umarım gününde başka değişiklik yapmazlar hep pazar günü olur.
bayılıyorum bu diziye.

Pazara alınması gercekten cok iyi oldu, haftaici isten gel yemek ye vs derken basını bile kacırdıgım oluyordu.
Fragmanı süperdi, Cevo tekerlekli sandalyede yapmadıgını bırakmıyordu :roflol:
Mürsel herzamanki gibi :lepi: dizide Cevodan sonra en begendigim karakter, hele o "yürü git naaann" demesi yokmu :roflol: bide o aglaması "teyyyyyy" demesi :roflol: :roflol:

ben bu diziyi hiç mi hiç sevmiyorum bana çok saçma geliyo nedense..

izleyenlerden komik replikleri alsakta gülsek biraz ben izleyemedim de...

Kızlar nasıl beğenmezsiniz ya valla ben her bölümünü iki kere izliyorum,bi yeni bölümünü bide tekrarını kaydirigubbakcemile3

Dünkü bölümün en komik kısmı Ulvi Sevimden kaçarken Kumterle Zek in de Keçe kardeşlerden kaçarkenki dialoglarıydı kaçarken karşılaşıyolarya Ulvi naber zek diyo Zekte iyi abi kaçıyoruz diyo Ulvide bende kaçıyorum diyo :roflol:

Sevim annesiyle Ulvi yi tanıştırırken

Sevim: Tanıştırıyım valide sultan Nevriye annem buda sana bahsettiğim genç Ulvi
Ulvi: Öyle miiiii Bu ne güzellik nevriyeciğim anasına bak kızını al
Sevim: Napıyosun ?
Ulvi: Bak Nevriye gençsin güzelsin ederin var yani gel seni bizim Devir abiye yapalım analı kızlı sizi blok halinde alalım
Sevim: Ulvi sen ne diyosun gerizekalının gerizekalısı
Ulvi: Niye ki annenin çıktığı mı var ?

Bide Sevim Müfit'i tehdit ederken üzerine erimiş cop damlatırım şıp şıp şıp diyodu orasıda güzeldi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zabıta süper yakaydirigubbakcemile3
gerizekaaalı demesi bizde ağzını yaya geeenç demesi çok komikkaydirigubbakcemile3
dokturlardaki rolunden sonra bu rol çok orjinal olmuş
şüküfeye mafya babası talip çıkıyo yarınkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

şukufe bile o adamın karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyodu kaydirigubbakcemile3 yarını sabırsızlıkla bekliyorum :dance:

bayılıyorummm bu diziyee!!:lepi:
gülmekten kırılıyoruz resmen süperler hepsi yaaa!alkisalkisalkis
oyunculuk şovu yapıyolar resmen!!
tebrikler hepsineeee.....:hooray:

şukufe bile o adamın karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyodu kaydirigubbakcemile3 yarını sabırsızlıkla bekliyorum :dance:
akşama boll boll güleriz artıkkaydirigubbakcemile5
ben şüküfeye çok alışamadım nedensee hepsinin içinde!!!:1no2:

Yaşasın bugün geniş aile varhihoyyythihoyyyt

Kaç gündür depremle uğraşmaktan dizi flan izleyemiyorum bugünde izleyemicem ya off sonra netten izleyince bişey anlamıyorum nedense -tatlicadiarzu-

lan kunter, kung-fu mung-fu ayağına dinden çıkmayalım lan:roflol::roflol::roflol:

zekai nin esprililer süper ya:roflol:

ya başlıyalı 5 dk olmadı film kopardı beni
mürsel gerdeğe giremedi ev kalabalık die malum ilk tecrübesi
sevimin jopunu aldılar2.el mürsel ve cevahirle takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…