genis ailem :) ve kafamdaki soru isaretleri

ne kadarlık evlisin canım.yaşın kaç.
sen de geniş bir ailede büyüdüysen kalabalık araman normal etrafında.
duvarlarla konuşmazssın ilerde çocukların olur vaktin nasıl geçtiğini anlamazssın.
eğer tahmin ettiğim gibi ço çok yeni evli isen zaman içinde düşüncen değişecektir.
eşinin ayrı ev için maddi imkanı var mı.

Dunya malina onem vermemek lazim bukadar
ben dünya malında değilim zaten kayınvalideyi geçtim hani topluca bir evde kalma fikrinden bahsediyorum,şahsen ben elden ayaktan kesilmeden yani kendilerini idame etmeye zorlanmadıkları sürece kalamazdım sanırım..Rabbim sağlık sıhhat verisn zaten,kimseyi ele avuca düşürmesin..

3yil olucak evet goruyorum 9yildan sonra bile artik ayri ev istiyorum diyen var esim cikcakti ben annesini dusunerek vazgecirdim ev falan kendimde baktim evet ama snra neyapibirlikteyizdedim annesi diger cocugundan zaten uzak bir oglu var o da ayri eve ciksa kafasi kalicak oglunun sorumlulugunu cogaltmak istiyor ayri ev konusu aciyordu bazen simdi hic acmiyor beni dusundukleri ocin aciyorlar birde bizle olmak istemiyordur diye ama oyle birsey dusunmuyorum bnde onlar istemiyorlardir diye dusunuyorum carposiyoruz bu konuda
sanirim uzun sure birlikteyiz bundan sonra oyle gozukuyor ama biryerden sonravyine yanimiza alirdim ayri evde bile olsam ben cevremde cok gordum annesini istemeyen kisi onlar gibi olmak istemiyorum Allah im insallah oyle birsey koymaz su kalbime

Son düzenleme:
Elden ayaktan kesildikten sonra asil yankarinda birden bitivermekte istemem ozamana kadar hastane isleri cikio gorumcem bile olsa niye hastaneye gittiniz diyorum ilerde bi sorun ciktimi gecmiste yasanan hastaligi var mi diye soruyor ee kadincagiz adamcagiz o an baygin olsa ben bunu bilmesem yada esim bilmese evladi diye mi gorurler yabanci biri almis getirmis diye mi onceden taniyorum iclerindeyken taniyorum ilerde herhangi bir durumda elleri ayaklari biz olalim diye kac gundur konusmadim zaten icime dert oldu ayni evde olmamiza ragmen birsey olsa haberim olur ama halen kafama takili acaba konusmadim diye hatami yaptim nasil duzeltirim diye bakiyorum

şok şok şokk..
herkes kaçmak ister, adamlar eve çıkın diyor, sen illa sizinleyiz anca beraber kanca beraber diyorsun.
kvalideyle sorun yaşayanlar duysun bunu.

şok şok şokk..
herkes kaçmak ister, adamlar eve çıkın diyor, sen illa sizinleyiz anca beraber kanca beraber diyorsun.
kvalideyle sorun yaşayanlar duysun bunu.
Baslarda cok kafama takip yanlis anlayacagim seyler yasandi bunlari sildim ben cunku gecmiste yapilanlarla yasayamam ondan olabilir ki aile konusunda Allah a sukur diyorum herkese gecinecek ailelerle karsilasmak nasip olsun

Baslarda cok kafama takip yanlis anlayacagim seyler yasandi bunlari sildim ben cunku gecmiste yapilanlarla yasayamam ondan olabilir ki aile konusunda Allah a sukur diyorum herkese gecinecek ailelerle karsilasmak nasip olsun
hep tersi örnekleri okuyunca ister istemez şaşırıyoruz:))
ama kendi düzenin olmasına dair bir isteğin yok mu hiç ya merak ettim.
bu benim için çok elzemdir mesela.
çocuktan sonra bunu dahai iyi kavrayabilirsin.bu evde nasıl bi düzen kurdunuz mesela yemektir ,temizliktir ortak mı yapıyorsunuz veya yük sende mi.
maddi olarak ta zorlanacağınız düşüncesi de var galiba biraz değil mi.

şuan madem birliktesiniz ve geçinebiliyorsunuz sorun yok değerlendirin bence bu durumu iieğer kredi ödeyebilecek durumdaysanız alın ev.. kendiniz oturmasanız bile kiraya verilebilir, ileriye dönük yatırım olarak bekletilebilir ...

Okadar iyisiniz, okadar tatlisinizki hayran kaldim okurken
Madem siz memnunsunuz halinizden ayrılmayin o evden bence, onlarin istemedigini hic sanmiyorum sizin rahatiniz icin demislerdir :)

Maddi olarak bile destek olurlar diger
cocuklarina oluyorlar maddi sikinti herkes
ceker orda herkes ayni iki kisi calisinca bu
dahha da azalir evet herseyimiz bir is konusunda yapmasamda olur gorumceme birakiyorum nedenini annesinede soyledim o da olumlu karsiladi kiz ev konusunda kendini gelistirsin diye bilerek yapmiyorum o yaptimi cok guzel olmus falan diyorum yemek yapmaya basladi su aralar kahvalti hazirlamazdi hazirliyor karismak istemiyorum kendi yapma sekli var herseyi cunku bu duruma su gunden beri geldik evlilik dusunuyormus bilmiyordum bari karismiyim ogrensin tek basina dedim yine de arada kalkip onun yapamadiklarini yapiyorum genelde agir isler bana kaliyor toplu temizlik gibi koltuklarin arkasi falan ince detaylara girmiyor bnde cok birikmeden oralari temizliyorum birbirimize fazla karismadikca ayni evde yasamak sorun degil bence

Kredi ceksem baska seylerde yapabiliriz de fazlayi gorup daha fazla isteyenlerden olmak istemiyorum ornegini gordugim kisiler ayrilma safhasina gelen ve ayrilanlaroldu bu acgozluluk yuzunden

Okadar iyisiniz, okadar tatlisinizki hayran kaldim okurken
Madem siz memnunsunuz halinizden ayrılmayin o evden bence, onlarin istemedigini hic sanmiyorum sizin rahatiniz icin demislerdir :)
Belki farketmeden eksik bir davranista bulunuyorumdur belki fazla gulmuyorumdur onlarda mutsuzum saniyorlardir olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…