ne kadarlık evlisin canım.yaşın kaç.Ayri ev esya olcak evet ama duvarlarla mi konusucam bnm fikrimi kv dem biliyorda kayinpeder bilmiyor o da muhabbet etmedim bikac gundur kendisiyle ben ogun galiba ayri ev konusunu acip kalbini kirdim kizin demis esime esim bilmiyorum demis ev falan konusu acildimi ben ses cikartmamaya calisiyorum bnm icin onemli olmayan seyleri baskasi konu edinince uzuluyorum yemeklere bile cikamiyorum odadan cok alinganlik ettim galiba kendimi fazla gormeye basladim kucuk bir cumlr buna neden oldu para pul dunya mali bu konulari kaldiramiyorum
ben dünya malında değilim zaten kayınvalideyi geçtim hani topluca bir evde kalma fikrinden bahsediyorum,şahsen ben elden ayaktan kesilmeden yani kendilerini idame etmeye zorlanmadıkları sürece kalamazdım sanırım..Rabbim sağlık sıhhat verisn zaten,kimseyi ele avuca düşürmesin..Dunya malina onem vermemek lazim bukadar
3yil olucak evet goruyorum 9yildan sonra bile artik ayri ev istiyorum diyen var esim cikcakti ben annesini dusunerek vazgecirdim ev falan kendimde baktim evet ama snra neyapibirlikteyizdedim annesi diger cocugundan zaten uzak bir oglu var o da ayri eve ciksa kafasi kalicak oglunun sorumlulugunu cogaltmak istiyor ayri ev konusu aciyordu bazen simdi hic acmiyor beni dusundukleri ocin aciyorlar birde bizle olmak istemiyordur diye ama oyle birsey dusunmuyorum bnde onlar istemiyorlardir diye dusunuyorum carposiyoruz bu konudane kadarlık evlisin canım.yaşın kaç.
sen de geniş bir ailede büyüdüysen kalabalık araman normal etrafında.
duvarlarla konuşmazssın ilerde çocukların olur vaktin nasıl geçtiğini anlamazssın.
eğer tahmin ettiğim gibi ço çok yeni evli isen zaman içinde düşüncen değişecektir.
eşinin ayrı ev için maddi imkanı var mı.
Elden ayaktan kesildikten sonra asil yankarinda birden bitivermekte istemem ozamana kadar hastane isleri cikio gorumcem bile olsa niye hastaneye gittiniz diyorum ilerde bi sorun ciktimi gecmiste yasanan hastaligi var mi diye soruyor ee kadincagiz adamcagiz o an baygin olsa ben bunu bilmesem yada esim bilmese evladi diye mi gorurler yabanci biri almis getirmis diye mi onceden taniyorum iclerindeyken taniyorum ilerde herhangi bir durumda elleri ayaklari biz olalim diye kac gundur konusmadim zaten icime dert oldu ayni evde olmamiza ragmen birsey olsa haberim olur ama halen kafama takili acaba konusmadim diye hatami yaptim nasil duzeltirim diye bakiyorumben dünya malında değilim zaten kayınvalideyi geçtim hani topluca bir evde kalma fikrinden bahsediyorum,şahsen ben elden ayaktan kesilmeden yani kendilerini idame etmeye zorlanmadıkları sürece kalamazdım sanırım..Rabbim sağlık sıhhat verisn zaten,kimseyi ele avuca düşürmesin..
şok şok şokk..ben esimin ailesiyle birlikte oturuyorum durumdan rahatsiz degiliz tam bir genis aileyiz bir dedemiz yok birlikte oturmakta suan icin en onemlisi anne ve babasi yaslaniyor ve ilgilenebilecek biz variz diger cocuklarindan biri kendiyle zor ilgileniyor biri ise baska sehirde ama kv dem ve kayinbabam cocuk hic yapmayacakmisiniz bir ev alinsa krediyle bile odenir diyor ama ben calismiyorum is basvurularimdan sonuc alamiyorum bir turlu birde baska sehirdeyim tutturamadim bir is herneyse biz esim ile kendileriyle birlikte oturmaktan yanayiz ki baska eve de ciksak yine gelcez buraya saglikdurumlari kotulesti mmi bazen acaba cocugumuz olsa neolur diye dusunuyorum suan onun icin oda mevcutvdegil evde ama buyudugunde kv dem kesinlikle bir oda bosaltabilir torunuicin birde dusuncem varki kiraya mi ciksak belki birlikte yasamak istemiyorlardir bizimle diye siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz ben ayri evden ziyade onlari dusunuyorum coktan cikmistim yoksa ama gel gelelim anne baba ilgi ister yakinlarinda bile olmamiz onlari mutlu ediyordur
Baslarda cok kafama takip yanlis anlayacagim seyler yasandi bunlari sildim ben cunku gecmiste yapilanlarla yasayamam ondan olabilir ki aile konusunda Allah a sukur diyorum herkese gecinecek ailelerle karsilasmak nasip olsunşok şok şokk..
herkes kaçmak ister, adamlar eve çıkın diyor, sen illa sizinleyiz anca beraber kanca beraber diyorsun.
kvalideyle sorun yaşayanlar duysun bunu.
hep tersi örnekleri okuyunca ister istemez şaşırıyoruz:))Baslarda cok kafama takip yanlis anlayacagim seyler yasandi bunlari sildim ben cunku gecmiste yapilanlarla yasayamam ondan olabilir ki aile konusunda Allah a sukur diyorum herkese gecinecek ailelerle karsilasmak nasip olsun
ben esimin ailesiyle birlikte oturuyorum durumdan rahatsiz degiliz tam bir genis aileyiz bir dedemiz yok birlikte oturmakta suan icin en onemlisi anne ve babasi yaslaniyor ve ilgilenebilecek biz variz diger cocuklarindan biri kendiyle zor ilgileniyor biri ise baska sehirde ama kv dem ve kayinbabam cocuk hic yapmayacakmisiniz bir ev alinsa krediyle bile odenir diyor ama ben calismiyorum is basvurularimdan sonuc alamiyorum bir turlu birde baska sehirdeyim tutturamadim bir is herneyse biz esim ile kendileriyle birlikte oturmaktan yanayiz ki baska eve de ciksak yine gelcez buraya saglikdurumlari kotulesti mmi bazen acaba cocugumuz olsa neolur diye dusunuyorum suan onun icin oda mevcutvdegil evde ama buyudugunde kv dem kesinlikle bir oda bosaltabilir torunuicin birde dusuncem varki kiraya mi ciksak belki birlikte yasamak istemiyorlardir bizimle diye siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz ben ayri evden ziyade onlari dusunuyorum coktan cikmistim yoksa ama gel gelelim anne baba ilgi ister yakinlarinda bile olmamiz onlari mutlu ediyordur
Maddi olarak bile destek olurlar digerhep tersi örnekleri okuyunca ister istemez şaşırıyoruz:))
ama kendi düzenin olmasına dair bir isteğin bi mu hiç ya merak ettim.
bu benim için çok elzemdir mesela.
çocuktan sonra bunu dahai iyi kavrayabilirsin.bu evde nasıl bi düzen kurdunuz mesela yemektir ,temizliktir ortak mı yapıyorsunuz veya yük sende mi.
maddi olarak ta zorlanacağınız düşüncesi de var galiba biraz değil mi.
Kredi ceksem baska seylerde yapabiliriz de fazlayi gorup daha fazla isteyenlerden olmak istemiyorum ornegini gordugim kisiler ayrilma safhasina gelen ve ayrilanlaroldu bu acgozluluk yuzundenşuan madem birliktesiniz ve geçinebiliyorsunuz sorun yok değerlendirin bence bu durumu iieğer kredi ödayrilanla durumdaysanız alın ev.. kendiniz oturmasanız bile kiraya verilebilir, ileriye dönük yatırım olarak bekletilebilir ...
Belki farketmeden eksik bir davranista bulunuyorumdur belki fazla gulmuyorumdur onlarda mutsuzum saniyorlardir olabilirOkadar iyisiniz, okadar tatlisinizki hayran kaldim okurken
Madem siz memnunsunuz halinizden ayrılmayin o evden bence, onlarin istemedigini hic sanmiyorum sizin rahatiniz icin demislerdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?