Biri yol gostestersin lutfen ..

Evet bu yuzden hersey ustume olunca cok yoruldum inanin anlatamam. Birde bu halimle evimi tertemiz yapiyorum. Yemegim eksik olmuyor. Kendim bakimliyim. Bu adam daha ne istiyor. Azcikta bir isin ucundan tutsada ben dinlensem. Az yatsam aglayan cocugu basima getiriyor. Oyle bir doluyumki ona karsi bu yaptiklari soguttu. Hersey soyledim kizginlikla. Yanima bile yakismiyon aynada tipine baktinmi falan. Aslinda yakışıklı sayilir. Ama kiemak icin ofkeyle neler soyledim. Kufurler havada ucustu. Agza alinmayacak sozler. Bendede ne kufurler varmis kendimi taniyamadim. Nekadar degistirdi beni bu evlilik. Birde burada tekim tek esim var. Ondan azda olsa beklentiye girmekte hatali miyim. Bu kadini cildirtana kadar ne bekliyordu. Herkesin bir sabir sonu var bu cocugu babamin evden getirmedim. Banada yazik.
Çok haklısınız ama sadece söyleme tarzınız uslubunuz yanlış biede bende vardır herşey 4 4 lük olsun ama bazen boşverip dinlenmek gerekiyor.Yada maddi durumunuz varsa arada sıra da temizliğe birini bulun.Ama öncelik kendiniz olsun dinlenin muhakkak çocuk uyuyunca

Konuyu ilk okuduğumda size kızmıştım ama detayları okudukça hak vermesem de anladım durumunuzu.
İki küçük çocuğun tüm sorumluluğu üzerinizde ve siz hala lohusasınız, çok zor.
Yalnız göndermez diye bir şey yok, dik durun , ayaklarınız yere sağlam bassın.
Ben tek başıma bu yükü taşıyamıyorum, sen el gibi bile yardım etmiyorsun, ben ailemin yanına gideceğim deyin. Ya yardım etsin ya da birkaç aylığına ailenizin yanına gidip dinlenin.

Konusuyorum anlamiyor. Yine ayni adam. Evet pakolojim dogum sonrasi daha kotuydu. Halada tam duzelmesede eskiye gore yine iyi sayilirim. Yabanci bir ulkede turk doktoru nereden bulayim. Bulsamda lohusa depresyonu der uyku ilaci verir bu. Cocukla nasl uyucam ben uyusam kim bakacak. Aglamaktan catlatkr cocugumu
Konuşarak olmuyor demişsiniz.
Hakaret,küfür ve kavgayla mı çözeceksiniz sorunlarınızı?
Böyle olmaz,o iki yavru şahit oluyor bu kavgalara.
Ayrıca saygı bitince evlilik de biter.
Son çare rest çekin eşinize,gözünü korkutun,belki insafa gelir de elinizden tutar.

sizde esinizde siddeti kullanmayi seviyorsunuz
yazik o cocuk ne yapti siz bunlari yaparken

Adama küfür eden sensin, şiddet uygulayan sensin birde kalkmış dayak yedim diyorsun. Polis arıyorsun. Önce sen kadın ol da, kocan da adam olur bence.

Ne acı bakıyorum buradaki çoğu yorum:yok sen ilk vurmuşsun, sen kafayı yemişsin,adamı rahat bırak, küfretmek yakışıyor mu vs. Evet tabi ki küfür yakışmıyor ama Türk erkekleri malum hayatta tek görevleri işe gelip gitmek, yiyip içip sevişip yatmak sanan bir topluluk. Kadın çalışıyorsa da ev işleri ve çocukla ilgili her şey onda çalışmıyorsa da. Tabi yapanlar var ama maalesef oda 'yardımcı olmak' kıstası altında kalan göz boyamalar. Yani asıl görev kadının mentalitesi. Hadi adamların işine geliyor böyle düşünüyorlar da kadınların bu kafada olmaları kendilerini sevmemelerini anlayamıyorum.
Konu sahibinin 2 küçük çocuğu var; orada taş olsa bebek ağlar anne yorgunsa kadın çıldırmadan dur canım bana ver der. Ama beyzade dokunmuyor. Sanki sabah işe gidip dünyayı kurtaracak. Çocuk annenin sadece sanki. 2. yi keşke bekleseydin biraz...Koca, kaynana yada büyükler çocuk çocuk demeyi iyi bilir ama ağladığında kimse yanında olmaz.

++++
++++

küfürler, yumruklar polisi aramalar. Ne oluyorsunuz yahu.
evli misiniz yoksa düşman topraklarında operasyona mı çıktınız?
tedavi almanız gerekiyor
zavallı çocuklar

Arkadaslar bugun kocam beni dovdu. Dun gece basladi cocugumuz 2 aylik . Dun asi oldugu icin uyumadi sabah dorde kadar uyutamadim uyku gozumden akti. Es kisisi hic duymamazliktan geldi donupte cocuga bir bakmadi bile yatti oyle . Saat 5e dogru gelirken ben sinirlendim cocuk agkarken bakmiycam artik yeter yoruldum diye soylendim.
Cekil diger tarafa ben sallayim dedi. O an tam dolmustum patladim. Kalktim vurdum yenimi aklina geldi sabah oldu sabah , uyudun oyle hafta ici oylesin hafta sonu oylesin biktim senden diye bagirdim. Daha bana millet 4 tane buyutuyo sen iki cocuga bakamiyon diyor bagirdim iyce diger odaya gectim baktim bebegi yenemiyor geri gittim emzirip uyuttum. Neyse sabah uyandim saat 11 bucuk bu evde yok . Gitmis arkadasiyyla bulusmus. Bana hic birsey demeden. Eve geldiginde ben arkadasla buluştum demedi tesadufen telini bakarken arkadasiyla gorustugunu gordum anladim bunla birlikte oldugunu bu yoklukta.
Dedim sen bugun bununlami girustun niye demedin ben burda neciyim. Gizli sakli is karistiriyon bilmem ne kopurdum. Kufur ettim oda bana etti. Eskiden boyle degildik cok kotu davraniyoruz birbirimize. Sanirim benim sevgim yok suan oyle hissediyorum. Bir es karisina nereye gitmek istedigini soylemezmi. Eskiden herseyden haberim olurdu. Bana sen istemezsin diye soylemiyorum diyordu. Sonra bu 3 yasindaki kizimizi aldi hava slcam diye cikarken bende soyleniyordum. Kufurde ettim o kizginlikla.
Baktim bu ustume yuruyor beni kollarimdan tuttu tezgaha itti . Bende ona tokat attim oda uzerime yurudu elleriyle itis kakis oldu. Ben buna siddet diyorum.polisi aradim. Geri adresi vermedim. Sonra eve geldi gene tartistik birbirimjze birsuru sey soyledik. Biz boyle degildik. Ona karsi hep ofkeliyim . Dogum sonrasi lohusalik donemimde bana hic destek olmadi.
Depresyondan yeni ciktim. Birde boyle seyleri hep batiyor. Benimle evlendigine pismanmis cocuklar olmasa bir dk durmazmis. Birtek guzelligim varmis baska her huyum kotuymus. Benimle evli kalirsa bir yerimi kircakmis boyle duramazmis. Hapse atarlar diye sabrediyormus. Neler neler. Arkadaslar biz boyle degildik. En azindan esim boyle degildi sanirim artik onu cildirttim. Cok ustune gidiyorum tartismalarda. Ama eski sabri yok kalmamis.
Daha 2 gun once birbirimizi cok sevdigimizi soyluyorduk mutluyduk. Bize ne oldu ayrilmak istiyorum . Sıktığı kollarim hala agriyor. Birde bana o vurmakmi diyor ben de ona cok vuruyorum hatta ilk once ben vurdum. Ama sanirim sinirlerim cok yiprandi. Ne yapayim bosanayimmi. Kizlarim biri 3 yasinda biri daha 2 aylik. Onlari dusunuyorum. Yoksa nasil davranayim bu adama.
Normalde cok cok ustune gitmedigim surece boyle kotu soz soylemez ben soylersem soyler. Ama benim sevgim bitti sanirim. Suan oyle nefret ediyorumki. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ablalarim.
Bence kendine vakit ayıramadığından onun üzerine gidip onu çıldırtmışsın.Bence bi sakinleştirici için psikologa git ,eşine önce sen küfretmiş ,önce sen vurmuşsun ,ağlayan bir çocuğu bir babadan çok anne sakinleştirir adam işe gidiyor napsın ki...Ben ikizlerimde evet eşim yardımcı çok oldu ama ağlayan bebeğe bakmayı bilemezdi hep ben bakardım ,ninni söyle sakinleştirir uyuturdum hasta değilse tabi..Bence sende öfke kontrolsüzlüğü başlamış yuvanı yıkmadan önce acilen bir dr a gitmelisin.Benim eşimde arkadaşlarıyla buluşuyor fakat ben ona yok niye söylemedin haber vermedin demiyorum çünkü bende yoğunum boş şeylere kafa yoramam ki.Sen de yorma niye huzurunu kaçırıyon bi arkadaşıyla görüştü diye ya hu.Sen de haklısın bazı konularda fakat tepkilerin çok fevri yuvanı yıkma kendini düzelt derim.

Bu konuda haklısınız evet size yardım etmesi gerekiyor sonuçta tek başınıza yapmadınız o çocukları onun da ilgilenmesi gerek siz anneyseniz o da baba kesinlikle bu bakımdan yerden göğe kadar haklısınız.Erkeklerin çoğu böyle maalesef
Fakat her hangi birşeyi yapmasını istediğinizde güzellikle söyleyin ki yapsın aksi takdirde yapacağı varsa da yapmaz
Ayrıca bu dövmek olayı nedir ya çok ayıp ve çok çirkin hareketler ne bir kadına nede bir erkeğe bu tarz şeyler yakışmaz
Bir de madem çocuklar konusunda ilgisiz ve size yardımcı olmayan bir insana 2. çocuğu niye yaptınız ?
Yani ne gerek vardı ki
Ikinci cocugu yaptim. Cunku ilk cocugumuzda asiri ilgiliydi bakimiyla. Her konudada bana yardim ediyordu. Ve ikinci cocugu cok istiyordu bu yuzden yaptim

Esiniz erken geliyormus isten o geldikten sonra bi kac saat bebegi birakin ona biraz baksin pispislasin dinlenin dsunuzu alin gece de o uyurken siz bakiyorsunuz nasilsa yardimci olmasi gerekir sizin de caniniz var kim dayanabilir hergun 3 saat uykuyla
Iste herseyin basi bu uykusuzluk degilmi. Zombilere doncem yakinda

Bence kendine vakit ayıramadığından onun üzerine gidip onu çıldırtmışsın.Bence bi sakinleştirici için psikologa git ,eşine önce sen küfretmiş ,önce sen vurmuşsun ,ağlayan bir çocuğu bir babadan çok anne sakinleştirir adam işe gidiyor napsın ki...Ben ikizlerimde evet eşim yardımcı çok oldu ama ağlayan bebeğe bakmayı bilemezdi hep ben bakardım ,ninni söyle sakinleştirir uyuturdum hasta değilse tabi..Bence sende öfke kontrolsüzlüğü başlamış yuvanı yıkmadan önce acilen bir dr a gitmelisin.Benim eşimde arkadaşlarıyla buluşuyor fakat ben ona yok niye söylemedin haber vermedin demiyorum çünkü bende yoğunum boş şeylere kafa yoramam ki.Sen de yorma niye huzurunu kaçırıyon bi arkadaşıyla görüştü diye ya hu.Sen de haklısın bazı konularda fakat tepkilerin çok fevri yuvanı yıkma kendini düzelt derim.
Bir anlik birsey degilki bu yaptiklarim. Baya bir birikimin sonucu bu

Iste herseyin basi bu uykusuzluk degilmi. Zombilere doncem yakinda
Cogu kisi seni haksz gormus ama ben srni anliyorum bi sekilde esinle iletisime gec ve yardim al bi saat bile dinlensen yenileniceksin sakinlesiceksin. Herseyi tek basina yuklenme. Mesela Oglen yemegini bi gun once aksam esin geldiginde hazirla o sirada esin bebekle ilgilensin sende yemegini yap kaldir dolaba sabah herkes ciktiktan sonra dinlenmek icin vaktin olur

Çok haklısınız ama sadece söyleme tarzınız uslubunuz yanlış biede bende vardır herşey 4 4 lük olsun ama bazen boşverip dinlenmek gerekiyor.Yada maddi durumunuz varsa arada sıra da temizliğe birini bulun.Ama öncelik kendiniz olsun dinlenin muhakkak çocuk uyuyunca
Oyle yapacagim. Artik kendime zaman ayirmaliyim. Bugun esimle konustuk.birbirimizden ozur diledik. Biraz iyi aramiz. Gezdik bowlinge falan gittik. Biraz daha iyi hissettim kendimi. Sanirim eve tikanmamam lazim benim. Firsat buldukca hergun azda olsa cikmaliyim. Arabada almisti bana kendisi. Evde sıkılıyorum diye. Sadece bikackez surdum. Evde durdukca buna saracam yoksa herseyi batar oldu.

Cogu kisi seni haksz gormus ama ben srni anliyorum bi sekilde esinle iletisime gec ve yardim al bi saat bile dinlensen yenileniceksin sakinlesiceksin. Herseyi tek basina yuklenme. Mesela Oglen yemegini bi gun once aksam esin geldiginde hazirla o sirada esin bebekle ilgilensin sende yemegini yap kaldir dolaba sabah herkes ciktiktan sonra dinlenmek icin vaktin olur
Konustuk esimle biraz once yazdim baska mesajimda. Evet oyle yapsam artik daha mantikli. Kizim gunduz uyuyunca bende yatmaliyim her firsatta

Neden ayrılmıyorsunuz ve neden sorunlu giden bir evliliğe 2. Çocuk ?
Sorunlu gitmiyorduki. Dogumdan sonra basladi hersey. Ben uykusuz kaldikca buna sardim . Birde hic destek olmadi. Baya bir birikim var bu yuzden bu duruma geldim. 2. Cocuk esim istedi bende digerinde bendende cok duskun ilgili oldugu icin kabul ettim . Bilmiyorum ya cok kucuk diye ilgilenmiyor. Bakalim zamanla ne olacak

Sorunlu gitmiyorduki. Dogumdan sonra basladi hersey. Ben uykusuz kaldikca buna sardim . Birde hic destek olmadi. Baya bir birikim var bu yuzden bu duruma geldim. 2. Cocuk esim istedi bende digerinde bendende cok duskun ilgili oldugu icin kabul ettim . Bilmiyorum ya cok kucuk diye ilgilenmiyor. Bakalim zamanla ne olacak
Bu böyle gitmez ama ezdirme kendini

Sakin olun. Her evlilikte olur böyle şeyler,yorgunsunuz,bunaldiniz haklisiniz da ama esler de disarida yeterince yoruluyorlar. Bende hamilelikten dolayi biraz agresiflestim herseye sinirleniyorum bulasik yikamasini begenmiyorum,supurmesini begenmiyorum hatta bağırıyorum ama sonra vicdan yapip özür dileyip sarılıyorum çünkü o erkek ve ne yazik ki erkekler öyle yetistiriliyor.

Back
X