Geniş kot pantolon arıyorummm...!! huhuu :)

gulsaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
264
22
38
35
Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. tertemız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum.. (38 beden

Son düzenleme:
Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. temız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..

canım beden belirtmemişsin ama bende bu var düşünürsen, 44 beden kot pantolon sıfır ayarında az kullanılmış

Canim bende de var konuma bakabilirsin..nicole den buyuk beden kiyafetler diye basligi..

kot,kumaş,keten, nasıl olacak canım?

Canım bak bakalım böyle bişeyler mi arıyorsun?..Beli fiyonklu olan sıfır diğerleri temiz kullanıldı..Bedenleri 42 ama daraltma yapabilirsin diye düşündüm..Krem rengi olan 38 beden ama sanırım aradığın diğerlerinin modeli..

krem olan keten mi canım..?

Hayır polyester diyolar sanırım spor pantolonların kumaşı oluyor ya ondan işte tam bilemiyorum

keten bu var 38 beden paçaları bağlanıp büzülen modellerden

bi de bu varmış eskitme kot kargo tarz ceplilerden

Son düzenleme:

bende var koyu mavi ince kot kumaştan,38 beden etek pantolon..1,2 kez anca giymişimdir,yıpranmış bi yeri yok..ama ben artık onu giymediğim için evlendikten sonra getirmedim annemin evinden..sana ne zmn lazım,acil değilse anneme gidince alırım 1,2 hafta sonra..bi zamanlar çok modaydı almıştım ama pek giymek kısmet olmadı..

acele değil canım getirdiğinde eklersın :)

canım bende bunlar yeniden farksızlar,kot olanın paçaları kısaltılmıştı sadece ama ama kısa yapılmş giyemeden kaldı diğeride yenidir.
38 beden ve siyah olan üzerine yapılmış Jean de bol kesim bacaklarına yapışmaz salaşh kesim ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…