canım beden belirtmemişsin ama bende bu var düşünürsen, 44 beden kot pantolon sıfır ayarında az kullanılmış
Eki Görüntüle 1008069
ahhh :18: unutmusum canım 38 bedenım..
canın sağolsun canım, inşallah aradığını bulursun
Canim bende de var konuma bakabilirsin..nicole den buyuk beden kiyafetler diye basligi..
Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. tertemız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..(38 beden
kot,kumaş,keten, nasıl olacak canım?
Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. tertemız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..(38 beden
Eki Görüntüle 1008493 Eki Görüntüle 1008494 Eki Görüntüle 1008495 Eki Görüntüle 1008496
Canım bak bakalım böyle bişeyler mi arıyorsun?..Beli fiyonklu olan sıfır diğerleri temiz kullanıldı..Bedenleri 42 ama daraltma yapabilirsin diye düşündüm..Krem rengi olan 38 beden ama sanırım aradığın diğerlerinin modeli..
Hayır polyester diyolar sanırım spor pantolonların kumaşı oluyor ya ondan işte tam bilemiyorum
keten bu var 38 beden paçaları bağlanıp büzülen modellerden Eki Görüntüle 1008521
bi de bu varmış Eki Görüntüle 1008531 eskitme kot kargo tarz ceplilerden
o krem daha güzel geldi bana..fiyat ne dıyosun ona canım.?
12 tl. sayfama da bir bak istersen belki başka şeyler de çarpar gözüne..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695342
bende var koyu mavi ince kot kumaştan,38 beden etek pantolon..1,2 kez anca giymişimdir,yıpranmış bi yeri yok..ama ben artık onu giymediğim için evlendikten sonra getirmedim annemin evinden..sana ne zmn lazım,acil değilse anneme gidince alırım 1,2 hafta sonra..bi zamanlar çok modaydı almıştım ama pek giymek kısmet olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?