genital bölge batıkk :(

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
505
206
48
kızlar genital bölgeme bazen ağda bazen epilatör kullanıyorum ama hangisini kullanırsam kullanayım batıklarım oluyo ağdadan sonraki gün bile nokta nokta ağda yapmamışım gibi kırmızı kırmızı sivilce gibi de oluyo bazen. bunu için ne yapmalıyım önerisi olan. daha sonra bi iki tanesi sisiyo kırmızı oluyo bastırınca sert acıyo. böyle sorun yasayan var mı:44:

Ben bunun icin 6-7 sene once cildiyiye gitmistim.kokten alma demisti.yani jilet kullan ya da epilasyon yaptir demisti..o zaman cok utandigim icin lazere gitmemistim.jiletle de cok cikar diye kullanmamistim.aynen agdaya devam etmistim.sonra kendiliginden o batiklar azaldi..3 seans gittim bu sene lazere..yaz tatili girince biraktim donuste devam edecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bunun icin 6-7 sene once cildiyiye gitmistim.kokten alma demisti.yani jilet kullan ya da epilasyon yaptir demisti..o zaman cok utandigim icin lazere gitmemistim.jiletle de cok cikar diye kullanmamistim.aynen agdaya devam etmistim.sonra kendiliginden o batiklar azaldi..3 seans gittim bu sene lazere..yaz tatili girince biraktim donuste devam edecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keseye başladım ama genital bölgeme de yapsam mı bilemiyorum. bacaklarımda işe yarıyor kese. genital bölgeme yeni başladım. lazer bende düşünüyorum ya:44:

keseye başladım ama genital bölgeme de yapsam mı bilemiyorum. bacaklarımda işe yarıyor kese. genital bölgeme yeni başladım. lazer bende düşünüyorum ya:44:
lazer en iyisi bencede başla...ya da mecburen jiletle al... kökten almadığı için batma olmaz...

maalesef benim de öyle :( bacak koltukaltı genital bölgeme ister epilatör ister ağda yapiim sonuç batık batık!! illa lazer yaptırmam gerek yani :(

Yanlış alma teknigi uyguluyorsundur kıllar kirilip batik oluyodur canım. Bende salak gibi kendim alip her yerimi batik icinde biraktim. Artik teyzeme aldiriyorum o kuafor simdi hic batigim yok. Profesyonel kişi yapmali aman agda basit diye bakmamak gerek.

önceden jilet kullanmama rağmen çok fazla olmasa da batık problemim vardı. şimdi ağda yaptırıyorum batıklarım hiç kalmadı.

Back
X