Genital bölge temizliği

valla ben ağda yapamıorum çok acıo,ama üstleri makinayla alıorum altlarıda jiletle:)canım çok kıymetli yaa ben nasıl doğum yaparım bilmem:))

ya anlamadım ben kızlar nie zaralıymış.iyi canım o zaman dedmin top sakalı gibi dursun.yarı temiz yarı kirli...

valla temiz olması güzel ama sağlık açısından gerekiyorsa uzatırız.artıkiki yana öreriz her gün değişik model :::::::))))))saç örgü iç örgü:1no2:

allah allah bi yaşıma daha girdim çok ilginç gerçekten.o bölgeyi ağdaya alıştırana kadar neler çektim şimdi tutup jilet falan yapamam yazık günah ay :))
bence tüylü yada tüysüz o bölgeyi temiz tuttuktan sonra mikrop kapması pek ihtimal değil.uzun zamandır ağdadan başka bişey kullanmadım ben bi zararını da görmedim şimdiye kadar.

allah allah bi yaşıma daha girdim çok ilginç gerçekten.o bölgeyi ağdaya alıştırana kadar neler çektim şimdi tutup jilet falan yapamam yazık günah ay :))
bence tüylü yada tüysüz o bölgeyi temiz tuttuktan sonra mikrop kapması pek ihtimal değil.uzun zamandır ağdadan başka bişey kullanmadım ben bi zararını da görmedim şimdiye kadar.

Kızlar nasıl kullanıyorsunuz epilatörleri o bölgede yaa...Ben koltukaltımda Braun Silkepil deneyeyim dedim,hani çıkıyor ya sıfır acı bilmem ne,gözümden yaş geldi resmen... benneyaptımki
Bacaklar bi yere kadar epilatörle güzel oluyor da o bölgede denemeye hayatta kalkışmam,jilet kullanıyorum maalesef.
Bir kaç seneye kadar lazer düşünüyorum,baş edilmiyor yoksa...

cnm benim bir elinle killari alacagin yeri ger digeriyle de epilatörünle geç
inan bana o zaman acisiz oluyor ve tabii çok uzamasini bekleme bir yarim santim iken falan yap uzayinca çok acili oluyor...

kızlar bende cok sık idrar yolu enf yakalanıyordum sebebi devamlı kılaarın kesilmesimiş arayı uzattıum kılları temizlemekde sşimdi idrar yolu enfk omuyorum

avrupalılar kandırıyor ne demek, işi gücü yok böyle saçma bir konuyla mı uğraşacaklar yani? ben bugüne kadar 3 kadın doğum doktoru değiştirdim, hepsi de almamak daha iyi dedi.. mikropların girişini tutuyor.. nasıl ki kirpiğimiz tozların gözümüze girmesini engelliyorsa bu da aynı şekilde.. kıl yine kıl, işlev aynı işlev..

Bosa degilmis demek her temizligimden sonra mantar oluyormusum.Genelde ayda bir mantar olyuorum.Doktorum habire kizip duruyordu.Demekki adam hakliymis.
Kadin doktorum bir tek siz türk kadinlari hertarafinizialip geliyorsunuz diyor.Bunun sakincalarinin oldugunu anlatip durdu adam uzun zaman.Baktiki kimse dinlemiyor onu artik anlatmamamya basladi.Demekki dogru.Bende üst kisimleri agda alt kisimlarida artik ya makas yada sac kesme makinasi ile kisaltirim.
Paylasiminiz icin tesekkürler arkadaslar.

ya şu organımıza ne yapacağımızı şaşırdık temizlesek suç temizlemesek suç üstü de altı da ağda yapıyorum ne yapalım makineyle almaya çalıştım organın ucunu kaptırdım kanadı sonra vazgeçtim tabi çığlığıma eşim yetişti ne oldu dedi düşüyordum dedim banyoda. ağda daha iyi nasılsa ne mantardan ne enfeksiyondan kurtuluş yok

kım soluyo bu saçmalıgı anlamadım gıttı bunca sene nınelerımız annelerımız almısta bıseymı olmus eskı koye yenı adetler gelmıs çok saçma ustelık dınımızde bu konular çok hassas temız olması gerekıyo abdest alıyoruz namaz kılıyoruz yarı kıllı yarı kılsızmı olcak kusura bakmayın bana cok sacma gelıyo su ana kadar kıllarını aldı dıye ölen kımseyı gormedım ben.

Back
X