Genital bolge tüberkülozu nedeniyle interfilite olanlar...

Arkadaşlar yaşım 21
Tüplerimde tüberküloz görüldü ve sol tüpüm alındı.. sağ tüp de tüberküloz tedavisinden sonra tıkalı olduğu tespit edildi..
Tüpbebek denemem 2 ve hiç tutmadı
Embriyo kalitem 1. kalite hatta ileri düzeyde gelişime sahip olmasına rağmen hiç tutmadı..
Rahimde de görünen bi sorun çıkmadı..
Ancak dr. tüberkülozun rahimde bi hasara yol açmış olabileceği ihtimalini sundu...

çook korkuyorumm belki hiçç gebelik oluşmucak.. benim durumumda veya benzeri durumda olan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorm.. şimdiden çook teşekkür ediyorm..

Selam
Bende aynı dertten müzdaripim . Şuan dondurulmuş embiryolarım var. Denemekte kararsızım.
Sende durum nasıl bilgilendirirsen sevinirim

Bu sorunun teshisi hangi testle oluyor???
rabbim sifa versin insallah sorun yaratmaz sizlere

Ben de peritonit yani bagirsak tiberkulozu gecirdim 5. Yilim bu tedavim biteli ve ilk tup bebek denememi yaptirdim temmuz 11 de pozitif sonucumu aldim en buyuk risk grubundaydim tum tahlil test ve tetkiklerim temiz cikmasina karsin (esimde aynen) primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik teshisimiz var...yani kusursuzuz ama gebelik elde edemiyorduk...8 yillik evliyim...8+4 haftada düsük yaptim... dondurulmus embriyolarim ile ekimde tekrar deneyecegim...yilmayin her imkani degerlendirin...bide sunu dusunun sizlerin enazindan bir sebebiniz var benim anne olamami aciklayabilecek durum bile yok...uzulmeyin olacagina inanin lutfen mutsuzluk ve umitsizlik sizi 1-0 yenik kilar...umarim durumum sizlere umit olur...ben birkezde olsa basardim...sormak istediginiz bir sey olursa yazin cevaplarim...

bende ayni sebepsiz 4 tup bebek denemesi, 2 hsg,histereskobi en laparoskobi hersey cok iyi ama olmuyor sebebide bilmiyorum. Her ne duysam acaba bende Bu mu var diyorum rabbim yardimcimiz olsun

bende ayni sebepsiz 4 tup bebek denemesi, 2 hsg,histereskobi en laparoskobi hersey cok iyi ama olmuyor sebebide bilmiyorum. Her ne duysam acaba bende Bu mu var diyorum rabbim yardimcimiz olsun
Amin canim sıkma canini Rabbim nasip ettiyse basarili olucaz inşallah bizde...

Hanımlar banada tbc peritonit teşhis koyuldu geçen Şubat ayında 6 ay boyunca tüberküloz ilaçları kullandım sizlerde kullandınız mı ve bana yardımcı olurmusunuz lütfen ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum duyduğum günden berri aklımdan çıkmıyor bebek icin tüp bebek dedi dr

ayseem sana özel mesaj attım canım bir bak istersen..

Merhaba çok zaman geçmiş ama merak ettim bebek sahibi olabildiniz mi bende tbc peritonit geçirdim 1 senelik evliyim ve bebek düşünüyoruz doktor genital tüberküloz dan şüphelendi operasyon geçireceğim inşallahhhhh bebek sahibi olabilmişsinizdir

Doktorunuz kim acaba bende de benzeri durum bar

Doktorunuz kim acaba bende de benzeri durum var

Doktorunuz kim acaba bende de benzeri durum var
Merhaba çok zaman geçmiş üzerinden yeni gördüm msjınızı ben bu yıl düzgün bir tedaviye başladım daha önce histereskopi gecirdim normal yoldan bebegınız olabılır dedıler ama olmadı bır kez denedım tup bebek olmadı şimdi histereskopi olacağım ondan sonra tekrar deneyeceğiz

benimde peritonit kistim çıktı yumurta ve mesaneyi
kaplayan yazıyor bu aynı şeymi genital tüberkülozmu?

şu anda nasıl oldu canım, tedaviye devam ettin mi?

merhaba, devam ettiniz mi tedaviye sonucunuz nasıl geldi?

histereskopi oldunuz mu? tedaviniz nasıl gidiyor?

histereskopi oldunuz mu? tedaviniz nasıl gidiyor?
Merhaba evet oldum hısteserkopı cok basıt bı ıslem zaten ondan 2 ay sonra transferımı oldum aslında sürecım cok guzel gectı hamılede kaldım ama 7+3 te kanamam oldu bebeğimi kaybettim

Merhaba evet oldum hısteserkopı cok basıt bı ıslem zaten ondan 2 ay sonra transferımı oldum aslında sürecım cok guzel gectı hamılede kaldım ama 7+3 te kanamam oldu bebeğimi kaybettim
Geçmiş olsun ya, Rahim kalınlığınız kaçtı peki? Neden düşük olmuş söylediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…