Merhaba , sorumu yadırgamayın lütfen, daha önce taviz, tecavüz veya kadın olmaktan nefret etme , veya cinsellikle alakalı (istenmeyen bir cinsellik ) bir olay travma yaşadınız mı ? Buna göre size yardımcı olacağım..Evet hanımlar bugün cildiyeye gittim egzama dedi ah ben ne yapacağım bilmiyorum psikolojik olarak iyi değilim hiç alarji testine gönderdi bu egzama geçer mi bilmiyorum Dr egzama geçmeyen bişey dedi o kadar yıkıldım ki böyle olan var mı ya elde kolda olsa neyse ama ben ne yapacağım biri akıl versin inanın çok kötüyüm
Hayır cnm olmadıMerhaba , sorumu yadırgamayın lütfen, daha önce taviz, tecavüz veya kadın olmaktan nefret etme , veya cinsellikle alakalı (istenmeyen bir cinsellik ) bir olay travma yaşadınız mı ? Buna göre size yardımcı olacağım..
Birseyden tiksinme veya kurtulmak isteyip kurtulamama bu tarz bir duygunuz oldu mu peki ..Hayır cnm olmadı
Evet canım bu hastalıktan kurtulamıyorum diye çok dert ettim kendimeBirseyden tiksinme veya kurtulmak isteyip kurtulamama bu tarz bir duygunuz oldu mu peki ..
Hastalığı çok dert etmeyin geçeceğine inanın ki bedeniniz de inansın ve iyileşsin..Evet canım bu hastalıktan kurtulamıyorum diye çok dert ettim kendime
Ah canım çok denedim ama kaşıntı beni delirtiyorHastalığı çok dert etmeyin geçeceğine inanın ki bedeniniz de inansın ve iyileşsin..
Egzama çok zor biliyorum, benimde bilegimde çıkıyordu, travma çalışması yaparak geçirttim çok şükür, izi dahi kalmadıAh canım çok denedim ama kaşıntı beni delirtiyor
Merhaba.Egzama çok zor biliyorum, benimde bilegimde çıkıyordu, travma çalışması yaparak geçirttim çok şükür, izi dahi kalmadı
Direk özelden sayfayı atayım siz detaylı inceleyin anlatması uzun inaninMerhaba.
Ben de senelerdir var, nedir bu travma çalışması
Valla bende sadece kızarıklık ve kaşıntı oluyor dökülme yok bende kuruma çatlama da yok Dr egzama dedi ama bişeye alarjide olabilir dedi alerji testine gönderdi burda bir arkadaş advansan krem tavsiye etti onu kullandım bugün kızarıklık gitmişmerhaba, farklı egzama türleri var. sizinki nasıl acaba?
eşimin de vücudunun çeşitli yerlerinde çıktı (kasiklari, özel bölgesi dahil) kırmızı/mor gibi, yenidoganlardaki gül gibi, üstü de hafif pul pul duruyordu. doktor kontakt dermatit demişti ve bazı kremler vermişti. ne yazık ki etkili olmadı. sonrasında tetikleyebilecek şeyleri kestik, şampuan, deterjan, duş jeli gibi. kısa süre sonra iyileşti, iz filan da kalmadı tabi o süre çok stresli bir dönemden geçiyordu, onun da etkilemiş olması muhtemel
umarım şifa bulursunuz. yumuşatıcı ve deterjan konusunda hipoalerjenik olanları tercih etmek belki sizde de işe yarar. bu tarz sorunlarda ortaya çıkan semptomun değil de, sebebin çözülmesi gerektiğini düşünüyorum :)Valla bende sadece kızarıklık ve kaşıntı oluyor dökülme yok bende kuruma çatlama da yok Dr egzama dedi ama bişeye alarjide olabilir dedi alerji testine gönderdi burda bir arkadaş advansan krem tavsiye etti onu kullandım bugün kızarıklık gitmiş
Vallahi inanın iç çamaşıtımı deterjansız yıkıyorum Dr dedi kaynatma işlemi yapıyorum sadece ama yine aynı besin alerjisi olabilirmişumarım şifa bulursunuz. yumuşatıcı ve deterjan konusunda hipoalerjenik olanları tercih etmek belki sizde de işe yarar. bu tarz sorunlarda ortaya çıkan semptomun değil de, sebebin çözülmesi gerektiğini düşünüyorum :)
Canım banada atarmısın özeldenDirek özelden sayfayı atayım siz detaylı inceleyin anlatması uzun inanin
Direk özelden sayfayı atayım siz detaylı inceleyin anlatması uzun inan
Mihrimah sultan bana da atarmisin benim de bugun doktor dermatt olablr demisti bnm istemedgm iliski olmustuu taciz degil de hoslanmamistim cok eskiden.Canım banada atarmısın özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?