Galiba yanlış anlatım tabiki kızlık zarım yok vajinanın giriş kısmı sürekli kasılıyor cinsel isteğim oluyor ama bu durumdan zevk almıyorum acı çekiyorum çünkü cinsel ilişkiye girince sonrasında yine devam ediyor bu sonra bazen yürümek bile eziyet gibi geliyor banaKızlık zarınızın kasıldığını nasıl anladınız??
Yanlış anlatım vajinanın giriş kıskı aslında.7 yıllık evlilikte kızlık zarı mı kalır bacım bence yanlış anlatıyorsun
Nasıl yani? 7 yıllık evlisiniz ve kızlık zarında nasıl kasılma oluyor? Doktor mu dedi kızlık zarınız kasılıyor diye? Acaba vajinusmussunuz da kızlık zarım kasılıyor diye mi teşhis koydunuz?
Konunuz yanlış yerde bu arada.
Bir doktora gid
Hem seyrime hemde kasılmaSeyirme gibi mi?
Ben kasılıyorum demiş.Kızlık zarınızın kasıldığını nasıl anladınız??
EvetKaç yıllık jinekoloji hemşiresiyim, ilk kez hymen kasılması duyuyorum.
Muhtemelen vajen girişinden bahsediyorsunuz. En başından beri böyle miydi yoksa daha sonra mı gelişti? Birliktelik sırasında ağrı/yanma var mı?
Kaç yıllık jinekoloji hemşiresiyim, ilk kez hymen kasılması duyuyorum.
Muhtemelen vajen girişinden bahsediyorsunuz. En başından beri böyle miydi yoksa daha sonra mı gelişti? Birliktelik sırasında ağrı/yanma var mı?
Piskiyatrise gittim antideprasyan verdi ama hala aynıyım3yıldır var zaten her vajen muayenesinden çok kasılırım ayaklarım titrer söyledim Dr Vajinumus olabilirsin dedi
Bu hafif seyreden bir vajinismus vakası gibi görünüyor, 4 yıl her şey normalken son 3 yılda oldu diyorsunuz. Travmatik bir olay mı yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?