Genital Herpes

Kızlar benimde hep makat bolgemde çıkan ucugum bu sefer bir buçuk yıldansonra kasik bölgemeyakın bir yerde cıktı ve moralim bozuldu farklı bi yerde çıkmasına :KK43: sizde hep aynı bölgede mi çıkıyor farklı bi bölgede de oluyor mu?
Benim istisnasız aynı yerde çıkıyor ama değişik yerlerde çıkanlar da varmış galiba. Uçuk olduğuna emin misin? Başka bir leydir belki

Benim istisnasız aynı yerde çıkıyor ama değişik yerlerde çıkanlar da varmış galiba. Uçuk olduğuna emin misin? Başka bir leydir belki
Canım bilmiyorum ben duştayken kanadı bi baktım sivilcemsi yaramsi bişey.. ben uçuk sanıyorum yani başka ne olabilir ki

Benimkiler de bazen aynı yerde bazen yakınında falan. Yere takılma. Bağışıklığı güçlendir canım benim. Takviye vitamin yada en güzeli sebze meyve tüketimini arttır.

Yaaa uçuk kanamaz. Uçuk olduğunu sanmıyorum. Kıl dönmesi sivilce vs olabilir. Ama evet başka bölgelerde çıkıyor.
Canım valla kanadı bu kabuk tuttu sonra su kabarcığı görüntüsü yoktu o yüzden pek anlayamadım ben 😭 baticonla pansuman yaptım fito krem sürdüm şuan kabuk tuttu ama bilmiyorum 🤦🏼‍♀️

Canım valla kanadı bu kabuk tuttu sonra su kabarcığı görüntüsü yoktu o yüzden pek anlayamadım ben 😭 baticonla pansuman yaptım fito krem sürdüm şuan kabuk tuttu ama bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Yani burdan ezbere uçuktur yada değildir bilemiyorum. Kabarcık gibi bişey değil diyorsan uçuk değil diyebilirim. Yinede bi doktora gidebilirsin doğrusunu o söyleyebilir.

Yani burdan ezbere uçuktur yada değildir bilemiyorum. Kabarcık gibi bişey değil diyorsan uçuk değil diyebilirim. Yinede bi doktora gidebilirsin doğrusunu o söyleyebilir.
Canım artık geçti ama 1 senedir ilişkim yok yeni birşey olamaz.. benimde en büyük korkum bulaştırmak ve hayatıma kimseyi alamıyorum artık evlenebilcegimi de düşünmüyorum:(

Canım artık geçti ama 1 senedir ilişkim yok yeni birşey olamaz.. benimde en büyük korkum bulaştırmak ve hayatıma kimseyi alamıyorum artık evlenebilcegimi de düşünmüyorum:(
Bu çok yersiz ve saçma bi düşünce. Yok evlenemem kimseyi alamam hayatıma. Dikkat ettikten sonra hiçbirşey olmaz canım hiiç kafana takma. Normal hayatına devam edeceksin kendine çok çok dikkat et. Öyle şeyler de düşünme. Minicik bi kaç uçuğun hayatı sana zehir etmesine asla izin verme.

Bu çok yersiz ve saçma bi düşünce. Yok evlenemem kimseyi alamam hayatıma. Dikkat ettikten sonra hiçbirşey olmaz canım hiiç kafana takma. Normal hayatına devam edeceksin kendine çok çok dikkat et. Öyle şeyler de düşünme. Minicik bi kaç uçuğun hayatı sana zehir etmesine asla izin verme.
Kesinlikle öyle:) Erkekler böyle şeyleri çok önemsemiyor. Bir de hayatını birleştirdiğin insana bulaşsa ne olabilirki? Kanser yapmaz, yatak döşek yatırmaz. Çıkıyor ve kayboluyor. Psikolojini bozarsan geri dönüşü olmayan sorunlar yaşarsın. Aman ha. Hayatının gençliğinin güzelliğinin tadını çıkart:)

Kızlar iyi haberlerim var :) önde gelen ilaç firmalarından biri 4 yıl süren çalışmaları sonucu herpesi nötralize eden ve güvenli olan bir aşı geliştirmişler. Çalışmalar insanlar üzerinde yapılmış ve hepsi negatife dönmüş.Şu an sadece onay bekleniyormuş. Eğer ilgilenirseniz sizi burada gelişmelerden haberdar edebilirim:) bence kurtulmamıza az kaldı :)

Kızlar iyi haberlerim var :) önde gelen ilaç firmalarından biri 4 yıl süren çalışmaları sonucu herpesi nötralize eden ve güvenli olan bir aşı geliştirmişler. Çalışmalar insanlar üzerinde yapılmış ve hepsi negatife dönmüş.Şu an sadece onay bekleniyormuş. Eğer ilgilenirseniz sizi burada gelişmelerden haberdar edebilirim:) bence kurtulmamıza az kaldı :)

Bu aşı türkiyede üretilmiyorsa gelmesi yıllar sürebilir. Diyelim ki geldi her yerde bulunabilecek m?
Ve ulaşılır fiyatlarda mı olacak? Ve yan etkileri tabiki? Herşey soru işareti bende hala.
Herkes artık biliyor ki yada en azından çoğu kişi biliyor. İlaç endüstrisi endüstri diyorum çünkü bu artık ticaret olmuş. İnsan sağlığı artık çok ta umurlarında değil.mikropları virüsleri her neyse mutasyon geçirtip deney adı altında yeni hastalıklar çıkarıyorlar sonra iyileştirmek amacıyla hoop ilacını yada aşısını bulduk falan diyip çıkarıyorlar. E hayrına da yapmıyorlar tabi bunu 😄😄..

Canım bu konuyla ilgileniyorum link atar misin bahsettigin xvax aşısı mı? Bill gates in fon sağladığı?

Back
X