Genital Herpes

gümüş suyu pahalı birşey ben birkaç ay kullandım.. zaten hastalığına, kilona yani belli kriterlere göre hesaplama yapıp gümüşün yoğunluğunu ve haftalık dozları belirliyolar o şekilde kullanılıyor. bunun yanında beslenmeme de dikkat ettim ve ek olarak vitamin takviyesi ve başka şeyler de kullandım. ilk ataktan beri çok şükür tekrarlamadı inşallah tekrarlamaz da...

gümüş suyu pahalı birşey ben birkaç ay kullandım.. zaten hastalığına, kilona yani belli kriterlere göre hesaplama yapıp gümüşün yoğunluğunu ve haftalık dozları belirliyolar o şekilde kullanılıyor. bunun yanında beslenmeme de dikkat ettim ve ek olarak vitamin takviyesi ve başka şeyler de kullandım. ilk ataktan beri çok şükür tekrarlamadı inşallah tekrarlamaz da...
Merhaba, kim yapıyor bu belirlemeyi peki? Benim hiç bilgim yok bu konuda.

merhaba bir hafta önce genital herpes virüsü taşıdığımı öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı. Sanki hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Bir aile kurmak, sevmek ve sevilmek hayal oldu artık. Bunu yaşayan ve ilişkileri bozulmamış arkadaşlar varsa lütfen cevap yazın. Çünkü desteğe ihtiyacım var. Psikolojisi bir yandan bacak, bel ve genital ağrılar bir yandan bitirdi beni. Herkese acil şifa diliyorum.

aleo vera bitkisi alıp yaptaklarının içinfeki jeli sürün kesin çözüm
Duştan sonra kurutun nemli kalmasın

Hanımlar peki ben ne yapıcam şimdi herkes gibi bende psikolojik olarak çöktüm. Gelecek kaygısıyla kahroluyorum. Dengem bozuldu. Başım büyük dert de. Ben bi bay olarak şunu soruyum ? evlilikde bizi neler bekliyor. Bunu bir kadına anlatmak çok zor . Yalan söylemekse daha zor. Offff

Hanımlar peki ben ne yapıcam şimdi herkes gibi bende psikolojik olarak çöktüm. Gelecek kaygısıyla kahroluyorum. Dengem bozuldu. Başım büyük dert de. Ben bi bay olarak şunu soruyum ? evlilikde bizi neler bekliyor. Bunu bir kadına anlatmak çok zor . Yalan söylemekse daha zor. Offff
Cok incesin...
Kesinlikle hayatina ciddi anlamda alicagin bayana bunu soyle. Korkma. Lezyonlar yokken girdigin iliskide bulastirma sansin neredeyse yok. Onemli olan kabarcik, kasinma, her ne tur bi degisiklik hissedersen birliktelikten kacinmak.
Bulasmaz. Korkup kaygilanma. Ama nolur cok dikkat et. Gercekten izdirapmis. Esim herpes 2 nin ne oldugunu bilmezdi. Bende bilmezdim. O hep ucu iltihapli sivilce derdi bana. Meger oyle degilmis. Ulkemizde bu bilinmiyo. Okullarda bi cok yerlerde, saglik merkezlerinde bilgilendirilmeli. Bi tutturmusuz hepatit aids... dahasi var iste herpes :işsiz:

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Başlarda ben de çöktüm psikolojim bozuldu, hayat benim için bitti dedim ama her şey daha da zorlaşıyor böyle olunca. 3,5 ayda iki defa uçuğum çıktı. İkisi de stresli üzgün zamanlarımda çıktı. Başlardaki gibi takmamaya çalışıyorum. Şuan hayatımda kimse yok olduğunda ne olur bilmiyorum ama herkes ilk senenin ağır geçtiğini sonradan azaldığını ya da hiç çıkmadığını söylüyor. Unutmaya çalışıyorum. Ben hayatımda birisi olursa anlatmayı düşünüyorum. Gerçek en iyisi sanırım. İyi düşünelim iyi olsun.

bu bizim için acı bir tecrübe oldu. Böyle şeylerden haberimiz Nasıl olmaz. Amerika'da Gen 003 adında aşının çalışmaları varmış. 2017 de çıkıçakmış çare olur mu bilmiyorum. Kesin mi bilmiyorum.

bu bizim için acı bir tecrübe oldu. Böyle şeylerden haberimiz Nasıl olmaz. Amerika'da Gen 003 adında aşının çalışmaları varmış. 2017 de çıkıçakmış çare olur mu bilmiyorum. Kesin mi bilmiyorum.
Yine tasiyici oluyosun bildigim kadariyla. Sadece lezyonlar cikarmiyosun. 2017 ile 2020 yillari arasinda gelicekmis turkiyeye

Aşı eğer hsv1 virüsü yoksa etkili oluyormuş. Gerçekten cinsel hastalıklar konusunda kendimi çok cahil hissediyorum.

Gen 003'ü küçümsememek lazım. Çünkü ilk kez bir aşı ile virüs üzerinde immunoterapi tekniği kullanılarak hastalık tedavi edilecek. Şöyle ki bu aşı ile virüs öldürülemeyecek. Bildiğiniz gibi virüs kuyruk sokumu tarafındaki sinirlerde uykuya yatıyor ve 2-3 ayda bir uyanıp (veya daha fazla) lezyonlara neden oluyor. Uykuda iken vücut tehdit algılamadığı için antikor üretmiyor. Ancak lezyon çıktıktan sonra yeterli antikoru üretmeye başlayabiliyor. Zaten iş işden geçmiş oluyor. Aşı ise vücudu devamlı tetikte tutarak hem antikor üretmesini sağlıyor hem de hsv2 virüsünün çoğalmasına fırsat vermiyor. Hal böyle iken 1 iğne ile en az 1 yıllık valtreks baskılama tedavisine eş tedavi görmüş oluyorsun. (deneme aşamasında olduğu için süre net veremiyorlar belki 1 yıldan da fazladır. Denemeler gösterecek.) Alınan sonuçlar işe oldukça ümit verici. İnsan deneklerde lezyon çıkışlarının durduğu gözlenmiş. En önemlisi ise viral shedding, yani bulaşıcılık minimuma düşmüş. Zaten lezyon çıkışı engellenince bulaşıcılık da bitmiş oluyor. İlacın deneme süresi içerisinde herhangi bir yan etkisi gözlenmemiş. İlacın şu anda doz optimizasyonu yani kaç mg en etkili testi yapılıyor. Anlayacağınız sona gelindi ve kesin 2019 - 20 arası piyasaya çıkacak. Gen 003 Avusturalya'dan geliyor. Ayrıca başa bir haber Japonların ise Gen 003'den daha etkili bir ilacın denemelerine başladıkları veya başlayacakları haberi var.

Gen 003'ü küçümsememek lazım. Çünkü ilk kez bir aşı ile virüs üzerinde immunoterapi tekniği kullanılarak hastalık tedavi edilecek. Şöyle ki bu aşı ile virüs öldürülemeyecek. Bildiğiniz gibi virüs kuyruk sokumu tarafındaki sinirlerde uykuya yatıyor ve 2-3 ayda bir uyanıp (veya daha fazla) lezyonlara neden oluyor. Uykuda iken vücut tehdit algılamadığı için antikor üretmiyor. Ancak lezyon çıktıktan sonra yeterli antikoru üretmeye başlayabiliyor. Zaten iş işden geçmiş oluyor. Aşı ise vücudu devamlı tetikte tutarak hem antikor üretmesini sağlıyor hem de hsv2 virüsünün çoğalmasına fırsat vermiyor. Hal böyle iken 1 iğne ile en az 1 yıllık valtreks baskılama tedavisine eş tedavi görmüş oluyorsun. (deneme aşamasında olduğu için süre net veremiyorlar belki 1 yıldan da fazladır. Denemeler gösterecek.) Alınan sonuçlar işe oldukça ümit verici. İnsan deneklerde lezyon çıkışlarının durduğu gözlenmiş. En önemlisi ise viral shedding, yani bulaşıcılık minimuma düşmüş. Zaten lezyon çıkışı engellenince bulaşıcılık da bitmiş oluyor. İlacın deneme süresi içerisinde herhangi bir yan etkisi gözlenmemiş. İlacın şu anda doz optimizasyonu yani kaç mg en etkili testi yapılıyor. Anlayacağınız sona gelindi ve kesin 2019 - 20 arası piyasaya çıkacak. Gen 003 Avusturalya'dan geliyor. Ayrıca başa bir haber Japonların ise Gen 003'den daha etkili bir ilacın denemelerine başladıkları veya başlayacakları haberi var.
Umarım gerçekten etkilidir aşılar. Bir an önce çıksın da ferahlayalım. Sevgilimize, eşimize bulaştırmayalım. Gerçi işe yararsa eşimize de yaptırırız :)

Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 20 gün önce ilk atakla doktara gittim. genital uçuk teşhisi kondu. Ne ağrılar sızılar yaşanır bilirsiniz. Ama bayram tatili vermiş :((. İlk ataktan 10 gün sonra ikincisi olur mu bilemiyorum. Ayrıca ilk ilaclar bittiği icin doktora gidene kadar ilk aldığım ilaçlardan kullanacam. Sonraki atakların ilki kadar ağır olmadığı söyleniyor bu doğru mu sizce..

Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 20 gün önce ilk atakla doktara gittim. genital uçuk teşhisi kondu. Ne ağrılar sızılar yaşanır bilirsiniz. Ama bayram tatili vermiş :KK43:(. İlk ataktan 10 gün sonra ikincisi olur mu bilemiyorum. Ayrıca ilk ilaclar bittiği icin doktora gidene kadar ilk aldığım ilaçlardan kullanacam. Sonraki atakların ilki kadar ağır olmadığı söyleniyor bu doğru mu sizce..
Merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. Bana teşhis şubat ayında koyuldu ve ikinci atağımı 3,5 ay sonra yaşadım çok tecrübeli değilim ne yazık ki. Bana da 1 seneden sonra daha azaldığını söylediler inşallah öyledir.

Merhaba,
öncelikle geçmiş olsun. Bana teşhis şubat ayında koyuldu ve ikinci atağımı 3,5 ay sonra yaşadım çok tecrübeli değilim ne yazık ki. Bana da 1 seneden sonra daha azaldığını söylediler inşallah öyledir.
Yarın sabah doktoruma gidecem umarım baskılayıcı tedavi demez.. 5 gündür hap ve krem kullandım şuan geçti gibi.. Bu ara fazla stres altında kaldım. Stresten dolayı bu kadar erken tekrarladı sanırım.

Yarın sabah doktoruma gidecem umarım baskılayıcı tedavi demez.. 5 gündür hap ve krem kullandım şuan geçti gibi.. Bu ara fazla stres altında kaldım. Stresten dolayı bu kadar erken tekrarladı sanırım.
Sanırım 1 yıl içinde 3-4 defa olunca baskılama tedavisi yapılıyormuş. Benim ki de stres ve üzüntüden ortaya çıktı ameliyat sonrası. Kendinizi sıkmamaya çalışın inşallah sık tekrarlamaz.

Sanırım 1 yıl içinde 3-4 defa olunca baskılama tedavisi yapılıyormuş. Benim ki de stres ve üzüntüden ortaya çıktı ameliyat sonrası. Kendinizi sıkmamaya çalışın inşallah sık tekrarlamaz.
Baskılama tedavisi görürsem sürekli ilaç kullanıcam :(.. Oysa bebek düşünüyordum ben :(

Back
X