Genital Herpes

İlk zamanlar gerçekten çok feci. Ama bununla yaşamaya alışıyo insan e tabi mecburen. Hastalığı iyi tanıyıp kabullenmek gerek. Bende çok yeni tanıdım, ama basit önlemler alarak daha başlangıç aşamasındayken hiç ağrı sızı çekmeden atlatabiliyorum.
Nasil pekiiiiii onerileri alayim cok yeniyim bi haftalik agridan sizidan surekli ilac almaktan bitap dustum. B12 komplex, majezik, geralgine k , sirf agrimin azalmasi icin. Bi de aptal eczaci uresal diye yanlis merhem vermis. O normalde de deriyi yakarken lezyonlarin ustunde parcaladi resmen. Dr da yanlis ilac vermis dedi. Tamamen ust uste gelen seylerin zorlugundayim suan.

İlk zamanlar gerçekten çok feci. Ama bununla yaşamaya alışıyo insan e tabi mecburen. Hastalığı iyi tanıyıp kabullenmek gerek. Bende çok yeni tanıdım, ama basit önlemler alarak daha başlangıç aşamasındayken hiç ağrı sızı çekmeden atlatabiliyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Önlemlerin nedir öğrenebilirsek çok seviniriz.

Öncelikle hijyen tabiki en önemlisi bu... Ben gecen ay 10 gün arayla 2 atak geçirdim ve artık canımdan bezmiş durumdaydım.ve 3. Olmadan yakaladım:).. Daha çok minicik bi kabartı hissettigim an krem ve hap kullandım. Ve daha başlamadan kurtuldum. Bende ataklar stres kaynaklı oluyo daha çok. Bu arada asiviral kullanıyorum hem krem hem hap olarak ve gerçekten çok işe yarıyor. Takviye vitamin almıyorum bol meyve sebze yiyorum.

Öncelikle hijyen tabiki en önemlisi bu... Ben gecen ay 10 gün arayla 2 atak geçirdim ve artık canımdan bezmiş durumdaydım.ve 3. Olmadan yakaladım:).. Daha çok minicik bi kabartı hissettigim an krem ve hap kullandım. Ve daha başlamadan kurtuldum. Bende ataklar stres kaynaklı oluyo daha çok. Bu arada asiviral kullanıyorum hem krem hem hap olarak ve gerçekten çok işe yarıyor. Takviye vitamin almıyorum bol meyve sebze yiyorum.
Ayrıca tatil dönemindeyiz tatile gidecek olanlar varsa kesinlikle havuza girmeyin.

Ayrıca tatil dönemindeyiz tatile gidecek olanlar varsa kesinlikle havuza girmeyin.
Bi ayrıntı daha genital bölge temizliğinde kesinlikle parfümlü kokulu renkli temizleyiciler kullanmayın. Ben amway marka beyaz bi sabun kullanıyorum bilenler vardır mutlaka. Ayrıca günlük ped çoğu önermiyor. Sık değiştirildiği koşulda gayet iyi bence.. ben kotex pamuklu kullanıyorum parfümsüz.

Bu saatte yazıyorum arkadaşlar kusura bakmayın. Ama belki cevap alabilirim diye düşünüyorum..bilgisi olan varsa cevap bekliyorum en kısa sürede.. En son temmuz 24 te adet olmuştum 27 günde döngü oluyor. Bugün garip bi şekilde kahverengi lekelenmeler olmaya başladı. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi???

Bu saatte yazıyorum arkadaşlar kusura bakmayın. Ama belki cevap alabilirim diye düşünüyorum..bilgisi olan varsa cevap bekliyorum en kısa sürede.. En son temmuz 24 te adet olmuştum 27 günde döngü oluyor. Bugün garip bi şekilde kahverengi lekelenmeler olmaya başladı. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi???
Bugun 18 gun olmus yani. Lekelenme orani onemli. Ben yakin zamanda bebek dusurdum. Arada o sekilde lekelenmelerim oldu ama inanilmaz sancili ve skintili gecti. Bence direk ona yorma. Ya yarin hemen gebelik testi yap evzaneden. Veya birazcik bekle. Son donemde cinsel birlikteligin olduysa ve duvarin zorlandiysa da bu sekilde olabilir. Veya yedigin ictigin seyler de dongunu bozmus olabilir. Antidepresanlar ozellikle.

Arkadaslar size herpes bulastiran kiside aktif herpese denk geldiniz mi? Muthis zeki erkek arkadasim korkuyo ama doktora gitmiyo. Erkeklerde nasil seyrediyo bu hastalik bilen var mi

Arkadaslar size herpes bulastiran kiside aktif herpese denk geldiniz mi? Muthis zeki erkek arkadasim korkuyo ama doktora gitmiyo. Erkeklerde nasil seyrediyo bu hastalik bilen var mi
Merhaba,
Ben denk gelmedim lezyona. Zaten çok uzun süre uykuda kalabiliyormuş. Stres, hastalık, bağışıklık zayıflığı sonrası lezyonlar patlak veriyormuş. Yani çoğu insanın haberi yok.

Epilasyonun da atakları tetikleyebileceği yazıyor çoğu yerde.. Siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz bu durum için ve sorun yaşayanınız oldu mu hiç bu konuda

Cildi tahriş etmeden yapılan tek şey olduğu gibi bırakmak öyle bırakmayıda kimse istemez sanırım..

Gumus suyu hakkında bilgi almak isteyenleri facebooktakı grubumuza bekleriz.. fakat buradan link paylasılamıyor.. lutfen ozelden telefonumuzu yasarsanız whatssapp veya söa ile şink gonderebilirm
Sevgiler

Merhaba, bu hastalığı ancak yaşayan bilir. Bu 4. atağım,, ağrı sızı olmuyor ama dünyam başıma yıkıldı. Psikolojik olarak çöktüm, henüz bekarım,evlendiğimde eşime nasıl diyeceğim çünkü mecburen lezyonların geçmesi gerekiyor. Bağışıklık sitemi kuvetli olmayan biriyim, bu uçukların hayat boyu her regl olduğumda, ateşlendiğimde,yorulduğumda çıkacak olması beni çok üzüyor. Kendimi cüzzamlı gibi hissediyorum. Bu hastalığı tekrar eden ve sonradan azalan kimse var mı, hiç mi umut yok......Yarın doktordan randevu aldım, doktorun da fazla bir şey diyeceğini sanmıyorum ama baskılama tedavisi için gidiyorum.

Back
X