- 1 Ocak 2017
- 8
- 2
- 6
- Konu Sahibi aysennikko
Bel agrisi filan yapıyor mu bu herpes ? Ben de şüpheleniyorum ama en son 4 ay once ucuk cikti bi daha cikmadi ilac kullanmak zorunda mıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bu hastalığı ancak yaşayan bilir. Bu 4. atağım,, ağrı sızı olmuyor ama dünyam başıma yıkıldı. Psikolojik olarak çöktüm, henüz bekarım,evlendiğimde eşime nasıl diyeceğim çünkü mecburen lezyonların geçmesi gerekiyor. Bağışıklık sitemi kuvetli olmayan biriyim, bu uçukların hayat boyu her regl olduğumda, ateşlendiğimde,yorulduğumda çıkacak olması beni çok üzüyor. Kendimi cüzzamlı gibi hissediyorum. Bu hastalığı tekrar eden ve sonradan azalan kimse var mı, hiç mi umut yok......Yarın doktordan randevu aldım, doktorun da fazla bir şey diyeceğini sanmıyorum ama baskılama tedavisi için gidiyorum.
Sürekli ilaç kullanımı gerekmiyor yani en azından doktorum bana sadece atak sırasında kullanmamı söyledi. İlk atakla beraber sonraki iki atağımı bir ay içinde oldum. Şimdi hazirandan beri atak yok şükürler olsun.Canim Meraba surekli ilac kullanmak zorunda miyiz yoksa sadece atak donemlerinde mi onu da ogrenir misin
Çok geçmiş olsun. Benim 1. Yılım dolmak üzere üç defa atak yaşadım şükürler olsun ki. 1. yıldan sonra nasıl olacak bilmiyorum azalıyor diyorlar. İnşallah sizin de azalır. Psikolojisi çok ağır biliyorum. Kimseyi hayatıma sokmuyorum. Bulaşırsa bu ortaya çıkar da sevdiğim kişi benden ayrılır ya da olumsuz durumlar olursa sanırım bunu kaldıramam.Merhaba, bu hastalığı ancak yaşayan bilir. Bu 4. atağım,, ağrı sızı olmuyor ama dünyam başıma yıkıldı. Psikolojik olarak çöktüm, henüz bekarım,evlendiğimde eşime nasıl diyeceğim çünkü mecburen lezyonların geçmesi gerekiyor. Bağışıklık sitemi kuvetli olmayan biriyim, bu uçukların hayat boyu her regl olduğumda, ateşlendiğimde,yorulduğumda çıkacak olması beni çok üzüyor. Kendimi cüzzamlı gibi hissediyorum. Bu hastalığı tekrar eden ve sonradan azalan kimse var mı, hiç mi umut yok......Yarın doktordan randevu aldım, doktorun da fazla bir şey diyeceğini sanmıyorum ama baskılama tedavisi için gidiyorum.
Bullaşması ve ortaya çıkması en büyük korkum elimde değil. İnşallah azalır baskılama tedavisi iyi gelecektir. Umarım her şey gönlünüzce olur. Sevgiler.Kimseyi hayatına sokmamak çözüm değil yapmayın ve kendinizi böyle cezalandırmayın.ne olursa kadınlara oluyor zaten, erkeklerde genelde belirti bile vermiyormuş sadece taşıyıcı olanlar varmış. Tek umudum zamanla çok azalması,çünkü görmeyince unutuyorum bazen![]()
canım kafana takma herpes bişey değil uçuk yani ileride güleceğin şeyler hpv daha önemli kapmadan aşısını ol derim Gardasili ol rahatla.Uçuk rahatsızlık bile değil birçok kişinin haberi dahi yok.Ayrıca emin ol erkekler severse seni isterse ölüceğini bilse yine gelir seni alır lütfen hanımlar kimler neler neler var özgüvensiz olmayalım bu kadar bu altıüstü bir uçukÇok haklısınız, özellikle genital bölgede ne hastalıklar var. Ancak aşı bu virüsü kapmış olanlara etki etmez diye biliyorum ben, benim tek umudum dudak uçuğu gibi seneler sonra çıkmaması veya çok azalması. Doktor da bana "dert etme, ne kadar çok takıyorsun kafana, erkeklerde neler neler var bir bilsen.."dedi. Ancak diğer doktor da bütün cinsel hayatını etkiler dedi,kafamı karıştırdı. Bu işin psikolojik yönü yıpratıyor zaten, pişmanlık, suçluluk, keşke yapmasaydım, kimden bulaştı acaba diyorsunuz. Herkesin hayatında beraber yaşamak zorunda olduğu küçük ya da büyük hastalıkları var maalesef, önemli olan moral bozup hayatı zehir etmeden yaşamak. Yine ne oluyorsa bu toplumda hep kadınlara oluyor,güçlü olmamız, ruhsal ve fiziksel olarak dayanıklı olmamız gerek. Hepimize sağlıklı huzurlu günler diliyorum..
O TESTTEN TESTE GÖRE DEĞİŞİR HER HERPES CİHAZININ DEĞER ARALIĞI FARKLIDIR BAZILARININKİSİ 0-1 ARASINDADIR BAZILARININ 16-22 ARASINDADIR VS.BU KİTE GÖRE DEĞİŞİR .EĞER POZİTİF DEĞER ARALIGINI GEÇMİYOSA KİMSE SANA KAFASINA GÖRE BÖYLE BİŞEY SÖYLEYEMEZ.SINIR DEĞERİN ALTINDA SONUCUN NE CIKTIGI ÖNEMLİ DEĞİLDİR O RAKAMLAR SINIR DEĞERIN ALTINDA KALDIGI SÜRECE FARKETMEZ BİR DAHA YAPTIRSAN 2 CIKAR BİR DAHA YAPTIRSAN 1 CIKAR BİR DAHA YAPTIR 0 CIKAR ON DEFA TESTİ TEKRARLAT ONUNDA DA FARKLI SONUC ALIRSIN NEGATİF YANİ O SINIR DEĞERİN ALTINDAYSA FARKETMEZ.Degerin kac yaziyor bana dr dedi ki 4.84 yine de pozitif sayilir negatif olsa 0 veya 1 e yakin olurdu dedi agladim morelim cok bozuldu dedi ki aglama sen saglikli bi kadinsin dudakta nasil ucuk cikiyirsa o bolgedr de cikabilir bu sorun edilecek bir sey değil gebelere bile bu testi yapmiyoruz dedi sana niye yapmis ki diger dr herpes testii dedi
O TESTTEN TESTE GÖRE DEĞİŞİR HER HERPES CİHAZININ DEĞER ARALIĞI FARKLIDIR BAZILARININKİSİ 0-1 ARASINDADIR BAZILARININ 16-22 ARASINDADIR VS.BU KİTE GÖRE DEĞİŞİR .EĞER POZİTİF DEĞER ARALIGINI GEÇMİYOSA KİMSE SANA KAFASINA GÖRE BÖYLE BİŞEY SÖYLEYEMEZ.SINIR DEĞERİN ALTINDA SONUCUN NE CIKTIGI ÖNEMLİ DEĞİLDİR O RAKAMLAR SINIR DEĞERIN ALTINDA KALDIGI SÜRECE FARKETMEZ BİR DAHA YAPTIRSAN 2 CIKAR BİR DAHA YAPTIRSAN 1 CIKAR BİR DAHA YAPTIR 0 CIKAR ON DEFA TESTİ TEKRARLAT ONUNDA DA FARKLI SONUC ALIRSIN NEGATİF YANİ O SINIR DEĞERİN ALTINDAYSA FARKETMEZ.Degerin kac yaziyor bana dr dedi ki 4.84 yine de pozitif sayilir negatif olsa 0 veya 1 e yakin olurdu dedi agladim morelim cok bozuldu dedi ki aglama sen saglikli bi kadinsin dudakta nasil ucuk cikiyirsa o bolgedr de cikabilir bu sorun edilecek bir sey değil gebelere bile bu testi yapmiyoruz dedi sana niye yapmis ki diger dr herpes testii dedi