Genital Herpes

Serolojik testler yani antikorlara baktılar. Kan aldılar. Hsv 1, Hsv 2, HIV ve Hepatitlere bakılan bir test. Smear testi için Kadın doğuma gitmek gerekiyor. Hpv yani uçuk var mı diye. Ben henüz gitmedim ama kısa zamanda smear da yaptırıcam.
Çok saol canım benim.. Bir an önce gideyim. Bide bu hastalık sadece cinsel ilişki yoluylami bulaşıyor..

Çok saol canım benim.. Bir an önce gideyim. Bide bu hastalık sadece cinsel ilişki yoluylami bulaşıyor..
Rica ederim canım. Evet bence de git aklında şüphe kalmasın. Evet ne yazık ki sadece cinsel yoldan geçiyor derinin deriye temasıyla yani.

Aşı çıkacakmış diyorlar ama hsv 1 olanlarda etki etmeyecekmiş buna çok üzüldüm:KK43: bende tip 1 ve 2 aynı anda var ne yazık ki.
Aynen asiyi ancak kendi kizimiz olursa ona yaotirabiliriz ilerde erkeklere ve hsv 1 ve 2 tasiyanlara etki etneyecekmis sadece 8,9 yaslarinda hsv 1 bile kapmamis kucuk kizlara vuracaklar hsv 1 kapmamis buyuk kiz nadir zaten herkeste var hsv 1

Derinin deriyle temasiyla bulasiyor surtunme gibi bir sey olsa daha bulasir mutlaka cinsel bir iliski gerekmiyor hsv nulasmasi icin

Ben de ucuk cikmiyor sadece batma sanki kesikmis gibi aci oluyor arada ama o da makat bolgesinde sadece ama dayanilmaz agrilar değil onemsenmeyecek kadar tesaduf ogrendim kan testinde zaten keske ogrenmeseydim kafam daha rahat olacakti :) bildigimiz icin kafaya takiyoruz zaten virusu tasiyan yuzde 70 insan tasidiginin farkinda deil hic biseyden haberleri yok bizim gibi huzursuz degiller bir tez arastirmasi vardi ankara unv de dogum yapan saglikli oldugunu dusunen 260 kadar hamile bayanin yuzde 65 inde hsv 2 antikorlari gorulmus internette 100 de 5 diyor turkiyede gorulme sikligi bence yanlis tespit milletin kicindan haberi yok ki kimse hastaneye gidip test yaptirmiyor ya da gidenler sayilmiyor

Ben de 2 yil once genital sigil cikmisti gecti cikmadi bida gardasil fln da olmustum dedim bi deneyim erkek arkadasima bulasack mi sigil. Ben de lezyon yokken ondan bu sefer de herpes 2 kaptim ava giden avlanirmis :) iyi ki hiv filan kapmadim bi o kalmisti zaten beterin beteri var hiv bile bulasabilir neyine guvenerek evlenmeden korunmasiz iliski yasiyoruz aklim basima hep sonradan geliyor ben cok gereksiz bulurdum ama evlenmeden iliski yasiyorsaniz prezervatif kullanin hiv bulasmaz en azindan bi o kaldi cunku .. ben ise tovbe ettim midemi bulandiriyor artik

Ki ben genital sigil icin ne travmalar yasamistim yok yere o vucudun kendi kendine en gec 3 yilda temizledigi vucuttan attigi bi virusmus cinsellik yasayan her insanda olurmus ben daha beterini herpesi kapinca bosa gecmiste uzuldugumu anladim

Ki ben genital sigil icin ne travmalar yasamistim yok yere o vucudun kendi kendine en gec 3 yilda temizledigi vucuttan attigi bi virusmus cinsellik yasayan her insanda olurmus ben daha beterini herpesi kapinca bosa gecmiste uzuldugumu anladim
Çok geçmiş olsun canım bendede siğil yok ama deri lezyonu gibi bişeyler var.seroloji testi yaptırmak istiyorum bi an önce ne var ne yok öğreniyim böyle belirsizlik insanı dahada delirtiyo :(

Ben de ucuk cikmiyor sadece batma sanki kesikmis gibi aci oluyor arada ama o da makat bolgesinde sadece ama dayanilmaz agrilar değil onemsenmeyecek kadar tesaduf ogrendim kan testinde zaten keske ogrenmeseydim kafam daha rahat olacakti :) bildigimiz icin kafaya takiyoruz zaten virusu tasiyan yuzde 70 insan tasidiginin farkinda deil hic biseyden haberleri yok bizim gibi huzursuz degiller bir tez arastirmasi vardi ankara unv de dogum yapan saglikli oldugunu dusunen 260 kadar hamile bayanin yuzde 65 inde hsv 2 antikorlari gorulmus internette 100 de 5 diyor turkiyede gorulme sikligi bence yanlis tespit milletin kicindan haberi yok ki kimse hastaneye gidip test yaptirmiyor ya da gidenler sayilmiyor

Benim ameliyattan sonra zayıf düşünce patlak verdi yoksa ben de öğrenmeyecek ve rahat olacaktım.

Beterin beteri var ben ameliyattan sonra düzelemediğim için çok ağladım üzüldüm sonra herpes çıktı. Fazla takıyorum kafaya. Allah başka dert vermesin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım bendede siğil yok ama deri lezyonu gibi bişeyler var.seroloji testi yaptırmak istiyorum bi an önce ne var ne yok öğreniyim böyle belirsizlik insanı dahada delirtiyo :KK43:
Tsk ederim kan ver baktir bir hafta snra alyrsn sonucu 150 tl gbi bi ucret aldilar benden

Tsk ederim kan ver baktir bir hafta snra alyrsn sonucu 150 tl gbi bi ucret aldilar benden
Canım özel hastanede mi yaptırdın sen. Bide neye baktırmak istediğini söyledin.. Seroloji mi dedim direkt .çünkü benim arkadaşım seroloji testi yaptırdı 4 parametreye bakıldı 4 5 saat içinde çıktı sonucu ..

Canım özel hastanede mi yaptırdın sen. Bide neye baktırmak istediğini söyledin.. Seroloji mi dedim direkt .çünkü benim arkadaşım seroloji testi yaptırdı 4 parametreye bakıldı 4 5 saat içinde çıktı sonucu ..
Canim herpes testi yaptirdim 4,5 saatte seroloji testinde belli oluyor mu sonuc bilmiyordum

Canim herpes testi yaptirdim 4,5 saatte seroloji testinde belli oluyor mu sonuc bilmiyordum
Anladi m Canım etoloji de hepatitlere bakılıyor sanırım ben bugün gittim kadın bana kan testi bile yapmadı. Bişey yok dedi başından savdı gibi geldi bana başka doktora gidicem

Anladi m Canım etoloji de hepatitlere bakılıyor sanırım ben bugün gittim kadın bana kan testi bile yapmadı. Bişey yok dedi başından savdı gibi geldi bana başka doktora gidicem
Eger gorunurde ucuk yoksa kan testi filan yapmak istemiyorlar 150 tl ozel hastanede kan testleri bana da bir dr yapmamisti ben sikayetlerimi soyledigim halde baska bi dr hemen yaptı ki yaptiginda hic bir lezyon yoktu bende

Back
X