Genital hijyeninizi nasıl sağlıyorsunuz ?

yuppe

♥●★♣◆♥
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.324
783
248
bişi sorcam arama yaptım bulamadım forumda
genital hijyeninizi nasıl saglıyosunuz agda yapmalımıyım sölemesi ayıp jilet kullanıyorum pala remzi gibi oldum poff ya bi üflesemde dökülseler ya sinir oluyorum yaa bende bi kitap var anne normal doğum yapıyo gıl yumaa resmen öle olacam yakında akıl verin kızlar yaa

pala remzi micanım ağda neden yapılmasın ki.bence en hijyenik olanı o.tabi kuaförde yaptırıyosan güvendiğin temiz bi yerde olması lazım.bence jiletten çok daha rahat ve temiz.genital hijyen içinde ben jel kullanıyorum daha önce doktora sormuştum hamileyken zararı olur mu diye olmaz demişti.pala remzi halinden kurtulman dileğiyle

ağdada çekmeden dolayı rahimde kasılma yapabiliceği için ilk 3 ayda iyi olmadığını duymuştum....

ben hamileyken her konuya dikkat edip özen gösterdim ama yinede geçen hafta 7. haftamda bebeğimi kaybettim....

Rabbim sizlere sağlıklı , hayırlı bi gebelik nasip etsin.......

ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.....

amin canım saol :)

saol canım bende azda olsa pipirikliyim inş sende saglıklı bir şekilde hamile kalırsın ya eskiden kadınlar su tasırmış ev boyarlarmış düşmiycek olan düşmüyo düşecek olanda düşüyo işte sıkma canını tatlım benimde geçen ay kimyasal gebeligim oldu ama başka bi doktor bu testler gebeligi göstermiyo dedi hiç güvenemiyorum doktorlara takmıyorum bende üzüldüm tabiki ama yapılcak bişi yok inşallah cennette bekler bizi öyle düsünelim avunalım.Rabbim sanada saglıklı hayırlı ve kucagına alacagın bir bebek nasip etsin canımm

normal de ben birazını makineyle,birazını tüy dökücüyle ya da ağdayla alıyodum,ama hamile olduğumdan beri eşim kızıyo,canını ne diye acıtıyon,çocuğa da yazık diyo,tüy dökücü kimyasal bişey onu da kulanma,kimin için yakıyon canını,bırak ben alacam jiletle diyoo temizliyo

oy oy oy :) cok sekersiniz ya tabi canım sen kendi basınamı yaptın babasıda bebişinin konforu için yardım etcek tabi ama ben utanırım kız bide gülme krizine girerim ortalık kan revan olur valla :104:

oy oy oy :) cok sekersiniz ya tabi canım sen kendi basınamı yaptın babasıda bebişinin konforu için yardım etcek tabi ama ben utanırım kız bide gülme krizine girerim ortalık kan revan olur valla :104:

kız utanacak ne var,biz banyoya hiç ayrı girmedik evlendiğimizden beri,kese yapıyoruz birbirimizi de bu mu ayıp olcak,boşverr

kız utanacak ne var,biz banyoya hiç ayrı girmedik evlendiğimizden beri,kese yapıyoruz birbirimizi de bu mu ayıp olcak,boşverr

ayol zaten ayrı giriyorum dersen garipserdim ben 6 aylık evliyim canım benim herkezin görüşü farklı demekki

ayol zaten ayrı giriyorum dersen garipserdim ben 6 aylık evliyim canım benim herkezin görüşü farklı demekki

öyle canım,ben yengeç burcuyum,çok duygusalım,bebek gibi ilgi bekliyom, neyse ki soğuk bi adamla evlenmemişim,benim için çok zor olurdu çünkü:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…