Genital siğil ve eşim

Carla1356

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
510
233
33
Kızlar geçen ay doğum yaptım genital bölgemde hamilelikte siğiller çıktı 9 aydır ilişkiye girmiyorduk ama eşimde de çıkmış eşimden şüpheleniyorum ondan bana geçtiğine dair acaba aldatmış midir bana bekarken bir kez ilişkiye girdiğini söylemişti. Ve bu siğiller çok tehlikeli midir bilgisi olan var mı

Hpv virusu 5 yil boyunca vucutta gizlice kalabilir. Bekleyebilir. Ama daha uzun bir sure olduysa mumkun degil evlenmeden once gecmesi. Bence bir test yaptirin

Soyle bir durum olmustu, ben eski esimin cep telefonunda ilcemizde olan eskort kadin numaralari falan bulmustum ve aldatildim kuskulariyla tamamen bagisikligim coktu 2 ay sonra bu sigiller cikti ureye ureye doktora falan gittim krem verdi herhangi bir test yapmaisti. Asla denemeyin o ara covid oldum covid ilaclarini kullandigim an hepsi yok oldu. Sonucta eski es beni aldatmis :)

Şuan var mı peki sizde

jinekologa gidin uzman ne derse onu yapin sagligin sakasi olmaz rahim kanserine kadar gidiyor

Benim esimde de vardı yaktırdık bende smear testi verdim cin1 çıktı hpv için de test verdim bebek tedavisi için gitmiştim biraz erteledik ama bende siğil falan yok

Doktora gidin mutlaka. Eşiniz ne yorum yapıyor bu siğiller için? Aldatmış olsa doktora gitmekten çekinir diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Kırkınız çıkınca bir kadın doğum uzmanına gidin anlatın. Smear alırlar. Hpv bulaştı diye hemen yarın kanser olmazsınız. 2009 yılında bende de siğil çıkmıştı. Doktor bir karışım hazırlayıp sürmüştü, o siğilleri yakmıştı. 14 sene geçmiş üstünden, bir daha çıkmadı. İlk smearim temiz çıkmamıştı. Bir sene takipten sonra normale döndü. Şu an hiç bir sorunum yok. Gerekirse rahim ağzına ufak bir işlem uygulayıp o bölgeyi alıyorlar. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. Vücut onu yenebiliyor.

Bir kadın doğum uzmanına gidip hpv testi yaptırın sonra da tipine göre işlem ypaar Dr unuz siğil çıktı diye hemen tipi kötü diye düşünmeyin ama ihmalde etmeyin

İlk çocuğum bu iki sene çocuğum olmadı alırlarsa bir daha olmama ihtimali var dimi

Sağlığınızı riske atmayın. Sizde eşinizde gerekli testleri verin bi an önce. Eğer eşinizin başkasıyla münasebeti olduysa ciddi birşeyde bulaştırmış olabilir. Emin olmanın tek yolu testler.

Doktora gidin mutlaka. Eşiniz ne yorum yapıyor bu siğiller için? Aldatmış olsa doktora gitmekten çekinir diye düşünüyorum.
Bir şey demiyor kendisinde çıktığıni da söylemedi bana zaten. Bugün ona bana nerden bulaşacak ki bu dedim. Ya hamilelikte bozulan hormonlar ya da senden dedim bir aydır bende de var dedi. O yarın doktora gidecek ben kırkımin bitmesini bekleyeceğim. Belki de önceki ilişkisinden çocuğun üzerine yemin ediyor aldatmadim diye.

Sağlığınızı riske atmayın. Sizde eşinizde gerekli testleri verin bi an önce. Eğer eşinizin başkasıyla münasebeti olduysa ciddi birşeyde bulaştırmış olabilir. Emin olmanın tek yolu testler.
İki senelik evliyiz hamilelik sürecinde çıkmış olması normal mi belki hamilelikten dolayı bozulan hormonlardan bulaştı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…