- 24 Temmuz 2017
- 65
- -8
- 86
- 33
Kac senedir evlisin. Kulucka suresi latent de kala biliyor senelerce ve sonra bagisiklik dusunce ortaya cikiyor ama latent kalsa bile hpv dna pcr testinden kacmaz postiv se positiv gosterir siz genitopileme testi yaptirdinizmi.Siz yenebildiniz mi hpv yi eşimin beni aldattığıni düşünüyorum açıkçası hiç konuşmadım dünden beri
Hayır 15 gün önce normal doğuma aldılar doktorum bunlar varken normal doğum yapamazsın dedi hemen sezeryane aldılar. Lohusaligin bitsin gel onları yakim dedi. Bugün aklıma düştü araştırdim ondan yazdım buraya da bugüne kadar ne olduğunu bile bilmiyordumBelkide yag bezesidir hormonlordan ola bilir gorunum sekli nasildi patoloji gonderildimi sigil parcasi
Eşim yarin gidecek hiç onunla konuşmak gelmiyor içimdenBelkide yag bezesidir hormonlordan ola bilir gorunum sekli nasildi patoloji gonderildimi sigil parcasi
Ozelden konusalim sikma canini sigileri kasima kasinti varsa dagitirsin bide patoloji testini yaptirmadan yaktirma sigileri vazlada internete vazla arastirma yapma herseye inanma karisik bir virus bu ama en guzel tarafi negatif olanlar cok ozeldeb yazisalimEşim yarin gidecek hiç onunla konuşmak gelmiyor içimden
Başka yerde okumuştum, doktorlar evlilik bitmesin diye "tuvaletten havludan bulaşır gibi şeyler derler," diyordu. Yazık kızın çocuğu olmuş, eşinin yaptıkları yüzünden virüs bulaşmış.evet bende en yüksek türü var. tip16.
aile hekimine dahi danıştım çok düşük bir ihtimal dedi wcden falan bulaşması cinsel yoldan bulaşıyo dedi bana
Allah sifasini vercek insalah dert edilcek bir hastalik degildir umarim bende korkuyorum aslindaBaşka yerde okumuştum, doktorlar evlilik bitmesin diye "tuvaletten havludan bulaşır gibi şeyler derler," diyordu. Yazık kızın çocuğu olmuş, eşinin yaptıkları yüzünden virüs bulaşmış.
Siz neden tahlil yaptirmadinizAllah sifasini vercek insalah dert edilcek bir hastalik degildir umarim bende korkuyorum aslinda
Kabul etmiyor. Evliyken bir şey yapmadım diyo bekarken yaptıklarinin da konusunu açmıyor. Bende sen niye bana hesap soramıyorsun belki benden bulaştı çünkü eminsin benim bir şey yapmayacağımdan. Ama sen bile kendinden emin değilsin dedim boş konusuyorsun dediBaşka yerde okumuştum, doktorlar evlilik bitmesin diye "tuvaletten havludan bulaşır gibi şeyler derler," diyordu. Yazık kızın çocuğu olmuş, eşinin yaptıkları yüzünden virüs bulaşmış.
Genital siğiller kesinlikle cinsel yolla bulaşan bir hastalık, doktordan birebir duydu bunu bi arkadaşım kesinlikle doktora gidin . Sevgiyle kalKızlar geçen ay doğum yaptım genital bölgemde hamilelikte siğiller çıktı 9 aydır ilişkiye girmiyorduk ama eşimde de çıkmış eşimden şüpheleniyorum ondan bana geçtiğine dair acaba aldatmış midir bana bekarken bir kez ilişkiye girdiğini söylemişti. Ve bu siğiller çok tehlikeli midir bilgisi olan var mı
evet belki eşine evlenmden önce beraber olduğu bir kadından bulaştı ondan da kendisine.Başka yerde okumuştum, doktorlar evlilik bitmesin diye "tuvaletten havludan bulaşır gibi şeyler derler," diyordu. Yazık kızın çocuğu olmuş, eşinin yaptıkları yüzünden virüs bulaşmış.
Ben kendimden geçtim oğlum için çok endişeleniyorum. Ya ona bulaştırırsam diye. Ben doğumdan 2 gün önce kontrol amaçlı hastanede yattım kanamam olduğu için orda bir ebe farketti siğilleri. Bunlar için tedavi görüyor musun dedi hayır dedim bir şey olur mu dedim hayır olmaz dedi. Konu orda kapandı. Ben o zamn ne olduğunu bilmiyordum. Sonra kendi isteğimle hasteneden ayrıldım 2 gün sonra sancılarım başlayınca tekrar yatış yaptım acilmam vardı 2 parmak başka bir ebe muayene etti ve siğiller ne zamandır var dedi bende 2 aydır var bir şey olur mu dedim hayır dedi ama beni muayene eden ebe hemen gidip doktora söylemiş doktor muayene etti acil sezeryan dedi. Hemen 10 dakika icjnde beni sezeryana aldılar. Ebe bana dönüp iyi ki doktora sormuşum gördün mü ne oldu dedi. Eğer o gün çıkış yapmasaydim belki de o ebeye denk gelmeseydim normal doğum yapacaktım Allah korudu bebeğimiBu burada okuduğum kaçıncı eşine hastalık bulaştıran erkek konusu sayamadım. Köklerine kibrit suyu...
Lutfen bi tur yorumlari yazmasak olurmu virus bulasmis bir kere bu tur konusmalar incitir dahada morel bozucu olur carla da boyle olmasini istemezdi destekci olcaksak ne yapmasi gerektigini soylesek daha iyi olmazmiBu burada okuduğum kaçıncı eşine hastalık bulaştıran erkek konusu sayamadım. Köklerine kibrit suyu...
Yazmak istedim ve yazdım. Carlamadım tabiri caizse. Ne yazdığım nasıl yazdığım sizi ilgilendirmez. Siz kendi yorumlarınızdan mesulsunuz benimkilerden değil. Gerekli bir durum olursa moderatörler bunun için varlar. Hangi yorum daha iyi olur size sormadım. Forumun kurallarını daha iyi okuyun belki öyle daha iyi olur.Lutfen bi tur yorumlari yazmasak olurmu virus bulasmis bir kere bu tur konusmalar incitir dahada morel bozucu olur carla da boyle olmasini istemezdi destekci olcaksak ne yapmasi gerektigini soylesek daha iyi olmazmi
Ah canım benim ya. Ne diyeyim buna... Ebe ve doktorun dikkati bebeği kurtarmış.Ben kendimden geçtim oğlum için çok endişeleniyorum. Ya ona bulaştırırsam diye. Ben doğumdan 2 gün önce kontrol amaçlı hastanede yattım kanamam olduğu için orda bir ebe farketti siğilleri. Bunlar için tedavi görüyor musun dedi hayır dedim bir şey olur mu dedim hayır olmaz dedi. Konu orda kapandı. Ben o zamn ne olduğunu bilmiyordum. Sonra kendi isteğimle hasteneden ayrıldım 2 gün sonra sancılarım başlayınca tekrar yatış yaptım acilmam vardı 2 parmak başka bir ebe muayene etti ve siğiller ne zamandır var dedi bende 2 aydır var bir şey olur mu dedim hayır dedi ama beni muayene eden ebe hemen gidip doktora söylemiş doktor muayene etti acil sezeryan dedi. Hemen 10 dakika icjnde beni sezeryana aldılar. Ebe bana dönüp iyi ki doktora sormuşum gördün mü ne oldu dedi. Eğer o gün çıkış yapmasaydim belki de o ebeye denk gelmeseydim normal doğum yapacaktım Allah korudu bebeğimi
Sezeryan mi normal dogum mu?İlk çocuğum bu iki sene çocuğum olmadı alırlarsa bir daha olmama ihtimali var dimi
SezeryanSezeryan mi normal dogum mu?
Evet gordum sonra ki msjlarinizda. Korkarak sordum normal dogumda farkedilmeseydi bebegjnize bulasirdi. Esinizin sizden once ne yasadigi maalesef sizi etkilemis evet keske korunsaymis ama aldatmamis sonucta. Rahim agzi smear vs testlerinizi geciktirmeyin. Gecmis olsun.Sezeryan
Sağ olun sizde yaşadınız mı bu durumu araştırdim biraz insan ömür boyu taşıyormus bu virüsu tedavisi yok muEvet gordum sonra ki msjlarinizda. Korkarak sordum normal dogumda farkedilmeseydi bebegjnize bulasirdi. Esinizin sizden once ne yasadigi maalesef sizi etkilemis evet keske korunsaymis ama aldatmamis sonucta. Rahim agzi smear vs testlerinizi geciktirmeyin. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?