benimde genital siğilim mevcut. araştırıp öğrendğim kadarıyla siğiller mevcutken normal doğum yapmak çocukta ses tellerine zarar verip konuşma engeli yapıyormuş. ama genede sen uzmanların sölediklerine kulak ver.Kızlar merhaba,lütfen birşey söyleyin kafayı yiycem :/
genital siğillerim vardı birkaç kez yaktırdım .geçen seneden bu yana hiç tekrar etmedi.şu anda da temizim aktif siğil yok. 26 haftalıkta gebeyim.
Normal doğumu çok istiyorum. bu durum bebeğimi olumsuz etkiler mi? doktorların çoğu kendia rasında bölünmüş durumda anlamıyorum.
benim doktorum normal doğum yapabiliriz dedi ama yinede içimde şüphe var. böyle geçmişte genital siğil sorunu olupta normal doğum yapan va rmı aranızda?
sağ olun şimdiden
benimde genital siğilim mevcut. araştırıp öğrendğim kadarıyla siğiller mevcutken normal doğum yapmak çocukta ses tellerine zarar verip konuşma engeli yapıyormuş. ama genede sen uzmanların sölediklerine kulak ver.
arkadaşım doğurdu normal yolla şükür bir şey olmadı.
Kızlar merhaba,lütfen birşey söyleyin kafayı yiycem :/
genital siğillerim vardı birkaç kez yaktırdım .geçen seneden bu yana hiç tekrar etmedi.şu anda da temizim aktif siğil yok. 26 haftalıkta gebeyim.
Normal doğumu çok istiyorum. bu durum bebeğimi olumsuz etkiler mi? doktorların çoğu kendia rasında bölünmüş durumda anlamıyorum.
benim doktorum normal doğum yapabiliriz dedi ama yinede içimde şüphe var. böyle geçmişte genital siğil sorunu olupta normal doğum yapan va rmı aranızda?
sağ olun şimdiden
Son zamanlarda karar verilir dogum şekline ama yinede normal dogumla riske atmayın derim benKızlar merhaba,lütfen birşey söyleyin kafayı yiycem :/
sağ olun şimdiden
Kızlar merhaba,lütfen birşey söyleyin kafayı yiycem :/
sağ olun şimdiden
kızlar ben doktorumla görüştüm bu konuyu. aktif bir lezyon görünmüyor normal doğuma engel yok diyor. şimdi kime inanıp güvenerek doğum yapacağım ben yahu
Aktif bir lezyon olmasımı gerekiyormuş? sonuçta bu virüs vücutta var öyle değilmi??? bikaç doktora daha gidin bence,hafife alınacak bişey değil bu...
kızlar ben doktorumla görüştüm bu konuyu. aktif bir lezyon görünmüyor normal doğuma engel yok diyor. şimdi kime inanıp güvenerek doğum yapacağım ben yahu
siğil varsada yoksada çocuğunuxzun gelecek sağlığı için normal doğum yapmayın... bulaşabilir...
ben annemden almışım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?