Genital siğillerim

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
ganital siğilim var ilaç kullanıyorum ama 2 gündür çok yanma ve acıma yapmaya başladı oturup yürürken Can'ım çok acıyor su değdiğinde bile aklım çıkıyor ne iyi gelir buna

Bende de var ayni sorun. Iltihap patlamadikca ağrı gecmez canim

Sirke iyi gelirmiş ama su ile bile acırken ona Nasıl dayanacam bilmiyorm ama denemekten başka şansım kalmadı

Sirkeyi bilmiyorum da bilgimiz lokumu ince bir sekilde sargı beziyle bolgeye koyuyormussun kendi kendine akiyormus. Onuda bu forumda okumustum ama denemedim. Bende suanda hap ve merhemkullaniyorum gecer inşallah

Sirkeyi bilmiyorum da bilgimiz lokumu ince bir sekilde sargı beziyle bolgeye koyuyormussun kendi kendine akiyormus. Onuda bu forumda okumustum ama denemedim. Bende suanda hap ve merhemkullaniyorum gecer inşallah
İnşallah çünkü hamile kalmak istiyorm artık

Hpv virusu degilmi genital sigil dediginiz benim bildigim sirkeyle lokumla gecicek bisey degil onun yakilmasi yada artik doktor ne oneriyorsa uzun bi tedavi sureci var tedavi bittikten sonrada 3 asamali asisi var asi koruyucu genital sigilleri tedavi etmiyor bi kac arkadasimin basina geldi hpv ordan biliyorum

Aşının bi dozunu oldum kanda başka bi bakteri çıkmadı ilaç verdi kullan gel Dedi kullanıyorum ilacımı ama sirkenin antibakteriyel bi etkisi var ve mikrobu temizliyor ondan sirke uyguluyorum ilaç harici

Anladim ama bu virus icerde oldugundan disardan kurutma yada mikrop oldurme sansiniz yok bide kanda mikrop cikmiyor zaten kanla alakali bisey degil bunu disardan kapiyorsunuz vajinaniza yerlesiyor bagisiklik dustugunde sigil seklinde kendini gosteriyor korkutmak istemiyorum ama dogru bi tedavi uygulanmazsa ciddi sonuclari var bi arkadas yaktirmisti bi arkadasta 10 hafta boyunca sigillerin icine uzun bi igneyle virusu olduren asit benzeri bi ilac enjekte ettirmisti 2 side kurtuldu ama vucutta uyumaya devam ediyor virus tekrar cikma ihtimali var falan filan amcam onkolog arkadaslarimi o yonlendirmisti ben bir an once dogru bi tedavi uygulayin diye diyorum siz bilirsiniz yinede

Özel bi jinekoloji doktorundan randevu aldım Bayram'dan sonra gidecem inşallah yaktır derse yaktırırım benim bağışıklığım çok zayıfladı ondan sonra çıktı vücudumda maalesef

Hpv tanısı koyulmadı henüz doktor ilacı kullan gel smear alacaz Dedi bakalım
Hpv agri yapmiyor ben yasadim biliyorum. Hic farkedilmiyor bile, sigil sekline olmasa ele gelmezse anlamazsin. Insallah degildir hpv cok ugrastiriyor. Hpv cikarsa turune baktir ayrica. Gecmis olsun.

3 sene önce bendede vardı et beni gibiydi ama sizinki gibi acı sızlama olmuyordu görüntü olarak rahatsız ediyodu beni kadın doğuma gittim ordan cildiyeye iğne vurup kesip aldı tahlil yapıldı sonuç temiz dendi birdaha tekrarlamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…