Genital tüberküloz nedeniyle başarısız tüp bebek denemeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0n17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0n17

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
8
0
286
İstanbul
Selam dertdaşlarım

Genital tüberküloz nedeniyle başarısız tüp bebek denemelerim var. Uzun zamandır mücadele ediyorum. Hastalıktan dolayı her iki tüpüm alındı.
Aranızda bu hastalığı geçirmiş olupta ( geçirmemiş olmanızı temenni ederim ) bebeği olan var mı?
Yakın zamanda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Benim gibi zor hastalara tavsiye edeceğiniz , Dr ve merkez var mı?
Merkezin Nerede olduğu önemli değil , yeterki tedavimiz başarılı olsun.

Teşekkürler

Genital tüberküloz (verem ) akciğerde görülen mikrobun hava yoluyla taşınarak tüplerde veya ,yumurtalıklarda görülmesine denir.

Wallahi benim kuzenim 7. Tüp bebek miydi neydi tuttu onada rahim tüberkilozu denilmişti şimdi oğlu 4 yaşında:)))9

Öncelikle çok geçmiş olsun, bende Tüberküloz hastasıydım, ama Genital bölgeye sıçradığını ilk kez senden duyuyorum.
Temmuz ayında izmirde Smyrna Tüp bebek merkezinde aşılama oldum, sonuç kimyasal gebelikti, Merkezin kurucusu Funda hanım dünya çapında bilinen bi doktor, ben kendisinden ve ekibinden çok memnun kalmıştım, 3-4 ay içinde kendiliğinden gebe kalamazsam tekrardan başvurucam.
Saglıklı günler dilerim, inşallah bebegine tez zamanda kavuşursun.

Wallahi benim kuzenim 7. Tüp bebek miydi neydi tuttu onada rahim tüberkilozu denilmişti şimdi oğlu 4 yaşında:)))9

Fulyam8282 merhaba , kuzenin adına sevindim . İnşalllah darısı bizim gibi bebek bekleyenlerin başına . Kuzenin nerede hangi doktorda tüp bebek yaptırdı. Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. Bu konuda (rahim tüberkülozu) deneyimli tüp bebek dr a çok ihtiyacım var.
Teşekkürler

Canım benim kendisine ulaşır ulaşmaz haber vercemmmm sen hiiiiiç merak etme/)))öptümmm seni

Selam dertdaşlarım

Genital tüberküloz nedeniyle başarısız tüp bebek denemelerim var. Uzun zamandır mücadele ediyorum. Hastalıktan dolayı her iki tüpüm alındı.
Aranızda bu hastalığı geçirmiş olupta ( geçirmemiş olmanızı temenni ederim ) bebeği olan var mı?
Yakın zamanda tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Benim gibi zor hastalara tavsiye edeceğiniz , Dr ve merkez var mı?

Teşekkürler

Bende genital tüerküloz hastasıydım. Tedavim 2013 Aralık ayında bitti çok şükür. Tüplerimin ikiside alındı maalesef. Benim bu hastalığı farketmeden önce 2 hastalığı farkedip de tedavim bitince 2 olmak üzere 4 tüp bebek denemem oldu. Ama hepside olumsuz sonuçlandı. bende artık bıraktım. Senin moralini bozmak istemem kesinlikle sen kaç sefer denedin bilmiyorum ama. Bu işler gerçekten çok zor hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan beni çok yıprattı. Rabbim inş.sana nasip eder. Allah yardımcınız olsun.Ben bahçeciye gitmiştim. Tekrar deneyecek olursam yine oraya gitmeyi düşünüyorum.

Fulyam8282 merhaba , kuzenin adına sevindim . İnşalllah darısı bizim gibi bebek bekleyenlerin başına . Kuzenin nerede hangi doktorda tüp bebek yaptırdı. Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. Bu konuda (rahim tüberkülozu) deneyimli tüp bebek dr a çok ihtiyacım var.
Teşekkürler

Fulyam8282 mrb , senden haber bekliyorum . Kuzenine ulaşamadınız mı? Kendisi ile bi şekilde iletişime ğeçmemi sağlarsan çok mutlu olurum teşekkürler

Bende genital tüerküloz hastasıydım. Tedavim 2013 Aralık ayında bitti çok şükür. Tüplerimin ikiside alındı maalesef. Benim bu hastalığı farketmeden önce 2 hastalığı farkedip de tedavim bitince 2 olmak üzere 4 tüp bebek denemem oldu. Ama hepside olumsuz sonuçlandı. bende artık bıraktım. Senin moralini bozmak istemem kesinlikle sen kaç sefer denedin bilmiyorum ama. Bu işler gerçekten çok zor hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan beni çok yıprattı. Rabbim inş.sana nasip eder. Allah yardımcınız olsun.Ben bahçeciye gitmiştim. Tekrar deneyecek olursam yine oraya gitmeyi düşünüyorum.

Selam geçmiş olsun. durum hemen hemen aynı . Tüplerim alındı , yaklaşık 2.5 senedir tüp bebek için mücadele ediyorum. 3 opu olmak üzere 7 transfer . Bunlardan 3 ü pozitif oldu fakat adet gününde düştü. Şimdi dondurulmuşlar var , deneyip denememekte kararsızım. Bu konuda deneyimli hekim arıyorum. Siz histerskopi yaptırdınız mı? Birde era testini size önerdiler mi?
Tedavinizde bir gelişme olursa bizi bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Allah yardımcımız olsun

Selam geçmiş olsun. durum hemen hemen aynı . Tüplerim alındı , yaklaşık 2.5 senedir tüp bebek için mücadele ediyorum. 3 opu olmak üzere 7 transfer . Bunlardan 3 ü pozitif oldu fakat adet gününde düştü. Şimdi dondurulmuşlar var , deneyip denememekte kararsızım. Bu konuda deneyimli hekim arıyorum. Siz histerskopi yaptırdınız mı? Birde era testini size önerdiler mi?
Tedavinizde bir gelişme olursa bizi bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Allah yardımcımız olsun

Histereskopi yaptırdım. ama era testi için birşey söylemedi doktorum. Tüp bebek tedavisini şimdilik düşünmüyoruz. ama ilerleyen zamanlarda bir gelişme olursa burdan yazarım size sizde herhangi birşey öğrenir duyarsanız beni bilgilendirirseniz sevinirim. allah tardımcınız olsun.

Selam dertdaşlarım

Teşekkürler

Selam dertdaşlarım

Teşekkürler
Iyi günler bende aynı hastalık la karşı karşıya geldim ama ben halen daha tüp bebek denedim Şubat ayında Laparoskopi ve histeroskopi oldum ve ameliyata aşırı dereCedex yapisiklik çıktı ama benim yumurtalarım falan duruyo tedavi olarak 6 ay boyunca tüberküloz ilaçları kullandım. Ve şimdi araştırıyorum tüp bebek için siz ne gibi tedaviler gördünüz bilgi verirmisiniz

Sevgili on17 sizin durumunuz nasıl şuan? hamile kaldınız mı? Hangi hastaneye gittiniz? neye karar verdiniz?

Emet43Endrose83 bana bu konu ile ilgili bilgi verirmisiniz ben daha başlamadım tüp bebek tedavisine şubatta ameliyat oldum ve o zaman teşhis konuldu tbc peritonit genital tüberküloz sadece ilaç kullandım 6 ay sizde ilaç içiniz mi size bu teşhis koyulduktan sonra neler yaptınız lütfen bana bilgi verirmisiniz hata ve yanlışlık yapmak istemiyorum yardimci olun :.... (

Selam dertdaşlarım

Teşekkürler

canım merhabalar,
öncelikle cok geçmiş olsun. Allah sana hayırlısıyla nur topu gibi bi bebek nasip etsn insallah. umudunu kesme Allah isterse olur. İmkansız gibi görünsede olur. Onun takdirine kalmıs hersey. Bol bol dua et.edelim
ben de 2012 yılında akciğer tüberkülozu geçirdim. tedavi oldum bitti. Allah kimsenin basına vermesin.
yeni evliyim.bu sene dört aydır bebek istiyoruz korunmuyoruz. doktora gittim hormonlarımda yumurtalıklarımda birşey yok dedi. çok şükür. eğer bu ayda hamile kalmassam rahim filmi çektiricem.
İnşallah tüplerimde yada rahmimde bir sorun yoktur.

Bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza alalım insallahjhh

Merhaba bende aynı durumdan muzdaribim daha önce tbc peritonit geçirdim ve şuan 1 senelik evliyim bebek istiyoruz doktorum genital tüberkülozdan şüphelendi operasyon geçireceğim siz bebek sahibi olabildiniz mi merak ettim inşallahhhhh olmuşsunuzdur 🙏🏻

Emet43Endrose83 bana bu konu ile ilgili bilgi verirmisiniz ben daha başlamadım tüp bebek tedavisine şubatta ameliyat oldum ve o zaman teşhis konuldu tbc peritonit genital tüberküloz sadece ilaç kullandım 6 ay sizde ilaç içiniz mi size bu teşhis koyulduktan sonra neler yaptınız lütfen bana bilgi verirmisiniz hata ve yanlışlık yapmak istemiyorum yardimci olun :.... (
Merhaba msjinizin üzerinden çok zaman geçmiş inşallahhhhh bebek sahibi olmuşsunuzdur 🙏🏻 bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum 5 sene önce tüberküloz peritonit geçirdim 1 senedir evliyim çocuğum olmuyor daha kesin bir tanı yok ama doktorum genital tüberkülozdanda şüphelendi 5 gün sonra hitereskopi operasyonu geçireceğim ve parça alınıp genital tüberküloz var mı diye teşhis koyulacak siz bebek sahibi olabildiniz mi nasıl bir yol izlediniz 🥺

Selam dertdaşlarım

Teşekkürler
Merhabalar belirtimiz neydi acaba doktorunuz kimdi

Erhabaalar doktorunuz kımdı acaba belırtılerınız neydı

Back
X