Genital tüberküloz nedeniyle başarısız tüp bebek denemeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0n17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar belirtisi neydi

Merhaba, tüp bebeği tekrar denediniz mi, ben de aynı durumdayım cevaplarsanız çok sevinirim

Histereskopi nasıl geçti? Tüp bebek başarılı oldu mu sizde?

Merhabalar 4 yıl önce benimde karnımda sıvı toplandı 2 lt ye yakın sıvı boşaltıldı ve periton tüberkülozundan şüphelendi doktorlar periton biyopsisi yapıldı ama kas dokusundan örnek alındığı için bir tanı koyamadılar 3 ay sonra akciğer zarında yani plevrada sıvı birikti buradan da 1 lt sıvı boşaltıldı biyopsi sonucunda tüberküloz tanısı konuldu ve 6 ay tedavi gördüm . Şimdi de sağ kasığımda ağrı var . Adet kanamam çok az 1 ped ancak dolduruyor ve 1 gün sürüyor . Aşırı gaz sancısı ve hazımsızlık çekiyorum . 3 yıllık evliyim ve ara ara bebek denemelerimiz oldu ama hepsi negatifti . Acile ağrı için gittiğimde genital tüberkülozdan bahsetti doktor . Genital tüberkülozu olanlar yazabilir mi belirtileri neydi ve nasıl tanı konuldu . Yardımcı olursanız çok sevinirim . Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

merhaba canım bana genital tüberküloz tanısı kondu ama çok eskiden geçirmişim. Son 10 yıldır çok az adet oluyordum her sene kontrole gittiğimde ultrasonda, kanda hep normal diyorlardı sonra 2 yıl önce evlendim çocuğum olmayınca rahim filmi çektirdim oradan anlaşıldı. Sana da rahim filmi çektirmeni öneririm. 10 yıldır oyalanmak yerine bunu bilseydim erken teşhis konurdu ve rahmim fazla zarar görmezdi. Ama evlenmeden bilemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…