- 27 Ekim 2022
- 80
- 17
- 18
- 34
- Konu Sahibi esmaasamsun
Arkadaşlar genowoman kullanan varmı aranızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktor banada bugün yazdı siz başladınız mı acaba ilacaArkadaşlar genowoman kullanan varmı aranızda?
Başlamıştım evet. Vitamin takviyesi bu zaten. Şase şeklinde suya atılıp içiliyor. Biraz kullandım ama içerken midem bulandı benim. Doktora söyledim başka bi vitamin söyledi hap şeklinde şimdi onu içiyorumMerhaba doktor banada bugün yazdı siz başladınız mı acaba ilaca
Bence o yapmadı da. Benim kokusu ve tadından midem bulandı sanıyorum. Bir kere tiksinince hani heralde ondan oldu. Sıvı şeklinde sevmiyorum içmeyi heraldeMide bulantısı mu yapıyor yoksa tadı mı kötü acaba bende başlıcam ama size danısmak istedim
Siz içmeye başlayın zaten anlarsınız kendiniziMide bulantısı mu yapıyor yoksa tadı mı kötü acaba bende başlıcam ama size danısmak istedim
Bende de aşırı koku takıntısı var her şeyi içemem ondan sordum malum birde bu takviyeler pahalı acaba bende doktora baska bir sey önermesini mi istesemSiz içmeye başlayın zaten anlarsınız kendinizi
Bilmiyorum nasıl derseniz. fiyatı 800 küsur biseydi çok pahalıydiBende de aşırı koku takıntısı var her şeyi içemem ondan sordum malum birde bu takviyeler pahalı acaba bende doktora baska bir sey önermesini mi istesem
Ben internetten baktım 1.700 tl eşime de verdi onunkide 1.700 sonra eczaneye sordum tekine 1300 tl dediBilmiyorum nasıl derseniz. fiyatı 800 küsur biseydi çok pahalıydi
O kadar artmış mı. Ben de yeni almıştımBen internetten baktım 1.700 tl eşime de verdi onunkide 1.700 sonra eczaneye sordum tekine 1300 tl dedi
Evet artmış maalesef oda bana denk geldiO kadar artmış mı. Ben de yeni almıştım
Öyle olmuş evet. Artık zaten parasında da değiliz . İnşallah içeriz fayda olur dediğimizden.Evet artmış maalesef oda bana denk geldisiz yine iyi bir fiyata almışsınız şu fiyatların yanında
Aynen insallah fayda görürüz doktorun diğer başladığı vitaminin adı neydiÖyle olmuş evet. Artık zaten parasında da değiliz . İnşallah içeriz fayda olur dediğimizden.
Folidoce adı. B12 ve folik asit sanırım içeriği.Aynen insallah fayda görürüz doktorun diğer başladığı vitaminin adı neydi
Bende bi sorayım o zaman bunu kaça aldınız acabaFolidoce adı. B12 ve folik asit sanırım içeriği.
Bu uygundu. 100 küsur du sankiBende bi sorayım o zaman bunu kaça aldınız acaba
Bende bi sorayım o zaman bunu kaça aldınız acaba
Teşekkür ediyorumBu uygundu. 100 küsur du sanki
Başlamıştım evet. Vitamin takviyesi bu zaten. Şase şeklinde suya atılıp içiliyor. Biraz kullandım ama içerken midem bulandı benim. Doktora söyledim başka bi vitamin söyledi hap şeklinde şimdi onu içiyorum
Merhaba vitamini iki haftadır bende kullanıyorum doktorum yazdı sizde her hangi bir yan etkisi oldu muMerhaba doktor banada bugün yazdı siz başladınız mı acaba ilaca