- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Hayır gerçekten yemekte gözüm yok hep ben hep ben diyor bir gün de ben arkadaşımı cagırayım napıyor demiyor bizzat kendilerinde oturuyordum ben artık kalkayım dedim eve geçeyim yemek yapayım dedim bende geliyim dedi geldi birlikte yedik içtik helali hoş olsun mevzu gerçekten yemek değil ama insan kendisini şey hissediyor gerçekten benımle zaman geçirmek icin mi eşlik etti yoksa benı mi kullanıyor. Bu canım benım derdim
Bak canım daha liseden dostum dediğim insan evime yakın çalışıyo annesi çocuğuna bakıyo diye sömürüyo kızı dışarda yemeğe para vermesin diye hergün çağırdım geldi yedi birgün üstünde para varsa gelirken sigara alır mısın dedim almadan gelmiş ki vericem parasını son sigaramıda yemeğin üstüne yaptığım kahveyle içip gitti
O son görüşüm oldu bidaha çağırmadımda aradığında açmadımda
Ki bu insana düğününde takısını taktım o benimkine geldi izin alamadığı için sonradan getirmedide çeyizine yemek takımı çatal bıçak takımı tencere takımı aldım ev hediyesi nevresim aldım o bana çöp bile almadı çocuğuna yaptıklarımı sayamam bile
Sigara açtı gözümü benimiçin bitmiştir
Eğer bişeyden rahatsız oluyosan yanılmazsın
Açıkçası yemesinden kimsenin rahatsız olmam ama sen yemek için yanımda gibi düşündüysen onda hak veririm