gerçek aşk yok canım kimseye güvenmeyin derim ben insan oğlu çiğ süt emmiş derler doğru bir söz kimin ne zaman ne yapacağı belli olmaz ...
Ben de bulamadim..zor gunler geciyorum,ayrilali 2 ay oldu..
Allaha şükür herhangi bir yaram yok çünkü hiç sevgilim olmadı ...kimseye güvenmediğim için de olmayacak gibi görünüyor canım ya herşeyi kabul ediceksin biriyle beraber olurken yada benim gibi doğaya aykırı geliceksin sevgili mevgili yapmayacaksın canım acır diye korkuyorsan hele hiç sevgili işlerine bulaşma ...
kız çok sert konuşuyon tırstım ha:18:
sert değilim canım gerçekleri konuşuyorum gerçekler toz pembe değil malesef keşke insanlar gerçekten birbirlerini türk filmlerinde ki gibi sevselerdi ama yok işte hergün forumda okuyoruz aldatılan ,hakarete uğrayan,dayak yiyen o kadar çok kadın var ki bunları çevremden gördükçe burada okudukça erkeklerden soğudum...
Yaram kabuk bağlayalı 10 ay olmuş nerdeyse. Geçti gitti tabi de işte hafif arada sızlar. Hayırlısı bakalım. Yıkıldım dağıldım umudum var gelecek günlerden..
Henüz gerçek aşkı bulduğumu düşünmüyorum.
Öyle olsaydı bitmezdi zaten.
Gerçek aşk kolay kolay bitemez bence.
Gurur yaptım aramadım diyoruz ya bence gerçek aşkta gurur yoktur.
Aramıyorum, çünkü onun beni bulacağına inanıyorum..
Aramakla bulunmaz ki zaten..
sen neden ayrıldın canım... aslında ayrılık varsa demekki hayırlı değilmiş. ama ya hiçmi gerçek aşk bulmaz bizi
Valla hic beklemedigim sekilde pat diye birakti gitti. Hersey yolunda gozukurken. Neymis benle hayat kuracak bagi hissedememis.Hee bir de farkli oldugumuzu dusunuyormus. 2 seneden sonra diyor bunu :) beni daha once ayriliktan donduren, aradigimi buldum, aski sevgiyi sende yasadim beni birakma diye diller doken adam. Ozetle boyle canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?