Gerçek aşkı arayanların (yada bulanların)topiği...

Patti

Çizgisiz Avarel
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.323
405
363
Merhaba arkadaşlar, çok hata yaptım, ihanete uğradım, en son 3 yıllık ilişkim bitti sarsıldım ama canım acımadı sadece bana yapılanlara üzüldüm... gerçek aşk varmı gerçekten? varsa bunu yaşayanlar anlatabilirmi... benim gibi aşka inancını yitirmişler de vardır... onlardanda msj bekliyorum... yaralarımızı beraber sarsak ya?

gerçek aşk yok canım kimseye güvenmeyin derim ben insan oğlu çiğ süt emmiş derler doğru bir söz kimin ne zaman ne yapacağı belli olmaz ...

gerçek aşk yok canım kimseye güvenmeyin derim ben insan oğlu çiğ süt emmiş derler doğru bir söz kimin ne zaman ne yapacağı belli olmaz ...

doğru söylüyosun hiçkimseye gereğinden fazla güvenmemek lazım yoksa benim gibi yaralı yaralı dolaşırsın

Allaha şükür herhangi bir yaram yok çünkü hiç sevgilim olmadı ...kimseye güvenmediğim için de olmayacak gibi görünüyor canım ya herşeyi kabul ediceksin biriyle beraber olurken yada benim gibi doğaya aykırı geliceksin sevgili mevgili yapmayacaksın canım acır diye korkuyorsan hele hiç sevgili işlerine bulaşma ...

kız çok sert konuşuyon tırstım ha:18:

kız çok sert konuşuyon tırstım ha:18:

sert değilim canım gerçekleri konuşuyorum gerçekler toz pembe değil malesef keşke insanlar gerçekten birbirlerini türk filmlerinde ki gibi sevselerdi ama yok işte hergün forumda okuyoruz aldatılan ,hakarete uğrayan,dayak yiyen o kadar çok kadın var ki bunları çevremden gördükçe burada okudukça erkeklerden soğudum...

evet tabiki tozpembe değil. 22 yaşındayım bazı şeyleri gördüm... ama içimde bir çocuk varki sürekli sevgi istiyor... sen kaç yaşındasın?

bende 22 yaşındayım canım 91 doğumlusun sende öyle canım ne yapalım kader ...

Yaram kabuk bağlayalı 10 ay olmuş nerdeyse. Geçti gitti tabi de işte hafif arada sızlar. Hayırlısı bakalım. Yıkıldım dağıldım umudum var gelecek günlerden..

Yaram kabuk bağlayalı 10 ay olmuş nerdeyse. Geçti gitti tabi de işte hafif arada sızlar. Hayırlısı bakalım. Yıkıldım dağıldım umudum var gelecek günlerden..

evet sızlıyo arada aklına geldikçe yaşanılan günler... hoşgeldin bu arada. benimde umudum var... bazen aşka inancımı yitirsemde belki bigün benide bulur.

o kadar kişi görüntülemiş yorum yazan çok yok

Henüz gerçek aşkı bulduğumu düşünmüyorum.
Öyle olsaydı bitmezdi zaten.
Gerçek aşk kolay kolay bitemez bence.
Gurur yaptım aramadım diyoruz ya bence gerçek aşkta gurur yoktur.
Aramıyorum, çünkü onun beni bulacağına inanıyorum..
Aramakla bulunmaz ki zaten..

Boyun büküp önünde aglasam sessizce su garip gönlüm affolur mu?
Bu fırtına durulur mu benden adam olur mu?
Korkarım aska zararim dokunur mu?
Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman
Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan
Güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider

arayınca bulunmuyo zaten:26: gerçek seven asla bırakmaz bizimkiler çakma aşkmış olan gerçek sanıpta kanan duygularımıza olmuş bunun hesabını verirler bu arada hoşgeldin tanışalımda olmamı

Herkesten herşeyden umudunu kesebilirsin

Canından çok sevdiğin kişiden bile..

Ama insan asla kendinden umudu kesmemeli.

Zaten umut değil midir bizi yaşatan?

Ne kadar umutsuz olsak da, o umutları öldürmeye çalışsakta onlarsız olmaz.

Zaten yukarıda da yazmışsın; Benim hala umudum var; ama kendimden

Eyvallah deriz geçer gider.. :114:

sen neden ayrıldın canım... aslında ayrılık varsa demekki hayırlı değilmiş. ama ya hiçmi gerçek aşk bulmaz bizi

Valla hic beklemedigim sekilde pat diye birakti gitti. Hersey yolunda gozukurken. Neymis benle hayat kuracak bagi hissedememis.Hee bir de farkli oldugumuzu dusunuyormus. 2 seneden sonra diyor bunu :) beni daha once ayriliktan donduren, aradigimi buldum, aski sevgiyi sende yasadim beni birakma diye diller doken adam. Ozetle boyle canim.

senin için üzüldüm canım aşka inanma boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…