Gerçek aşkı bulmakta sabirsızlıga düşmek

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Şu ana kadar hic dogru kisi denk gelmedi.Benim cok hoslandıgım ve bakıstıgım bir kisiyle de hic konusamadan karsılasmamaya basladık Korona sebebiyle.
Artık goremiycem onu.ve de artık yalnizlık sıkıcı gelmeye basladı ve dogru kisiyi beklerken sabırsızlık olustu galiba.ne önerirsiniz?nasıl akısına bırakabilirim olayları?

7 çeşmeden su, 7 akarsudan taş al. Sonra taşları ulu bir dut ağacının altına göm, suyu ağacın dibine dök. Sonra ağacın etrafında yedişer adımla yedi tur atarken gerçek aşk diye tüm gücünle bağır. Yedi vakte kadar gerçek aşk seni bulur

Gerçek aşk ne allasen ya. Çok dizi izleme.

Ben de tam " olmayan şeyi nasıl bulacaksınız" yazacaktım.

Gercek aşk

Yerden kirli çorap çamaşir toplayinca aşk maşk kalmaz.

-açım ne yemek var?

-başın agrimiyordur umarim.

-erken uyuma sakın..

-saçını boyatmissindir onun gozu kalcalarinda, -kilomu aldın sen ?

-sen hastasın git tedavi ol...

-Bu cocuklari iyi yetistiremiyorsun...

Bir nevi öküzsel erkek diyalogları..
Yol yakinken yanlizligin tadini cikart ve kendini sev bir gun herkes biriyle olacak..Sen kendini sev ki sevilesin

Sana bir film tavsiye edeceğim.
Bir aşk iki hayat
Gerçek aşkı bulmanın zamanı hakkında güzel bir film az önce özledim belki sana da iyi gelir

Yok. Bulan olursa şu foruma yazsın da bir haber versin. Bdv'de başlıca konulardan biri bu çünkü.
Gerçeğini yalanını bilmem de aşktan beklenti nedir önemli olan o bence. Dizilerdeki, filmlerdeki gibi bir aşk beklentisi varsa bol romantizmli, kavgalı, tutkulu, entrikalı falan bulunması pek mümkün olmuyor haliyle. Çünküm adı üstünde kurgu...

Akışına bırakmayıp ne yapacaksınki ? Silah zoruyla adamın birini yoldan çevirip , benimle aşk yaşayacaksın doğru kişi olacaksın !
diyemessin ki tatlım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…