- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
Sonra gelsin Demet Akalın’dan Ah Ulan SevdaTabi. Onun olayı budur zaten. Düzen bozmak.
Bir zamanlar ( daha çok lisedeyken :)) ) filmlerdeki romantikli erkekleri hayal ederdim. Baktım gördüm, gerçek hayat onların yanında fos çıktı.Gerçeğini yalanını bilmem de aşktan beklenti nedir önemli olan o bence. Dizilerdeki, filmlerdeki gibi bir aşk beklentisi varsa bol romantizmli, kavgalı, tutkulu, entrikalı falan bulunması pek mümkün olmuyor haliyle. Çünküm adı üstünde kurgu...
Şu ana kadar hic dogru kisi denk gelmedi.Benim cok hoslandıgım ve bakıstıgım bir kisiyle de hic konusamadan karsılasmamaya basladık Korona sebebiyle.
Artık goremiycem onu.ve de artık yalnizlık sıkıcı gelmeye basladı ve dogru kisiyi beklerken sabırsızlık olustu galiba.ne önerirsiniz?nasıl akısına bırakabilirim olayları?
Gerçek aşk sevişene kadar bence bunu bil. Çok romantik film izleme farkındaysan filmlerin sonu ya sevişerek bitiyor ya ayrılık ölüm olunca bitiyor. Tutkuyu öldürmeyen şey ayrılık imkansızlık özlem yoksa yanyana olduğun adama aşık felan degilsin. Varlığı olmayan bişeyi bekleme ve üzülme. Zamanı gelince biri çıkar aşk sanıp evlenirsin nasıl olsa.Şu ana kadar hic dogru kisi denk gelmedi.Benim cok hoslandıgım ve bakıstıgım bir kisiyle de hic konusamadan karsılasmamaya basladık Korona sebebiyle.
Artık goremiycem onu.ve de artık yalnizlık sıkıcı gelmeye basladı ve dogru kisiyi beklerken sabırsızlık olustu galiba.ne önerirsiniz?nasıl akısına bırakabilirim olayları?
Bı tane de benden.7 çeşmeden su, 7 akarsudan taş al. Sonra taşları ulu bir dut ağacının altına göm, suyu ağacın dibine dök. Sonra ağacın etrafında yedişer adımla yedi tur atarken gerçek aşk diye tüm gücünle bağır. Yedi vakte kadar gerçek aşk seni bulur
Gerçek aşk ne allasen ya. Çok dizi izleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?