- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
Selam kızlar konumu az çok bılenler vardır. Nıhayet gecen ay terapimiz bitti. Farklı bır yolda yurumeye başladık tatılden yenı döndük. şimdi fark ediyorum da aslında bana olan sevgısı hıc bıtmemıskı.. Aksine artmış karısı olduğum için. Meğer nekadar ilgiliymiş benimle yanımda eline telefon almaz alsa bıle bakar bırakır nette fln takılmaz benımle sohpet edermiş aslında sandığım kadar ev işlerinde bana yardım etmemzlık etmıyormus. Gözümde kocaman bir canavar yaptığım kocam aslında benım ılk gördüğümdeki aşık olduğum o guzel flört başlangıclarındaki adammış. Benımde çekılmez pek çok aynım varmış kendı annem bıle söyledi bunu hiç görmemişim . Her evlilik kendisinin istisnasıdır bizde bu olay dönüm noktası oldu, anladık gerceği kocaman bır yalan içine düşerken. Ihanet her canlının canını yakar. Ben yaşayanlardanım şükürler olsun ki allaha oyle ortada eyleme gecmıs mevzu yada kadın yada ılıskı yok ,sadece bır anlık nefıs bır anlık yalan ve o yalanda mutlu olacağını sanan eşim. Hatasını anlayınca başlamadan dönmüş bunu bırıne anlatırken okudum sadece yıkıldığım ölmek ıstedığm o günü hiç unutamam sanırım. Bu olay bir neden değil sadece yaşadığımız o zor zamanların sonucuydu. Gercek bizmişiz gercek olan devam eden sevgimizmiş aşkımızmış göremeyecek kadar kör olduğumuz zamanlardı işte o anlar. Belki allah'a istemeden de olsa ısyan ettım allahım nıye yasattın bunu bana vs. Acıdan soylenen sözler çok tövbe ettim bu aşkı bu evliliği veren allaha sadece 1 gün şükrettım oda eve geldığımız ılk gun namaz kıldığımız. şimdi utanç içerisindeyim dünyanın en güzel duygusu aşk 'ı nasip etmiş kalplerimize ve bunu sınadı bize sınav etti. Tevekkul edip dua ettim gercekten mukafatını aldık hanımlar. Kımse yasamasın boyle zor zamanlar fakat yasayanlar varsa yazıma kulak versın, haklı bıle olsanız eğer sizde değişmeyi göze almazsanız ne yazıkki hüsran ............