kesinlikle sana katılıyorum canım, evlenip istanbula yerleştiğimden beri arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi.insan mutsuzken derdini anlatabilceği,sarılıp ağlayabilceği bi dostu cidden arıyo ya
insanın ailesinden sonra,hayatında en büyük yeri dostluğun kaplaması gerektiğine inananlardanım.. sonuçta hepimiz insanız,her derdi kederi anne baba eş ile paylaşamayız.. bu kısımda devreye dost giriyo bence.. benimde çok değer verdiğim bi kavram
tabi ki de insan herşeyi ailesiyle paylaşamıo onlar üzülür diye içine atıyo insan.hele ki onlardan uzaktaysan acayip kötü oluyo,kendimden biliyorumbu arada yaşım 25, istanbulda yaşıyorum.2.5 yıllık evliyim.bebiş yok şimdilik
senin yaş kaç nerdensin canım?
26 yaşındayım,bende istanbul'dayım canım doğma büyüme.. 1,5 yıllık evliyim ilk hamileliğim olmuştu ama düşük yaptım malesef.. hala deniyoruz bende de yok şu anistanbul'a gelmeden önce nerde yaşıyordun?
geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zaman da bebişin olur.biz habire erteliyoz bakalım çocuk işini,kısmet tabi. ben maslak tarafında ikamet ediyorum istanbul da
kısmet tabiii hayırlısı olsun senin içinde..dilediğin an olsun inşbaşka neler yaparsın peki?çalışıyor musun
amin canım.çalışmıyorum canım evdeyim.2 yıl muhasebe okudum.şimdi açıktan işletme 3 ten devam ediyorum.sen neler yapıosun?
bende 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum,bitti.. sonra 5 sene bankada çalıştım.. evlilik tazminatımı alıp çıktım sonraaynı zamanda aöf işletmede devam ediyorum,4'teyim.. şu anda da tekrar çalışmaya başlamak istiyorum iş aramaya başladım.. benden böyle
bende bi dönem bi şirkette muhasebeye baktım ama şiddetli göz kuruluğu başlayınca bıraktım.pc başında pek duramıyorumevde de acayip sıkılıorum zaten ne olcak halim bilemedim valla
bende aksine,pc'de sabahtan akşama dek dursam gocunmamalışkanlık birazda demek ki...
alışkanlıktan ziyade biraz sağlık sorunugözlerim kızarıyo ve kuruyo çok durunca pc başında gitmediğim dr kalmadı ama sonuc hüsran bi çaresi yokmuş
senin ailen istanbuldadır şimdi ohh ne güzel
evet canım,İstanbul'dalar.. eşimide İstanbul'da buldum,burda kaldım.. o yüzden çok mutluyum tabi
allah bozmasın canım benim.en iyisini yapmışsın vallahiailemi de acayip özlüyorum.artık alışcaz bi şekilde
zaman ne kadar çabuk geçerse geçsin, hep özlersin elbette.. bide biz kadınlar daha çok duygusalız ya
aynen duygasallık başa belakız profiline bakmıştım demin de o profil fotosundaki serdar ortaç mı yoksa eşin mi serdar ortaça benziyo bi ayırt edemedim
ehehehe yok kızzzz kanlı canlı Serdar Ortaç ordakiacaip bi fan'ıyım da
ortam da biraz karanlık ya tam secemedim de bi de foto da küçük olunca yani :)))) eşin kıskanmıo mu bu kadar aşırı sevgiyi serdara karşı
kıskanmaz mııııııbi yolunu buluyorum ama kabul ettirecek.. bide beni tanıdığından beri hayran olduğum için,alışık bi nebze zaten bende çok abartmıyorum onun yanında,o yüzden dengeliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?