bizimki de biscolata erkeklerine gıcık oluyo,onlar cıkınca ben böyle bi hayran bakıyorum adam deli oluyoyaşasın kötülük neyse tatlım tanıştığıma çok çok memnun oldum bu arada topiğin hayırlı olsun eşime yemek yapma vaktim gelmiş kocaman öptüm seni
pufpuf canim napiosun:)))gunaydin bu arada:)))
günaydın şekerimsabahın kör bıçak saatinde kalktım,arkadaşa davetliyim oraya gitcem..hazırlanıyorum ama kk'ya bakmadanda çıkamadım iyi ki bakmışım,seni gördüm sevindim
çay benden öyleyseeeeafiyet olsun
Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)
beni de alın :)
23 yaşındayım okulda 5. senem, istanbuldayım çok sıkılıyorum hep aynı aynı aynı... kız arkadaşa hasret kaldım, kız kıza laflamayı, alışveriş yapmayı, kahve içmeyi, gülmeyi eğlenmeyi çooook özledim yaa
gel bacım buyur gel.. hoşgeldinbaşka bi şehirden mi geldin ist'a,neden sıkılıyosunki?
yok canım ortaokuldan beri burdayız şimdi üniversitede de burdayım ama bu yıl okulum uzadı 5. yılımdayım yani, eskiden vardı samimi arkadaşlarım çok vakit geçirdiğim, ama değiştiler garipleştiler görüşmüyoruz artık. sevgilim dışında kimsem yok, ama kız arkadaşın yeri ise apayrı
Benim 1 ortaokul, 2 de liseden olmak üzere, 3 samimi arkadaşım var. Zaten sürekli çevre yapayım diyen biri de değilim. Buldum mu? buldum, bana onlar yeter deyip geçiyorum kenara, öyle herkesle konuşmayı, her şeyimi anlatmayı sevmiyorum.
Bir de üniversite de vardı, çok samimiydik, aynı odayı paylaşıyorduk. Beraber uyuduğumuz bile oluyordu, her şeyi birlikte yapıyorduk. Yurtta imrenerek bakıyorlardı, ne güzel arkadaşlığınız var diyorlardı. Ama maalesef uzun sürmedi, nazar değdi bize, aramıza kara kediler girdi.
Bu sefer o imrenerek bakan gözler, hayretlerle bakıyordu bize, ne oldu bunlara diye..
Kısmet böyleymiş, ne yapalım..
Artık gerçek dostlar bulmak o kadar zor ki, eskiler de kaldı onlar..
hakkın var vallaaaa... :106:
gerçek dost diyeceğin birinin olması, güvenmek zor gerçektende...benim hayatımda sonradan tanıyıp eski dostum gibi gördüğüm,herşeyimi gözüm kapalı paylaşabildiğim 1-2 kişi birde çocukluktan hatta bebeklikten beri beraber olup büyüdüğüm 1-2 kişi var.. arkadaşım çoktur belki ama dost dediğim kişiler sınırlı, zaten öyle de olmalı...
kazık yediğimde oldu,ders çıkardığım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?