nişanlıydım ve 2ay sonra evlenicektim.işten ayrıldım ve bilirsiniz düğün hazırlıklarına koştururken bir gün matematik hocamı gördüm.yeni dersane açmış 2ayda olsa bana yardım edermisin dedi.aile dostluğumuz ve komşuluğumuzdan dolayı kabul ettim tabi birde düğün masrafları...hikaye bundan sonra başlıyooor...bir veli geldi bir gün 50-55 yaşlarında ismi meryem kızının taksitini yatırıcaktı ve oyalanmak için odada eşini beklemeye başladık.söz sözü açtı ve eşiyle nasıl tanıştığını neler çektiğini anlatmaya başladı.hemen anlatayım:bunlar birbirini seven komşu çocukları,oğlan askere gittiği sırada kızın babası iflas ediyo ve mahalleden taşınmak zorunda kalıyolar ve kızı başka bir adamla evlendiriyolar.günler aylar yıllar geçiyooo.(yazarken bile heyecanlanıyorum)neyse meryem hanımın eşi kanser oluyo ve hastanede başında.bacanağı bekliyor bu bayanda ziyaret saatleri gidiyor tabiki ve o zamanlar araya perde geçirirlermiş.eşinin başında beklerken perde açılıyor bir gün yanındaki hastayı görüyor tanıdık gibi geliyor çıkaramıyor gide gele hatırlıyor mahalede bırakıp gittiği sevgilisi olduğunu belli etmiyor eşine çünkü adam yalnız..enfeksiyon kapmış kaplıcadan 1haftaya çıkıcakmış eşi söylüyor.neyse meryem teyzemin eşi ölüyor ve bir gün kapı çalıyor ölümden 3ay sonra sevdiği adam yalnış anlamassan başsağlığına geldim diyor.'cenazeyede gelmiştim'içeri alıyolar dostça tabi.görüşmeye başlıyolar.adam evlenmiş çocukları olmamış.eşinin eve davet ettiğini söylüyor adam.seni biliyor dedikten sonra.çekinerek gidiyor eve hediyesini aldıktan sonra.eve gittiğinde görüyor kadın trafik kazası geçirmiş felçli yatalak.meğerse o yüzden gelmemiş hastaneye.adam mutfağa gitiğinde konuşmaya başlıyor hasata bayan:aranızda geçenleri biliyorum başın sağolsun.senin eşin ölmüş bende yatalağım eşimin kadına benimde arkadaşa ihtiyacım var.bizimle birlikte yaşarmısın'uzun lafı kısası birlikte yaşıyolar artık başka bile taşınarak çocukları olmadığı için birde evlat ediniyolar bir kız.tabi kızın 2 annesi bir babası olarak...