• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek doğum sancısı dedikleri karinda mi oluyor kasiklarda mi? Nasıl bir his?

slyr422

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
141
34
13
24
Bacaklarım bacağımın arası ağrıyor belim kasiklarim sanki adet olmuşum gibi ağrıyor. Ama karnımda ağrı yok karinda da oluyor mu nasıl bir şey

ilk basta belde oluyor regl sancısı gibi. sonlara doğru komple anüste 😂😂

ilk basta belde oluyor regl sancısı gibi. sonlara doğru komple anüste 😂😂
Anuse ara ara ağrı girip çıkıyor gibi alt tarafım komple ağrıyor yaa birkaç hafta öncede oldu bu regl ağrısı ama bugün sanki adet olacakmışım gibi değilde olmuşum gibi tuhaf oluyor ağrı anlamadım 🤔38+3 den selamlarr

Benim sancılarım 20 dakkada geliyordu pazartesi. Salı sabah doktora giderkende 7 dakikaya düştü lakin açılmam yoktu. Adetten bi tık zordu sancı belden aşağı kasılıyor böyle tarifsiz kitleniyorsun. Açılma yok sancı çıktı nst de suyumda azalınca 40 haftalıktım yatış verildi suni sancı taktılar. 6 saat sancı çektim. Hastane koridorunu belim ayrıldı diye inlettiğimi hatırlıyorum 4 cmden sonra kanalda ilerleyemedi ilk doğduğunda kafası o yüzden biçimsizdi kızımın. Sancılarım 40 saniye falan sürdüğünde dakkada gelmeye başlamıştı. Çok detaya girmek istemiyorum hayırlı doğumlar acil sezeryanla aldılar kızımı🌸

Back
X