• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek dost bulmak neden zor

banalazimyasamalani

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
13
20 yaşındayım 21 olacağım halen şu yaşıma kadar gerçek bir dostum olmadı.Evet arkadaşlarım oldu ama hep geçici oldu gerçekten değer veren önemseyen kimseye denk gelmiyorum.Arkadaşlıkta dengeye önem verdiğim için beni aramayanı ben de aramıyorum yazmayana ben de yazmıyorum,sıkıcı biri olduğumu da düşünmüyorum ama muhabbetim tamamen karşımdakine göre şekillenir o iyiyse ben de iyi olurum.Şanssız mıyım yoksa bir şeyde eksiğim mi var bilemedim.Arkadaş edinememek değil arkadaşlığın dostluk olmaması çıkar odaklı olması artık hiç hoşuma gitmiyor.Etrafımdaki çoğu kişinin 1 tane de olsa bir dostu var

Yani işler şöyle ilerler normalde
İlkokulda sıra arkadaşın bi kız kankin olur, beraber takılırsın
Ortaokulda lisede kızlı erkekli grubun olur, ama daha çok kızlarla beraber ders çalışır, hoşlandığınız çocukları konuşur, alışverişe çıkar, haftasonları takılırsınız

Şimdi bu 20 yaş levelina gelene kadar bunları yapamamış olman sorunun sende olduğunu düşündürdü

tamamen karşımdakine göre şekillenir o iyiyse ben de iyi olurum.
Bir de bu laf hoşuma gitmedi
Sürekli kısasa kısas yapan, koşulsuz sevmek yerine sürekli milleti tartan biriysen itici gelir insanlara

Ortaokulda lisede kızlı erkekli grubun olur, ama daha çok kızlarla beraber ders çalışır, hoşlandığınız çocukları konuşur, alışverişe çıkar, haftasonları takılırsınız

Şimdi bu 20 yaş levelina gelene kadar bunları yapamamış olman sorunun sende olduğunu düşündürdü

Sürekli kısasa kısas yapan, koşulsuz sevmek yerine sürekli milleti tartan biriysen itici gelir insanlara
annesi babası değilim koşulsuz sevemem o nasıl davranırsa ben de öyle davranırım olması gereken o ayrıca benim de dönem dönem arkadaşlıklarım oldu ama şu an görüşmüyoruz bunları yaptım yani,bilmeden böyle konuşmak da bi sorun bence senin için :)

annesi babası değilim koşulsuz sevemem o nasıl davranırsa ben de öyle davranırım olması gereken o ayrıca benim de dönem dönem arkadaşlıklarım oldu ama şu an görüşmüyoruz bunları yaptım yani,bilmeden böyle konuşmak da bi sorun bence senin için :)
O zaman doğru düzgün anlat, geçmişte şöyle şöyle oldu diye

Ayrıca karşıya göre şekilleniyorsan ve bir duruşun yoksa omurgasızsın demektir
Karşına iyi insan da çıkar, kötü insan da. Senin duruşun buna göre belirlenmemeli, sınır koyarsın olur biter ama insanlara yaklaşımında bi tarzın ve duruşun olmalı

Naparsan yap ya
Sevilmiyorsun belli ki sonuçta

Bu yaşına gelip de dostun yoksa yazık sana

Şu tavrın bile neden dostun olmadığının sebebi aslında ama belli ki göremeyeceksin.

Dostluk hesap kitapla kurulmaz. Hesap yapanla da kimse dost olmaz.

Ben ilkokul ve ortaokulda bunları yaptım, hatta lise ve üniversitede de birkaç arkadaşım vardı ama üniversite biter bitmez arkadaşsız kaldım. Herkes farklı şehirlere dağılıp kendi hayatına odaklanmaya başladı

Şu tavrın bile neden dostun olmadığının sebebi aslında ama belli ki göremeyeceksin.

Dostluk hesap kitapla kurulmaz. Hesap yapanla da kimse dost olmaz.
Hesap kitap değil de hayat şartları böyle gerektiriyor bu yaşa kadar gelip bunu öğrenememişsen o senin bilgisizliğin canım

k
Ben ilkokul ve ortaokulda bunları yaptım, hatta lise ve üniversitede de birkaç arkadaşım vardı ama üniversite biter bitmez arkadaşsız kaldım. Herkes farklı şehirlere dağılıp kendi hayatına odaklanmaya başladı
kesinlikle öyle demek istediği de buydu ama herkesin algılama seviyesi aynı değil birkaç arkadaş algılayamamış ne diyelim bu da onların eksikliği :)anlayacaklarını sanmıyorum ama anlayana

Karşına iyi insan da çıkar, kötü insan da. Senin duruşun buna göre belirlenmemeli, sınır koyarsın olur biter ama insanlara yaklaşımında bi tarzın ve duruşun olmalı

Naparsan yap ya

Yani senin gibi hayata at gözlüğüyle bakan bilmediği halde saçma sapan yorumlarda bulunan anlamlar çıkaran bir dostum olmasındansa olmamasını tercih ediyorum.Sevilmediğimi söylemedim sadece sevmiyorum dedim ama senin de bu bakış açısıyla sevildiğini düşünmüyorum hadi yoluna

sen hayatı çözmüşsün ya niye konu açıp biz zavallı kullarının fikrini sordun ki hanımabla

Yani senin gibi hayata at gözlüğüyle bakan bilmediği halde saçma sapan yorumlarda bulunan anlamlar çıkaran bir dostum olmasındansa olmamasını tercih ediyorum.Sevilmediğimi söylemedim sadece sevmiyorum dedim ama senin de bu bakış açısıyla sevildiğini düşünmüyorum hadi yoluna
Ağla 😂dostun yok sevenin yok senin de sevdiğin yok
Bu işler karşılıklı

Naparsan yap ya

Aslında gönderide zaten yazmış "evet arkadaşlarım oldu ama hep geçici oldu" diye. Geçmişte şöyle böyle oldu diye detay vermek zorunda değil ki. Ayrıca konu zaten bu yaşında dostu olmayışından yakınmasıyken "bu yaşında dostun yoksa yazık sana" demek cidden kötü niyetle yazmak bence

Aslında gönderide zaten yazmış "evet arkadaşlarım oldu ama hep geçici oldu" diye. Geçmişte şöyle böyle oldu diye detay vermek zorunda değil ki. Ayrıca konu zaten bu yaşında dostu olmayışından yakınmasıyken "bu yaşında dostun yoksa yazık sana" demek cidden kötü niyetle yazmak bence
İşte okumak ve anlamak ayrıca da nazik olmak zor işler yani böyle insanlara çok daha zor neyse cevaplarını veriyoruz sonra da gülüp geçiyoruz ancak öyle başa çıkılır bunlarla

Konuların hep birilerini bulma üzerine dur daha kaç yaäındasın kimler gelip kimler geçecek

Back
X