• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercek dostlara ihtiyacım var :)

hmm bide acıkmışım anlatamam öyle bir dedin ki içim kaynadı :) :) ama ben bu saatten sonra kuru fasülye yetiştiremem ki :) sana afiyet olsun ahyatım :)

Aynen bebegım ya ıcım bı hos oldu :)

nazlıcım menün harika
:)

Saol hayatım ınsallah kısmet olursa bırgunde sıze yaparım :) bu arada ekledım cnm senı :)

evet adaşmışız %50 :1: bekarım çok saolasın ya şu mübarek ramazan ayında darısı başına dileğin tutar inşallah :34: bu arada iftar menünde harikaymış offf acıktım ben ama iftardada bişey yiyemiyorum çünkü biraz hastayım boğazım gidik durumda :43: antalyada yaşıyosun demek ne güzel yaaa bende ankara öğrenci şehri :1:

evet adaşmışız %50 :1: bekarım çok saolasın ya şu mübarek ramazan ayında darısı başına dileğin tutar inşallah :34: bu arada iftar menünde harikaymış offf acıktım ben ama iftardada bişey yiyemiyorum çünkü biraz hastayım boğazım gidik durumda :43: antalyada yaşıyosun demek ne güzel yaaa bende ankara öğrenci şehri :1:

Ankara hımm ordada ablamlar yasıyo yanı aslında teyzemın kızıda ablam ıste :) neyın var cnm bnm gecmıs olsun :/ cnım benım allah senı uzmıcek hep mutlu olabılecegın gonlune gore bırını cıkarsın karsına ınsallah :34:

Aynen bebegım ya ıcım bı hos oldu :)

hemde ne hoş varya 4 saat var daha :(

burası bıde sıcak kızlar sız dusunun agzım dılım kupkuru oldu :/

bir anda durdu muhabbet hayırdır noluyoruz :19: açlıktan bitap mı düştünüz yoksa yemek yapmaya mı koyuldunuz :56:

evet sanırım öyle oldu bi tek ben mi hazırcıyım burada yoksa :1: yemek yapmayı değilde daha çok pasta börek işlerini severi o da annem derki hınzır anına denk geldiğinde yaparsın der :27:

Mutfak benım ıcın evın en kıymetlı yerıdır hıc cıkasım gelmez pasta borek yemek bulasık hepsıne bayılırım anne ızın verse mutfagı kendı odam yapıcam o derece yanı :1:

Mutfak benım ıcın evın en kıymetlı yerıdır hıc cıkasım gelmez pasta borek yemek bulasık hepsıne bayılırım anne ızın verse mutfagı kendı odam yapıcam o derece yanı :1:

nazlıcım ya kusura bakma msnde bi problem oldu giremedi bi türlü çünkü msni kullanmadığımdan yeni kullanacam ya :1: daha sonra istersen konuşalım ordan...ankarayı biliyomusun ben çankayada oturuyorum:52:

Back
X