- Konu Sahibi Milkshake007
nazlıcım menün harika
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm bide acıkmışım anlatamam öyle bir dedin ki içim kaynadı :) :) ama ben bu saatten sonra kuru fasülye yetiştiremem ki :) sana afiyet olsun ahyatım :)
nazlıcım menün harika
Aynen bebegım ya ıcım bı hos oldu :)
hemde ne hoş varya 4 saat var daha![]()
evet adaşmışız %50bekarım çok saolasın ya şu mübarek ramazan ayında darısı başına dileğin tutar inşallah
bu arada iftar menünde harikaymış offf acıktım ben ama iftardada bişey yiyemiyorum çünkü biraz hastayım boğazım gidik durumda
antalyada yaşıyosun demek ne güzel yaaa bende ankara öğrenci şehri
![]()
Aynen bebegım ya ıcım bı hos oldu :)
hemde ne hoş varya 4 saat var daha![]()
burası bıde sıcak kızlar sız dusunun agzım dılım kupkuru oldu :/
arkadaş listesinede ekledim seni nazlıcım tabüüüküü becerebildiysem![]()
ayy seninde işin zor allah yardımcın olsun hayatım :)
bir anda durdu muhabbet hayırdır noluyoruzaçlıktan bitap mı düştünüz yoksa yemek yapmaya mı koyuldunuz
![]()
bir anda durdu muhabbet hayırdır noluyoruzaçlıktan bitap mı düştünüz yoksa yemek yapmaya mı koyuldunuz
![]()
Sanırım yemek yapmaya koyuldular :))
hem bitap düştük hemde ben hala ne yemek yapcam bilmiyorum![]()
yaşasın yuuuupppi o zaman![]()
evet sanırım öyle oldu bi tek ben mi hazırcıyım burada yoksayemek yapmayı değilde daha çok pasta börek işlerini severi o da annem derki hınzır anına denk geldiğinde yaparsın der
![]()
aynen hayatım ben kaçtım siz takınlın ben yetişirim :) öpüldünüz![]()
hem bitap düştük hemde ben hala ne yemek yapcam bilmiyorum![]()
Mutfak benım ıcın evın en kıymetlı yerıdır hıc cıkasım gelmez pasta borek yemek bulasık hepsıne bayılırım anne ızın verse mutfagı kendı odam yapıcam o derece yanı![]()