• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Arkadaş kazığı yiyenler olarak toplanıp cemiyet mi kursak :-) Seni en iyi ben anlıyorum herhalde.. yaşın kaçtı ?
20 yaşındayım.
Benim arkadaşlıklarım hep 14-8-5 senelik arkadaşlıklardı.
Üniversitedeyim şu an, burada kurduğum arkadaşlıklarda da erkek yüzünden ihanete uğradım.
Şimdi neredeyse hepsiyle kestim muhabbeti.
Sadece selam, sabah.
Gerçekten çok zor oluyor, erkek arkadaşlarım da sanki arkadaştan öte hareketler yapıyorlar.
Sevgilimle de evlilik meseleleri yüzünden ayrıldık.
Dünya benim tersime dönüyor bu ara.
Burcunuz nedir?

Valla cnm beni anlattin bugun bi dersten proje yapiyoruz arkadaslaimla topladik ikisi uzerine dusen gorevi yapmadan gelmis sonra zaten saat 1 de basladik 2 de gidicem dedi kalkti gitti saka gibiydi sok gecirdim daha olaylardan haberi yok aptal aptal sorular soruyo sevgilim askerde bi derdimi anlatacak insan yok ya valla biktim usandim yaa katil olucam birgu tobe tobee

Allah kavuştursun canım benim, baya sorumsuz insanlarla proje yapmaya kalkışmışsın belliki.. Hocana bildir bence durumu..

Üzüldüm se
20 yaşındayım.
Üniversitedeyim şu an, burada kurduğum arkadaşlarda erkek yüzünden ihanete uğradım.
Sadece selam, sabah.
Gerçekten çok zor oluyor, erkek arkadaşlarım da sanki arkadaştan öte hareketler yapıyorlar.
Burcunuz nedir?
n

Üzüldüm senin umarım her şey güzel olur
yay Burcum benim

Üniversite de ki arkadaşlıklar gerçekten çok bayat. Ilk gün kardeşim ayaklari yaptilar kardeslik bu kadar basit mi ? Menfaat icin hepsi :KK47:

20 yaşındayım.
Üniversitedeyim şu an, burada kurduğum arkadaşlıklarda da erkek yüzünden ihanete uğradım.
Sadece selam, sabah.
Burcunuz nedir?
Bende üniversitedeyim. Benimde arkadaşlıklarım uzun süreli arkadaşlıklardı baya ortak noktamız varmış.. Koç burcuyum. Senin burcun nedir, bir de bölümün ?

salvia .!.:
İnşallah öyle olur.
Yayların arkadaşları çok olur aslında, iyimserliklerinden kolay kolay terk etmezler arkadaşlarını.
Evet cok iyimser oldugum icin böyle oldu sanırım cok yüz verdim herkese

Bende üniversitedeyim. Benimde arkadaşlıklarım uzun süreli arkadaşlıklardı baya ortak noktamız varmış.. Koç burcuyum. Senin burcun nedir, bir de bölümün ?
Oğlak burcuyum, maliye okuyorum.
Dersler de gerçekten çok zor bir yandan.
Koç, yay burçları yalnız kalmazdı aslında.

ben de çok az buldum ama buldum mu bırakmadım kii daha devam etsin arkadaşlığımız
biraz fedakarlık gerekiyor ....
Her zaman az ve öz arkadaşlıktan yana olmuşumdur. Benim fedakarlıklarımı bir ben bir Allah bilir, hasta diye sabaha kadar uyumayıp başında nöbet tuttuğum insan sevgilimi ayartmaya kalktı :KK66:

aynen bende öyleyim evlendim artık esimle arkadaş da oldum abi ablada olduk o benim herseyim sadece ona adadm kendimi.simdiki arkadaşlık lar boş herkes nerden vursam diye düşünüyor kimseye güven olmuyor en iyisini yapıyorsun hayatını sekillendir sevgilin yoksa edin

Merak ettiğim eşiniz sizi hiç mi üzmüyor?
Ters düştüğünüz, kırıldığınız tek bir konu yok mu?

ben de bir ara bu durumu çok kafaya takıyordum. bir kahve içmeye bile gidecek arkadaşım yoktu. yakın arkadaşım dediğim insan iş bulup şehir dışına gittikten sonra bir telefon bile etmez oldu. yazdığım mesajlara bile üç beş gün sonra vakitsizlikten (!) anca dönüyordu. bir başka kaç yıllık arkadaşım bir gün sebepsiz yere irtibatı kesti. evli olan başka bir arkadaşım zaten kendi ailesiyle meşguldü vs vs vs liste uzayıp gider. kısacası yalnız kalmıştım. önceleri mutsuz oldum ama sonra dedim ki, herkes gider black, ama sen kendinlesin, o zaman kendinle mutlu olmaya bak..

şimdi sinemama da yalnız gidiyorum, ohh gayet de mutlu oluyorum. dr ye gidip kitap film seçiyorum mutlu oluyorum. avm de dolaşıyorum canım isterse burger kingden menumu alıp yiyorum keyifle :D yanında içtenliğine inanmadığım bir insanla zaman geçirmektense kendimle olmayı bin kez tercih ederim.

Evet cok iyimser oldugum icin böyle oldu sanırım cok yüz verdim herkese
Ben de hiç yüz vermem ama çok değer veririm.
Değer verdiğim belli olur, en ufak sıkıntılarında benim destek olacağımı bilirler.

Oğlak burcuyum, maliye okuyorum.
Dersler de gerçekten çok zor bir yandan.
Koç, yay burçları yalnız kalmazdı aslında.
Bu seneye kadar bende kalmamıştım açıkçası:KK1: Beni paralel yapı bu hale getirdi :KK48: Allah derslerinde kolaylık versin, bende Tarih okuyorum. Çok zor çok :KK43:

gerçekten gerçek dostluk diye bir şey yok artık günümüzde.ufak birşeyde hemen paylaştıklarınız dökülüveriyor ortaya.zaten buyüzden değilmi dertlerimizi bile buraya yazıp paylaşıyoruz en azından kimse tanımıyo birine anlatsan birsürü tantana.gel kk ne dök derdini.arkaşdalık yok maalesef :KK43:

ben de bir ara bu durumu çok kafaya takıyordum. bir kahve içmeye bile gidecek arkadaşım yoktu. yakın arkadaşım dediğim insan iş bulup şehir dışına gittikten sonra bir telefon bile etmez oldu. yazdığım mesajlara bile üç beş gün sonra vakitsizlikten (!) anca dönüyordu. bir başka kaç yıllık arkadaşım bir gün sebepsiz yere irtibatı kesti. evli olan başka bir arkadaşım zaten kendi ailesiyle meşguldü vs vs vs liste uzayıp gider. kısacası yalnız kalmıştım. önceleri mutsuz oldum ama sonra dedim ki, herkes gider black, ama sen kendinlesin, o zaman kendinle mutlu olmaya bak..

şimdi sinemama da yalnız gidiyorum, ohh gayet de mutlu oluyorum. dr ye gidip kitap film seçiyorum mutlu oluyorum. avm de dolaşıyorum canım isterse burger kingden menumu alıp yiyorum keyifle :D yanında içtenliğine inanmadığım bir insanla zaman geçirmektense kendimle olmayı bin kez tercih ederim.
Onu ben de yaptım bir süre.
İnsan yine de konuşacak birini aramıyor mu?

Of of of.. Asla tek başıma yapamayacağım şeyleri saydın. Sıkılmıyor musun tek başına ? Ben yanımda biri olmadan dışarı çıkmaktansa 4 duvar arasında oturmayı yeğliyorum da :KK43:

Back
X