• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Amaan .ateşe bi çay koyun yanınada yumuşacık kek. Açın bir film..Sizi uzaak diyarlara götüren cinsinden..kulaklığı takıp açık havada yürüyüşe çıkın.yalnızlıkda güzeldir..ben öyle alıştımki..üzen arkadaştansa hiç olmaması daha iyi..ben kardeş gibi olduğumuz kuzenimden,canım gibi sevdiğim çook yakın akrabamdan,ve daha biçok arkadaşlardan bilimum kazıklar yediğim için çoğunu hayatımdan çıkarttım..iki elimin parmaklarını geçmez,saymaya kalksam..ama olsun. .az ve öz..

Hayatim boyunca demissiniz ama üni de koptu diye eklemissiniz, sonrakilerde hic samimi olmadi demissiniz, yani sizin dostluklariniz cocukken ve deli dolu zamanlarindaymis, o zamanlardada normaldir, cogu kisinin biton arkadasi olur, sonra hayatin gercekleri baslar ve gercek dostlar ortaya cikar... :KK14:
Mesafe girince biten dostluklardan oldu benimkisi. Daha doğrusu bitti demek belki haksızlıktır. Hala konusuyoruz ama eski samimiyet ne yazıkki kalmadı. Sürekli ben arayıp sormaktan bıktığım için bende aramıyorum artık, arayan olursa konuşuyorum, ne yapayım, değeri kadar değer vereceksin :)

Bende Bursalıyım :KK73: Çanakkalede okuyorum. Bölümünü sevmemene çok üzüldüm ama Bursa güzeldir inşallah şehri seviyorsundur :) Bence bölümünü değiştirmek için hiçbir zaman geç değildir.. Bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama.
Bursa pahalı ama güzel.
Bazen buraya yerleşsem diyorum, bazen de yabancı hissediyorum.
Bu duyguyu az çok biliyorsundur.
Bölümüm değiştirmek için geç değil ama emek var, paralar harcandı.
Bir de olmadı deyip dönmeyi yediremiyorum kendime.

bazen evet.. ama bakıyorum ki etrafım samimiyetsizlerle dolu, o zaman yalnızlık en güzeli diyorum. bir süre önce eski kursumdan bir grup arkadaş bir araya geldik. inanır mısın kimse kimsenin umrunda değil herkes kendini anlattı durdu yok kocasıyla ikinci balayı yapmış yok biri kızını hangi okula verseymiş özele mi devlete mi bilmem ne. biri de sen nasılsın demedi. artık devir bu.
Aslında yapamadığım bir şey değil bu.
Dediğim gibi, bir zaman yaptım.
İnsanlar hep kendiyle ilgili olan şeyleri anlatmanın peşinde, karşısındakini dinlemiyor.
Bazıları özellikle moralini bozmaya uğraşıyor.

Kizlar geyik bolumune konu actim arkadassiLikla ilgili gelsenize orda kaynasalaim

Amaan .ateşe bi çay koyun yanınada yumuşacık kek. Açın bir film..Sizi uzaak diyarlara götüren cinsinden..kulaklığı takıp açık havada yürüyüşe çıkın.yalnızlıkda güzeldir..ben öyle alıştımki..üzen arkadaştansa hiç olmaması daha iyi..ben kardeş gibi olduğumuz kuzenimden,canım gibi sevdiğim çook yakın akrabamdan,ve daha biçok arkadaşlardan bilimum kazıklar yediğim için çoğunu hayatımdan çıkarttım..iki elimin parmaklarını geçmez,saymaya kalksam..ama olsun. .az ve öz..
Canım benim ya :KK35: İzleye izleye film kalmadı izleyecek :)

Bursa pahalı ama güzel.
Bazen buraya yerleşsem diyorum, bazen de yabancı hissediyorum.
Bu duyguyu az çok biliyorsundur.
Bölümüm değiştirmek için geç değil ama emek var, paralar harcandı.
Bir de olmadı deyip dönmeyi yediremiyorum kendime.
.
Özel mesajdan verdim cevabını :KK69:

Ne güzel demişssin :-)

Canim ben ne yapiyorum biliyor musun? Bir zamanlar altini cizdiklerimin, ustunu ciziyorum. Bu sekil hem daha rahat oluyor , hem de gereksiz sahteliklerle ugrasmiyorum.:KK53: Kasma gittigi yere kadar, kimse senden daha degerli degil.Insanlara hakettigi kadar deger ver..:KK51:

bu benim başıma da geldi o yüzden eşimle kimseyi tanstrmyorum

Bence tanıştırmaktan vazgeçmemelisin. Ben geçmedim en azından çünkü arkadaşım karaktersiz çıksa da birlikte olduğum kişiye güvenim tam. Hem varsa içlerinde pislik çıksın işte ortaya fena mı ?[/QUOTE]
sana benden tavsiye canım iyice tanı
Merak ettiğim eşiniz sizi hiç mi üzmüyor?
Ters düştüğünüz, kırıldığınız tek bir konu yok mu?
elbette oluyor ama evlilikte önemli olan saten eşlerin birbirlerini tasiyabilmesi

Bence tanıştırmaktan vazgeçmemelisin. Ben geçmedim en azından çünkü arkadaşım karaktersiz çıksa da birlikte olduğum kişiye güvenim tam. Hem varsa içlerinde pislik çıksın işte ortaya fena mı ?

elbette oluyor ama evlilikte önemli olan saten eşlerin birbirlerini tasiyabilmesi[/QUOTE]

Dostluklarda da olur sorunlar, hayal kırıklıkları..
Önemli olan iki arkadaşın da birbirini taşıyabilmesi..
Tabi ki sorundan soruna değişir.
Evliliği yıkan meseleler olduğu gibi arkadaşlığı yıkan meseleler de vardır.
Ama bir evliliği nasıl hemen boşanma ile sonlandıramıyoruz, arkadaşlıklardan da kolay vazgeçilmemeli diye düşünüyorum..

elbette oluyor ama evlilikte önemli olan saten eşlerin birbirlerini tasiyabilmesi

Ama bir evliliği nasıl hemen boşanma ile sonlandıramıyoruz, arkadaşlıklardan da kolay vazgeçilmemeli diye düşünüyorum..[/QUOTE]

Arkadaştan vazgeçmek, sevgiliden vazgeçmekten daha zordur. Bir insan arkadaşlığını boş yere bitirmez. Ufak tefek meseleden ilişki biter ama kimse arkadaşlığını bitirmez diye düşünüyorum, yapan varsa da garip karşılarım.

Ama bir evliliği nasıl hemen boşanma ile sonlandıramıyoruz, arkadaşlıklardan da kolay vazgeçilmemeli diye düşünüyorum..

Arkadaştan vazgeçmek, sevgiliden vazgeçmekten daha zordur. Bir insan arkadaşlığını boş yere bitirmez. Ufak tefek meseleden ilişki biter ama kimse arkadaşlığını bitirmez diye düşünüyorum, yapan varsa da garip karşılarım.[/QUOTE]

Var canım varr.. Ah bu hayatta ne değişik insanlar var..

Sırf sevgilisi istemiyor o zamanlar görüşmesini diye arkadaşıyla görüşmeyi kesmiş.
Şimdi evli, faceten eklesem mi acaba arkadaşımı çok özlüyorum diyen biri vardı burada yakın zamanda..

Bazıları için arkadaşlık sevgili bulana kadar..
Bazıları için evlenene kadar..
Bazıları için yeni bir arkadaş bulana kadar ;)

Arkadaştan vazgeçmek, sevgiliden vazgeçmekten daha zordur. Bir insan arkadaşlığını boş yere bitirmez. Ufak tefek meseleden ilişki biter ama kimse arkadaşlığını bitirmez diye düşünüyorum, yapan varsa da garip karşılarım.

Sırf sevgilisi istemiyor o zamanlar görüşmesini diye arkadaşıyla görüşmeyi kesmiş.
Şimdi evli, faceten eklesem mi acaba arkadaşımı çok özlüyorum diyen biri vardı burada yakın zamanda..

Bazıları için yeni bir arkadaş bulana kadar :KK66:[/QUOTE]

Ay öyle insanı hayatından çıkardığına sevinmeli insan. Bence bir kayıp bile sayılmaz o_O

Bazıları için yeni bir arkadaş bulana kadar :KK66:

Ay öyle insanı hayatından çıkardığına sevinmeli insan. Bence bir kayıp bile sayılmaz o_O[/QUOTE]

İşte senin şuan yaşadığın da kayıp sayılmaz :)
Gerçek yüzlerini görmüş oldun..

Notlarından, başarılarından, sevgilinden yararlanmayacak insanlarla tanışırsın bir gün inşallah.
Ama şanssızlıklar yüzünden yeni tanışacağın kişilere önyargılı yaklaşmamalısın ;)

Back
X