- 14 Mart 2014
- 143
- 15
- 38
- Konu Sahibi monnarosaa
İnşallah doğru yerde konu açıyorumdur kızlar bişey danışacaktım gerçek gül suyunu nerden bulabilrm fiyatı ne kadardır . önerebilir misiniz ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah doğru yerde konu açıyorumdur kızlar bişey danışacaktım gerçek gül suyunu nerden bulabilrm fiyatı ne kadardır . önerebilir misiniz ?![]()
cnm netten baksan aslında gül suyu nasıl yapılır diye tarifleri var orda kendin yapabilirsin
Ama yok ben uğraşamam beceremem diyorsan ki bn öyleyimcleanrose diye bir marka var onun gül suları çok orjinal saf gül suyu yani bnde ıspartadan almıştım ama o marka çok ucuz her yerdede satılıyor fiyatı 500 ml 8-10 TL arası bir şey ama beyaz yani şeffaf renkte olanını kullan pembe olanlarından kullanma
![]()
Ispartada tanıdığınız varsa rica edebilirsiniz,rosensein ürünleri çok güzel
tabi kide rosense Isparta da en yaygın ve en güvenilir gül suyu şeysi kozmetiklerde var fiyatı da uygun
Duymuştum bunu fiyatı ne kadardır bi de her kozmetikçide varmıdır?
canım saf gül suyu 300 ml 10 tl falan ama daha ucuz ya da pahalı olabilir satıldığı yere göre hemen her yerde oluyo rosense
teşekkürler canım fiyat ideal o zaman yarın hemen alym :)
ıspartada yıllarca yaşadım ve ürünleri kullandım çok güzel memnun kalırsın
yapamayacağımı biliyorum :) sağol canım bu gerçek di mi cildim için kullanacağım. :) fotosunu şu şekilde internetten buldum bu mu acaba bu arada nerden bulabilrm bunu ?
Eki Görüntüle 1093744
Canım merak ettim ne için kullanacaksın gül suyunu ?
Eğer cildin içinse tüylenme yaptığını duymuştum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama aklında bulusun![]()