• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek Gül suyu arıyorummm

monnarosaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
143
15
38
İnşallah doğru yerde konu açıyorumdur kızlar bişey danışacaktım gerçek gül suyunu nerden bulabilrm fiyatı ne kadardır . önerebilir misiniz ? :emir_bebek:

cnm netten baksan aslında gül suyu nasıl yapılır diye tarifleri var orda kendin yapabilirsin:34:
Ama yok ben uğraşamam beceremem diyorsan ki bn öyleyim:1::1: cleanrose diye bir marka var onun gül suları çok orjinal saf gül suyu yani bnde ıspartadan almıştım ama o marka çok ucuz her yerdede satılıyor fiyatı 500 ml 8-10 TL arası bir şey ama beyaz yani şeffaf renkte olanını kullan pembe olanlarından kullanma:34::34:

İnşallah doğru yerde konu açıyorumdur kızlar bişey danışacaktım gerçek gül suyunu nerden bulabilrm fiyatı ne kadardır . önerebilir misiniz ? :emir_bebek:

tabi kide rosense Isparta da en yaygın ve en güvenilir gül suyu şeysi kozmetiklerde var fiyatı da uygun

cnm netten baksan aslında gül suyu nasıl yapılır diye tarifleri var orda kendin yapabilirsin:34:
Ama yok ben uğraşamam beceremem diyorsan ki bn öyleyim:1::1: cleanrose diye bir marka var onun gül suları çok orjinal saf gül suyu yani bnde ıspartadan almıştım ama o marka çok ucuz her yerdede satılıyor fiyatı 500 ml 8-10 TL arası bir şey ama beyaz yani şeffaf renkte olanını kullan pembe olanlarından kullanma:34::34:

yapamayacağımı biliyorum :) sağol canım bu gerçek di mi cildim için kullanacağım. :) fotosunu şu şekilde internetten buldum bu mu acaba bu arada nerden bulabilrm bunu ?

$images (1).webp

Canım merak ettim ne için kullanacaksın gül suyunu ?
Eğer cildin içinse tüylenme yaptığını duymuştum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama aklında bulusun
:34:

Canım merak ettim ne için kullanacaksın gül suyunu ?
Eğer cildin içinse tüylenme yaptığını duymuştum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama aklında bulusun
:34:

canım evet cildim için kullanacağımm.. ama tüylenme yapmyor benim bi komşunun kızı vardı yüzü çok yağlı ve sivilceliydi. düzenli kullandı şu an hiçbişey yok . tüylenmede olmadı. yani belki kişiden kişiye değişiyor ama gülsuyu doğal bişey yapacağını pek sanmıyorum
:)

Öyle duymustum bi kaç kisidenn. Umarım olmazz :) sonuç alırsan paylasır mısın? Su sıra biraz yag sorunum vardaa :banghead:

canım ıspartadaki gül ürünleri çok güzel oluyor mağazalar pembe pembe çok tatlı gül lokumunu ayrıca tvsiye ederim :))

Esim ispartada askerlik yapti gelirken bir sepet gul suyu,gul kremi,gul kokulu tesbih olan bir hediye getirmisti.Ve gercekten kremi de cok guzel.Dogal oldugu belli yani.

Back
X