- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Konunun basligi cirkef insandan cirkin iftiraydi sanirimeşini beğenmek mi
evvelahir değilim dedi ama başka biri sanırım
ay hiç hoş durum değilmiş ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun basligi cirkef insandan cirkin iftiraydi sanirimeşini beğenmek mi
evvelahir değilim dedi ama başka biri sanırım
ay hiç hoş durum değilmiş ...
Allah sasirtmasin ne diyelimDemin burada bir konu okudum. 71 yaşında kadın 17 yaşında çocukla "ruh ikizi" oldugunu iddia ederek evlenmis ve asiri mutlularmis. Bu ornege bakarak 60 yasina kadar umidini kaybetmemelisin, dusunsene"ruh esin" henuz dogmamis bile olabilir...
pardon tatlımarkadaş geçen gün konu açan falan deyince ben konuları karıştırdım
![]()
Bende uzun zamandir ayni dusuncelerdeydim.Nasil desem hersey anlamsiz sanki, bosuna cehenneme gidicem birde keske hic dogmasaydim diyordum.Her yil birbirinin aynisi ckk mutlu oldugum anlatabilcrgim bir anim yok.Vardir elbet cok sukur saglikli her gunumuze ama iste...Insanlara guvenimj kaybetmem, onceden mesela salincaga kosa kosa gidicekken sacma sapan isler, ici bos mutluluklar demeye baslamistimAyni durumu yasadigimiz icin uzulerek halinden anliyorum ne yazikki
Insallah ikimiz icinde boyle devam etmez vr insallah kaybettigin umudunu guveni tekrardan bulursun ve hersey cok daha guzel olur senin icin
Umarim benim kadar umutsuz degilsindir
O limanı yaktim yakacamda sabrimin sinirini zorluyorum gibi :)Pes etme, o gemi bir gün gelecek.
Zaten stajim doneminde karsilastigim hastalar ve hasta yakinlari sayesinde cok sukur sagligim yerinde diyorumBende uzun zamandir ayni dusuncelerdeydim.Nasil desem hersey anlamsiz sanki, bosuna cehenneme gidicem birde keske hic dogmasaydim diyordum.Her yil birbirinin aynisi ckk mutlu oldugum anlatabilcrgim bir anim yok.Vardir elbet cok sukur saglikli her gunumuze ama iste...Insanlara guvenimj kaybetmem, onceden mesela salincaga kosa kosa gidicekken sacma sapan isler, ici bos mutluluklar demeye baslamistim
Cokca dua et, simdi daha iyiyim cok sukur.Kanser hastasi 24yasindaki kiz agrisiz evinizde gecirdiginiz hergun bayram yazmisti bir yerde.Şükretmek lazim, Allah sagligimizla sinamasin.Karnim agrisa ne ask umrumda oluyor ne dunya valla
Sende umudunu kaybetme canim belki yarin hayatimizin askiyla karsilasiriz![]()
Bende uzun zamandir ayni dusuncelerdeydim.Nasil desem hersey anlamsiz sanki, bosuna cehenneme gidicem birde keske hic dogmasaydim diyordum.Her yil birbirinin aynisi ckk mutlu oldugum anlatabilcrgim bir anim yok.Vardir elbet cok sukur saglikli her gunumuze ama iste...Insanlara guvenimj kaybetmem, onceden mesela salincaga kosa kosa gidicekken sacma sapan isler, ici bos mutluluklar demeye baslamistim
Cokca dua et, simdi daha iyiyim cok sukur.Kanser hastasi 24yasindaki kiz agrisiz evinizde gecirdiginiz hergun bayram yazmisti bir yerde.Şükretmek lazim, Allah sagligimizla sinamasin.Karnim agrisa ne ask umrumda oluyor ne dunya valla
Sende umudunu kaybetme canim belki yarin hayatimizin askiyla karsilasiriz![]()
Anlatacak kimsem olmadigi icin yinecsolugu burda aldim yada anlatinca herkesi sıktigım icin kimseye anlatmama karari aldim tabi sıkılacak olanlar okumamakta ozgurler
Kac gundur düşünüyorum sonu mutlu sonla biten cok mu masal dinledim yada ne bileyim cok mu film izledim yada sonunda iyilerin kazandigi sır kapisi icerikli sacma sapan seyler sahi neden herseyin birgun cok ama cok guzel olacagina inandim
Dısardan ne kadar karamsar gorunsrmde dunya basima yıkılsada hep bigun hersey yoluna gidecek gersey cok guzel olacak diye inanırdim Rabbim affetsin o umudum tükendi kalmafi artik
Ne hayallerim yoktu ki oncelikle hayatimizin altini ustune getiren(bos verin yasattiklaruni anlatipta kafanizi sisirmeyeyim) hatalarini anlayip birgun duzelecekti iyi bir baba olacakti
Yada ne bileyim yillardir kendimi paraliyorum ya okulu bitirip bi meslek sahibi olacaktim (ne bileyim artik diplomanin değilde torpilin onden geldigini masallarda torpilin adı bile gecmiyordu ki)
En azından masalin sonunda kimseye muhtac olmayacaktin hem maasim olunca yoksuluda ihtiyaci olanida koruyup gozetecektim(zaten madfi sıkıntilari atlatsak bi cok seyde duzekecek gibi duruyordu)
Yada ne bileyim hep imkansiz kisilerden uzaktan uzaga platonik platonik hoslanmayacaktim birgun karsilikli sevecektim biride beni sevecekti belki mutlu bir ailem olacakti huzurum olacakti
En guzelide annelik nasip olacakti
Ama herseyon sacma sapan absurt hayaller oldugunun artik farkindayim hicbirseyin duzelecegi yok herkesin bi imtihani varsa benimkide hayatimla demekki
Ama hic birseye kaybettigim maneviyatim kadar icim yanmiyir varsin hicbirsey olmasaydi ama ben yine o inancli insan olarak hayatima devam etseydim cok sujur inkar etmiyorum ama eskisi gibide degilim iste
Hayatin ayni sekilde devam edecegini dusunuyorum 28 yil nasil ki bir birinin kopyası olarak gectiyse olume kadarda devaminin oyle oldugunu dudunuyorum
Keske o kadar saf olmasaymisim herseyin mutlu sonla bitmeyecegini idrak edebilseymisim
10-11 yıl oldu hayatımda cirpinip biseyleri duzeltmek icin ugrasali ama elimde ne var 0 hatta sıfırı bırakın (-) eksilerdeyim artik hayati boyle kabul ediyorum hicbirseyin degismeyegini kabul ederek
Düzenleme:Bunu ilave etmeyi unutmusum ve sanki cok degil kisa bi sure icinde olacekmisim gibi bir his var icimde hani tarihi belli olacak bi sınava girecegimiz zaman calismadigimiz gunlere ahlanip vahlaniriz ya bisa gecmis gun diye hesap ederiz şuan tam manadıyla bu modda hissediyorum kendimi
Amin canimm sende insallahInsallah sizde eski umutlu mutlu gunlerinize kavusursunuz
Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim
Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye
Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim
Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye