Gerçek kişiliğimi yansıtmam lazım

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar iyi niyetimden okulda pısırık gibi görünüyorum :( ama oysa normalde çok çok farklıyım okulda bana ters davrananlara cevabımı veririm ama herkese çok hoş davranırım onlar bazen kalbimi kırsalar iyi tarafından bakarım bu yüzden beni pısırık sanıyorlar örnegin normalde çok konuşkan biriyim ama okulda biraz sessiz normalde biriyle tartıştıgımda hemen lafı yapıştırırm kendimi savunurum ( haklı oldugum sürece ) ama okulda çok çok farklıyım herşeyim farklı çok saf pısırık gibi görünüyorum bunu nasıl değiştirebilirim biliyorum buda dertmi diyeceksiniz ama bu benim arkadaş çevremi , derslerimi herşeyimi etkiliyor kimseyle arkadaşlık kuramamak herkesin senin oldugunda çok farklı sanması falan gerçekten zor okulumu zaten değiştireceğim ama buradaki kişiligimide yansıtlamam lazım yansıtmadan okulu bırakamam

Son düzenleme:
bosver arkadasim, zaten okulu degistirecekmissin...
daha ne gerek var ki, bir daha görmeyecegin insanlar icin bir sey yapmana...
sen kendini biliyorsun nasil olsa, onlarda ne düsünüyorlarsa düsünsünler..

sanırım lise öğrencisisin

öncelikle sana şunu söyleyeyim canım "kişiliği yansıtma çabası" diye birşey olamaz. nasıl davranıyorsan öylesindir. içinden geldiği gibi değil de düşünüp planlayıp şurda şu şekilde davranmalıyım dersen yanlışlar yapıp hataya düşersin, böyle davranırsan rol yapmış olursun ve inan insanlar senin sen olmadığını kolayca anlarlar.

ayrıca okulunu değiştirdiğinde kendini de götüreceksin yanında ve emin ol hiçbirşey değişmeyecek. önce hani o "gerçek" dediğin yeri gelince lafı yapıştıran cevabını veren kişiliğin varya onunla çıkacaksın belki karşılarına ama bir süre sonra herşey aynı olacak emin ol. kendini her türlü halinle çooooook sev. pısırıklğını ( bu senin deyimin ben öyle olduğunu hiç zannetmiyorum) iyi niyetini insanlara özenli davranıp, onları kırmamaya çalışmanı sev.....

bence tabi.....ama nerede olursan ol kendini sev

Son düzenleme:

İyi niyetler her zaman suistimal edilir.. Güçsüzlük, çekingençlik zannedilir. Asıl kendini güçlü göstermek isteyenlerde sorun onlar kendi içindeki ezikliğin farkındalar çabaları sadece üste çıkmak!
Boşver sen onlardan daha olgunsun ve de öyle kal ... :61:

Back
X