Gerçek mi bu Nolur bakın 😍

Rky36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
116
45
48
Kızlar bugün dişim çok ağarıyordu. Burda ezana beş dk var. Hemen test yapıyım ona göre ilaç içiyim dedim. Lavobaya girdim peçeteye çok az kan geliyordu. Şimdi yaptım bu testi. Size napayım şimdi var mı gebelik hastaneye gideyim mi

Eklentiler

• 1EF24890-CFEC-4922-9541-47BF694AC9B8.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 183
  • 8CDD5925-E52F-4065-9E66-14895792EFA7.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 203
  • 27D2A09B-ECC7-408C-B702-CAFC23D56B1D.webp
    41 KB · Görüntüleme: 225
Ben bişey görmedim canım negatif gibi görünüyor

Canım seni üzmek istemem ama ben çizgi göremedim Ayrıca test bozuk gibi duruyor boyası içine yayılmış

Canım ben brşey göremedim.. baktım ama silik çisgi de göremedim çekemedin mi o yüzden mi görünmüyor acaba

Kızlar nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım. Bakın

Eklentiler

• 5FFE96F4-E1ED-437B-A86C-5F3F9E61BC39.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 213
Yalnız arada peçeteye açık pembe kan geliyor çok az sildikçe sizce neden

3.fotoğrafta çizgi belli zaten. Erken çekmişsin kurumamış. Yerleşme kanamasıdır inşallah.

Kızlar nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım. Bakın

ilk normal testte negatif görünüyor ama erken testte baya silik bişi gözüküyor bilemedim şimd yinede çok dayanılmıcak gibi değilse ağrın içmemeye çalış ilac 2 gün sonra testi tekrarla bence cnm eğer istiyorsan inşallah gebelik vardır

İnşallah dua edin sağlıklı bir gebelik olsun. Eğer varsa sağlıkla doğsun inşallah.

İnşallah canım parol içtim bişey olmaz inşallah

Erken gebelikte silik çizgi görünüyor inş hamişsindirr

Neden iki testte de silik çıktı sizce kimyasal mı yaşadım kana baktırayım mı gerek varmıdır ??

Eklentiler

• image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 59
Adet mi oldun canm kan yoksa kan ver varsa vermene gerek yok

Neden iki testte de silik çıktı sizce kimyasal mı yaşadım kana baktırayım mı gerek varmıdır ??
Kana baktirmadan fayda var ona gore igne yapiliyo direk gidebilirsin acile. Bende o sekilde ögrendim cunku adet oldugumu sandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…