Gerçek sevginin önemi yok mu?

Allah mustehakini versin gelirsede. Kendine hakim olmalisin canim. Cayir cayir yanacaksin depresyona girip karalar baglayacksin belki ama asla bekleme lutfen. Beklersen kendine ve deger yargilarina cok buyuk haksizlik etmis olursun. Yapma bunu kendine...
Suanda duygularin cok tazedir eminim acinda öyle..
Yasin kacti buarada? Onun yasi kacti ?
Emin ol böyle senin gibi temiz seven cok az kisi kaldi. Oyleleride bu tiplerle ziyan olup gitmesin. Yapma bunu kendine
Yok zaten ona baştan dedim ben istediği gibi biri olamam diye. O da benim istediğim şekilde olmaya çalıştı ama sonra başaramadım denedim olmadı dedi.
Ben ona sadece saf sevgimle gittim,ömür boyu senle mücadele ederim her zorlukta yanında olurum dedim o ise bunları değil de nefsini seçti.Buna çok üzüldüm bu yüzden sadece benim sevgimi anlamasını istiyorum gelmesini falan da değil.

İnsanlar sizi anlasın diye beklerseniz hiç bir zaman mutlu olamazsınız
Sevdiğinizi söylemiş ona açılmışsınız o da gerçekten bu kadar duygusal olabileceğinizi düşünmemiş, cinselliği de aşkın bir parçası gibi görüyor da olabilir ve açıkça dile getirmiş. Aynı karşılığı bulamayınca da git seni seveni bul demiş ben adamda bir sorun görmedim. Şu an bir çok erkek böyle zaten
Başlığa cevabım: elbette gerçek sevginin önemi vardır ama yeşilçamdaki gibi olmasını beklemeyin. Teknoloji çağında yaşıyoruz, hayat hızlı akıyor. İnsanlar tanışıyor, anlaşıyor, evleniyor ya da aynı evde yaşıyor/ sarılıyor, öpüşüyor, sevişiyor.

40 yasina geldim dayandim☺yillar once bosandim ve evli değilim.bu yaşıma kadar gerçek sevgiyi aradım. Yok yok yok.yok yani oturuyorum.ya insanları böyle kabul edip beklentilere girmeden ilişkilerinizi sürdüreceksiniz.yani anı yaşayacaksınız.Ya da böyle benim gibi yalnızlığı seçip,huzuru kendi dünyasında arayip bir gün düzgün bir adamla düzgün bir ilişki yaşamak gibi temiz hayallerle kendinizi avutacaksiniz

İnsanlar sizi anlasın diye beklerseniz hiç bir zaman mutlu olamazsınız
Sevdiğinizi söylemiş ona açılmışsınız o da gerçekten bu kadar duygusal olabileceğinizi düşünmemiş, cinselliği de aşkın bir parçası gibi görüyor da olabilir ve açıkça dile getirmiş. Aynı karşılığı bulamayınca da git seni seveni bul demiş ben adamda bir sorun görmedim. Şu an bir çok erkek böyle zaten
Başlığa cevabım: elbette gerçek sevginin önemi vardır ama yeşilçamdaki gibi olmasını beklemeyin. Teknoloji çağında yaşıyoruz, hayat hızlı akıyor. İnsanlar tanışıyor, anlaşıyor, evleniyor ya da aynı evde yaşıyor/ sarılıyor, öpüşüyor, sevişiyor.
Hata sorun bende mi yani

40 yasina geldim dayandim☺yillar once bosandim ve evli değilim.bu yaşıma kadar gerçek sevgiyi aradım. Yok yok yok.yok yani oturuyorum.ya insanları böyle kabul edip beklentilere girmeden ilişkilerinizi sürdüreceksiniz.yani anı yaşayacaksınız.Ya da böyle benim gibi yalnızlığı seçip,huzuru kendi dünyasında arayip bir gün düzgün bir adamla düzgün bir ilişki yaşamak gibi temiz hayallerle kendinizi avutacaksiniz
Boş hayaller yani öyle mi

Erkekler için sevgi bizim Baktığımiz gibi masumane değil.onlar bedenleri sever.e biraz da iyi vakit geçirebileceği bir karakter ararlar.sıkıntıya gelemezler.
Sevgi nerde kaldı o zaman ki :KK42:
Seviyoruz diye cinsellik mi yaşamak gerek illa

Birkaç kişi sormuş cevaplarda göremedim yaşlar kaç?
28 yaşındayım ben.Ve bu zamana kadar çok kişi olmadı hayatımda o yüzden de rahatça tavırlar bana uygun değil.Evet film gibi roman gibi bir aşk istiyorum belki de imkansız asla olmayacak hep yalnız kalacağım

Hata sorun bende mi yani
Ortada hata ya da haklısın/haksızsın olayı yok
Sadece beklentiler ve bunların karşılıklı uyuşmaması var
İnsanlar bizi anlasın isteriz bu haklı bir istektir ama karşıdaki kişi anlasın istiyorsanız ona anlatmalısınız
Ha bu konuda siz adamdan saf sevgi beklerken o sizden cinsellik bekliyor. Açıkçası pişman olup dönmesini gerektirecek bir durum yok ortada. Belki bir gün gezip tozmaktan sıkılıp da evlenmek isterse sizi yoklayabilir. O zaman da şimdiki gibi onu hayatınızda ister misiniz orası muamma
Yani sonuç olarak hayattaki beklentileriniz uyuşmuyor, iki taraf da kendi açısından haklı

28 yaşındayım ben.Ve bu zamana kadar çok kişi olmadı hayatımda o yüzden de rahatça tavırlar bana uygun değil.Evet film gibi roman gibi bir aşk istiyorum belki de imkansız asla olmayacak hep yalnız kalacağım
Üzgünüm ama öyle film gibi bir aşk bu devirde çok düşük bir ihtimal.
Ha imkansız değil ama sizin de beklentileri çok yüksek tutmamanız gerekiyor.
Ya mükemmel film gibi bir aşk ya hiç derseniz maalesef ki yalnız kalırsınız. Bir ilişkide cinselliği arka planda tutmak tabii ki sorun değil ve umarım karşılıklı sevginin yaşanacağı güzel bir beraberliğiniz/evliliğiniz olur. Ama çok hayallere kapılmadan ayaklarınız yere sağlam basarak yaklaşın erkeklere.

Sevgi nerde kaldı o zaman ki :KK42:
Seviyoruz diye cinsellik mi yaşamak gerek illa
Canım şu soruya cevap kesinlikle EVET... yani çok küçük olsaydın farklı konuşurdum ama sen yetişkin bir kadınsın ve muhatapların da yetişkin erkekler. Ortada eğer bir sevgi, aşk, bağlılık konusu varsa cinsellik mutlaka ama mutlaka yaşanmalıdır. Birbirini çok seven ama cinsellik yaşamayan çift ( sağlık sorunları haricinde ) yoktur. Bu adam seni sevmiş, sevmemiş onu bilemem ama cinsellik senin gündeminde hiç bir şekilde olmayacaksa sana tavsiyem erkeklerden tamamen uzaklaşıp içindeki sevgiyi belki ailenden birine, belki bir çocuğa, belki de bir hayvana vermen. Çünkü cinsellikten bu kadar kaçarsan sana deli divane olan bir erkeği bile en sonunda pes ettirirsin. Aşk olmadan da seks olabilir ama seksin olmadığı bir “aşk” ilişkisi bitmeye mahkumdur.

Siz duygularınızı anlattığınız için, sadece bunu değerlendirmek istemiş, hani sevdiğiniz için kaybetmeyi göze alamayıp onun isteğini çevirmezsiniz sandı. Sizi terketmesi bile blöf olabilir, olur da dönmesi için ısrarcı olursanız sizin sevginizi size koz olarak kullanacaktır. Ben erkeklerin dokunmadan sevemem mantığına inanmıyorum. Sevmediğin birine zaten dokunamazsın.. Onunki şart koşmak sadece! Onun için herşeyin başı sevgi diyorum..

Siz duygularınızı anlattığınız için, sadece bunu değerlendirmek istemiş, hani sevdiğiniz için kaybetmeyi göze alamayıp onun isteğini çevirmezsiniz sandı. Sizi terketmesi bile blöf olabilir, olur da dönmesi için ısrarcı olursanız sizin sevginizi size koz olarak kullanacaktır. Ben erkeklerin dokunmadan sevemem mantığına inanmıyorum. Sevmediğin birine zaten dokunamazsın.. Onunki şart koşmak sadece! Onun için herşeyin başı sevgi diyorum..
Konu sahibinin söz ettiği erkekle ilgili pek fikir edinemedim ama erkekler sevmeden pek de güzel dokunabiliyorlar. Bazılarımız sırf bize dokundu diye sevdi zannediyoruz ama...

Masalların "Masum öpücük" ten sonra "Ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar" diye kestirip atılmasının sebebi, oradan sonrasında sevişmeler fanteziler filan olmasından ötürü bence.

Konu sahibinin söz ettiği erkekle ilgili pek fikir edinemedim ama erkekler sevmeden pek de güzel dokunabiliyorlar. Bazılarımız sırf bize dokundu diye sevdi zannediyoruz ama...
Haklısınız, bu ayrıntıyı atladım. Zaten bu yüzden inandırıcı bulmuyorum erkekleri, dokunmadan sevmek konusunda.. Onlar sevmeden bile dokunabiliyorlar bundan zerre rahatsızlık ve vicdan azabı duymadan..

Bu şartı da hiç kaldırmaz herhalde

Haklısınız, bu ayrıntıyı atladım. Zaten bu yüzden inandırıcı bulmuyorum erkekleri, dokunmadan sevmek konusunda.. Onlar sevmeden bile dokunabiliyorlar bundan zerre rahatsızlık ve vicdan azabı duymadan..
Maalesef... erkeklerin kafa başka yerde olunca dokunabiliyorlar sevgi falan aramıyorlar maksat gönülleri hoş olsun

Back
X