Rüya Yorumları Gerçek ve rüya birbirine karışıyor sanki

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
Bundan bir hafta önce bakkaldan çikolata alıcaktım pantolonumda 55 kuruş vardı ama pantolunumu yokladığımda yoktu aynı pantolonu 3 gün sonra giydiğimde cebinden 85 kuruş çıktı şimdi evde başkası koymuştur diye düşünebilirsiniz ama evde kimse yok ailem 1 aydır başka şehirde dün gece rüyamda pis hırlayan hayvana benzeyen şeyler ve insanlar gördüm insanlar o hayvanlarla dertleşiyorlarmış rüyamda biri bana anlatıyordu sende bunlardan tasarlayacaksın dedi sonra pantolunumda para buluşumu gördüm arkadanda gülüş sesleri geliyordu rüya devam ediyordu bu kez en eski evimizdeydim annemle markete gidicekmişiz annem sucuğu nasıl istersin tereyağında mı diye soruyordu bende anne sus gidelim korkuyorum dedim o sırada botumu giyerken içinde 50 kuruş gördüm gene mi bunlar koydu dedim babam abimle konuşuyordu salonda onları görüyordum kafamı önüme çevirdiğimde balkonda bi hareketlilik gördüm babam gülerek elinde çivili sopayla geliyodu annem pislik yaratık dedi baba diye bağırıcaktım seim çıkmadı sora annem beni sartı noldu diye meğerse çığlık atmışım çok korktum bu rüyadan saat 4 civarıydı tam uykuya dalarken bu kezde mavi çantama bozuk para aktığını gördüm hemen gözlerimi açtım gene öbür rüya gibi olcak diye kızlar bu rüya ne anlatıyo bana bulduğum paralar nerden geliyo

canım rüyayla amel edilmez derler bence çok kafana takma nasıl yorarsan öyle olur.bi arşadaşım geçenlerde beni ve eşimi rüyasında görmüş birileri eşime beyaz mendil vermiş benim elimdede silah varmış bende duydugumda cok korktum.eşim o gün bir olaya şahit olmuş kazaya hemen ambulansı aramış evaba girmiş ben o mendili buna yordum.sonrada bi arkadaşı buna kurusıkı tabanca vermiş emaneten bende görünce şok oldum neyseki geri verdi ama insan beklemeli kimseye anlatma kötüye yordurma ama seninki bence güzel hayatında ufak sürprizler olacağa benziyor

Back