- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
şansın var. hatta 50 yaşında bile evlenebilirsin...32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir bayanın karşısına doru dürüst bir erkek çıkma olasılıı ne kadardır? Tabi ki Allah isterse her şey mümkün ama gerçek hayatta bu olasılık ülkemizde düşük gibi.ayrıca bu kadın evlenme hazılıında olduğu erkekten de ayrılmışsa?geçmişi saklayıp mı yeniden evlenecek?açık açık söyleyecek mi her şeyi bilemiyorum.moralim çok bozuk.
evlenmenin yaşı yok bence.evlenmeden çok çok mutlu mesutta yaşabilirsiniz ayrıca.akışına bırakın.32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir bayanın karşısına doru dürüst bir erkek çıkma olasılıı ne kadardır? Tabi ki Allah isterse her şey mümkün ama gerçek hayatta bu olasılık ülkemizde düşük gibi.ayrıca bu kadın evlenme hazılıında olduğu erkekten de ayrılmışsa?geçmişi saklayıp mı yeniden evlenecek?açık açık söyleyecek mi her şeyi bilemiyorum.moralim çok bozuk.
32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir bayanın karşısına doru dürüst bir erkek çıkma olasılıı ne kadardır? Tabi ki Allah isterse her şey mümkün ama gerçek hayatta bu olasılık ülkemizde düşük gibi.ayrıca bu kadın evlenme hazılıında olduğu erkekten de ayrılmışsa?geçmişi saklayıp mı yeniden evlenecek?açık açık söyleyecek mi her şeyi bilemiyorum.moralim çok bozuk.
Karşına çıkacak olan insan vicdan sahibi ve merhametli biri olursa eğer , evlenip boşanmış olmanız bir sorun olmaz .
32 yaşında evlenmiş ayrılmış bir bayanın karşısına doru dürüst bir erkek çıkma olasılıı ne kadardır? Tabi ki Allah isterse her şey mümkün ama gerçek hayatta bu olasılık ülkemizde düşük gibi.ayrıca bu kadın evlenme hazılıında olduğu erkekten de ayrılmışsa?geçmişi saklayıp mı yeniden evlenecek?açık açık söyleyecek mi her şeyi bilemiyorum.moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?