• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekçi yorumlara ihtiyacım var:(:(

iyi akşamlar herkese.sizlere bir şey danışmak ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.şimdi benim geçen seneden beri sevdiğim biri var.onun da bana karşı boş olmadığına inanmak istiyorum en azından davranışlarının bir kısmı bunu gösteriyor ya da ben öyle düşünmek istediğim için buna yoruyorum.Herkesle çok kolay muhabbet ediyor fakat benimle o kadar kolay konuşamıyor.bir de aynı ortamda bulunduğumuz zaman ara sıra benim bulunduğum tarafa bakıyor.ben biriyle muhabbet ettiğimde yanımıza geliyor.Lakin bana iki kere ismimi söyledikten sonra kanka diye de ekledi.bunun sebebi nedir.?gerçekten bana karşı bir şeyler hissetmiyor mu acaba ben mi gelin güvey oldum ki:KK43: gerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım vaaaarrr...
Senin ondan hoslandigini ya hissetmis ya da biri soylemis o da senden uzak durmaya calisiyo ki sana umut vermesin, cunku seni sevmiyor

iyi akşamlar herkese.sizlere bir şey danışmak ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.şimdi benim geçen seneden beri sevdiğim biri var.onun da bana karşı boş olmadığına inanmak istiyorum en azından davranışlarının bir kısmı bunu gösteriyor ya da ben öyle düşünmek istediğim için buna yoruyorum.Herkesle çok kolay muhabbet ediyor fakat benimle o kadar kolay konuşamıyor.bir de aynı ortamda bulunduğumuz zaman ara sıra benim bulunduğum tarafa bakıyor.ben biriyle muhabbet ettiğimde yanımıza geliyor.Lakin bana iki kere ismimi söyledikten sonra kanka diye de ekledi.bunun sebebi nedir.?gerçekten bana karşı bir şeyler hissetmiyor mu acaba ben mi gelin güvey oldum ki:KK43: gerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım vaaaarrr...
HEP DERLER KANKA İŞİ YAŞ İŞ :KK53: ÜNİVERSİTEDEYKEN BANA KANKA DİYEN ARKADAŞIM SON SINIFTA BANA EVLENME TEKLİF ETMİŞTİ :110: TABİİ BEN ONA HİÇ SEVGİLİ GÖZÜYLE BAKMADIĞIM İÇİN 3 HAYIRLA UĞURLADIM :KK70:

KANKA LAKABI ÇOK İTİCİ, BENCE BİZİM KIZ BU LAKAPTAN HOŞLANMADIĞINI SÖYLEYEREK KENDİSİNE KANKA DEMEMESİNİ RİCA ETSİN :KK53:[/QUOT

aynen bende itici buluyorum.sözüm gerçekten kanka olanlara değil ama ne bileyim önümüze gelene kanka diye hitap etmeyi hoş bulmuyorum.aslında olabilir tepkimi gösterebilirim bir şekilde..

Siz hoşlanan taraf olduğunuz için taavırlarını size ilgi şeklinde algılıyor olabilirsiniz. Yazdıklarınızıda işin aslını anlamak için yetersiz buldum. Ama şunu biliyorum ki bir erkek hoşlandığı kıza kanka demez. Belki ilginizi sezmiştir, size umutlanın istemiyordur yada hayatında biri vardır bu yüzden sizden uzak durmak adına muhabbete girmemeye ve sizden uzak durmaya çalışıyor olabilir.

Back
X