- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi butterfly effect
Bi de kanka ayağı pompi ayağı diye bi laf var. Yani tam tersi, ilgilendiği için kanka ayaana yatıyor da olabilir. Ehe.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ondan hoslandigini ya hissetmis ya da biri soylemis o da senden uzak durmaya calisiyo ki sana umut vermesin, cunku seni sevmiyoriyi akşamlar herkese.sizlere bir şey danışmak ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.şimdi benim geçen seneden beri sevdiğim biri var.onun da bana karşı boş olmadığına inanmak istiyorum en azından davranışlarının bir kısmı bunu gösteriyor ya da ben öyle düşünmek istediğim için buna yoruyorum.Herkesle çok kolay muhabbet ediyor fakat benimle o kadar kolay konuşamıyor.bir de aynı ortamda bulunduğumuz zaman ara sıra benim bulunduğum tarafa bakıyor.ben biriyle muhabbet ettiğimde yanımıza geliyor.Lakin bana iki kere ismimi söyledikten sonra kanka diye de ekledi.bunun sebebi nedir.?gerçekten bana karşı bir şeyler hissetmiyor mu acaba ben mi gelin güvey oldum kigerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım vaaaarrr...
HEP DERLER KANKA İŞİ YAŞ İŞiyi akşamlar herkese.sizlere bir şey danışmak ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.şimdi benim geçen seneden beri sevdiğim biri var.onun da bana karşı boş olmadığına inanmak istiyorum en azından davranışlarının bir kısmı bunu gösteriyor ya da ben öyle düşünmek istediğim için buna yoruyorum.Herkesle çok kolay muhabbet ediyor fakat benimle o kadar kolay konuşamıyor.bir de aynı ortamda bulunduğumuz zaman ara sıra benim bulunduğum tarafa bakıyor.ben biriyle muhabbet ettiğimde yanımıza geliyor.Lakin bana iki kere ismimi söyledikten sonra kanka diye de ekledi.bunun sebebi nedir.?gerçekten bana karşı bir şeyler hissetmiyor mu acaba ben mi gelin güvey oldum kigerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım vaaaarrr...
yani eğer ki görmek isterse bir yolunu bulacaktır sen içini rahat tutarkadaşlar üzüldüğüm nokta şu bu sene mezun oluyorum ve bir daha onu görme şansım yok denecek kadar az![]()
KANKA LAKABI ÇOK İTİCİ, BENCE BİZİM KIZ BU LAKAPTAN HOŞLANMADIĞINI SÖYLEYEREK KENDİSİNE KANKA DEMEMESİNİ RİCA ETSİNyani eğer ki görmek isterse bir yolunu bulacaktır sen içini rahat tut
istemezse de keyfi bilir..
KANKA LAKABI ÇOK İTİCİ, BENCE BİZİM KIZ BU LAKAPTAN HOŞLANMADIĞINI SÖYLEYEREK KENDİSİNE KANKA DEMEMESİNİ RİCA ETSİN[/QUOT
aynen bende itici buluyorum.sözüm gerçekten kanka olanlara değil ama ne bileyim önümüze gelene kanka diye hitap etmeyi hoş bulmuyorum.aslında olabilir tepkimi gösterebilirim bir şekilde..