- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
bu kadr canini sikma cnm olack arada boyle sadece pilavi biraz kacirmissin okdr
Ben geldim ohhh diyorum insanin evi gibisi yok her ne kadar denize giremesemde degisiklik oldu eglendim yememe icmeme dikkat ettim tebrikleri alayim ne sporumu ne mekik programini ihmal etmedim spor olarak yaninda ipimi goturmustum atladim kalbim vicdanim rahat bu arada aslen aydinliyim ama izmirde yasiyorum 26 yasindayim bir oglum var 8 senelik evliyim
Neyse kizlar ben yerleseyim yol yorgunuyum dinleneyim yarin gorusuruz bildirimleri ne kadar erken yaparsaniz o kadar erken listeyi yayinlarim herkeze iyi aksamlar
Hosgeldin... valla tebrikler, ben bi misafirde dagildim:))) ama bugun aksam yemek yemedim salata sarece ve bol spor bakalim yarin tarti bize ne soyleyecek...
kızlar toplu tesekkurler tatil yemek sporsuzluk üstüne regl kilo alırım diye korktum o yüzden çok dikkat ettimHosgeldin canmm
Walla hella olsun izine gidicemde diyete spora dewam etcem nediyim helal olsun sana..
Buaraa ben burdan bildirsem olurmu kilo bildirmimi ozelden yapamiom telden giriom cunku..
hoşbuldum canım evet dün gördüm insan aynı memleketinden biri çıkınca pirincin içinden altın çıkmış gibi seviniyor aynı havayı soluyoruzAkşam yemeği yerine hep meyveyle gecstqpdm 2dilim karpuz
5tane kiraz yarim elma 1bardak süt içine nesft koydum aslında yemek vardı da canım istemedi
Bu arada tastatlicdi hoşgeldin masalhn var tatil de bile istkrarli davrndn bende izmrdym çok yakınız
Sabah görüşurz
Allah yardımcın olsun zor toprağından memleketinden ayrı olmak oğluşunu Allah bağışlasın bu arada iradem sıfır lafını beyninde bitir kilo verdikçe zaten sıfırlancakta ama önce beyninde bitir 23 yaşında genç fit aaa sen evlimisin üstüne bebeğinmi var lafını duymak istersin yoksa ben 23 yaşındayım dediğinde aaa küçükmüş sün lafını duymakmı yani şahsen ben öyle anne anne durmak istemem fit genç durmak isterim kilo yas attırıyor bunu kabul edelim kızlarGunaydin kizlar oncelikle kio bildirimimi yapim
Umutsuzum gerci diyette hic uymadim ama
91.600 kilom..
Simdi kendimden bahsedeyim ewliyim bi oglusum war iki yasinda almanyada yasiyotum 23 yasindayim ew hanimiyim calismiyorum.hamilelikte 30 kilo aldim ve halen veremedim.iradem sifir...
aramıza hoşgeldin arkadaşım Allah bağışlasın kızını sanada kolay gelsinGünaydın kızlar. Ozelden yazdım ama emin degilim telefondan yazdığım için burdan da teyit edeyim. 86.7 kiloyum. 33 yaşındayım evliyim bir kızım var yedi yaşında çalışıyorum. Balıkesir'den yazıyorum.
Sabah 2 dilim ekmek domates biraz peynir maydanoz dereotu ve cay.. inşallah bu haftayı çok daha iyi geciririz... herkese kolay gelsin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]76.0[/td]
[td]76.0[/td]
[td]0.00[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58.2[/td]
[td]57.4[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]73.5[/td]
[td]73.0[/td]
[td]500 gr[/td]
[td]1.00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]91,800[/td]
[td]91,600[/td]
[td]200 gr[/td]
[td]-800 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65.200[/td]
[td]64.300[/td]
[td]900 gr[/td]
[td]1,700 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]72,800[/td]
[td]?????[/td]
[td]2,100 [/td]
[td]2,100[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]???[/td]
[td]86,700[/td]
[td]0.00[/td]
[td]86,700[/td]
[td]0.00 [/td]
[td]0.00[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?