Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Akşam yemeğimi yazayım
Bir kepçe tarhana çorbası semizotu salatası malesef bir parcada kek yedim az evvel, olsun bugunde daha onceki gunlerden az yedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun abarttim ki off yani..
Kacamak falan degil yani bildigin costum. Misafir vardi ne yapayim pismanim nasil telafi edecem bilmiyorum. Yorgunluktan oluyorum ama spor yapacam, bari onu yapayim. Pazartesi hic iyi bir tarti olayi yasanmayacak benim icin, belki yarin toparlarim bakalim..
İyi geceler...

Eweeet bugun basliyorum ins.sabh yesil cayimi iccem spor ypsammi bilmiyorum acaip halsuzlik warustumde hicde canm istemio..buarada eylul ayinda kardesimin dugunu war mecburen 20 kilowermem lazim.dugune kadar..

slm kizlar
1 saat yuruyusun ardindan 70 mekigimi cktm
kahvaltida
1yumurta.
1zeytin
1 dilim kizamis ekmk
1 koz biber yarim domates. e 30 gr lor peyniri

ara ogun
yesil. cay 2. biskuvi
1 galeta kepkli

ogleyi de simdidn yazayim
firinda sebzeli tavuk
ve dun aksmdn yine kaln kabk salatam yogurtlu

ama benm kilmda bi ilerleme yok gibi reglm bugun bitti hala siskinlikmdr artik biliy inslh yarin supriz olur bana

Bugun hic iyi degilim moral sifir...
Dun abarttim, az once oglen menusu olarak 2kucuk parca tavuk yarim tabak pilav ve yarim kase corba ictim. Midem alarm veriyor siskinlikten, e kuculdu tabi bukadar yemeye aliskin degil. Pazartesi benim icin kabus olacak, ama yok birdaha kacamak yok, ipin ucunu kacirma noktasindayim, incecik bir cizgide gidip geliyorum resmen, aksama sadece salata yicem, ara ogunum yok...(e bizahmet olmasin yani dimi)
İyi pazarlar herkese...

Selam kızlar bugun pek diyete uyamadım ben yaaaa aslında diyete başladıktan sonra onbeş gunde bir pazar kaçamak günü yapacaktım ama bu biraz erken oldu sabah kahvaltısinda sıkıntı yokta annem illa dışarı çıkalım diye ısrar etti. Ve ben yarım pizzayı götürdüm. Olsun bu hafta alıştırma haftası gibi oldu diyeyim artık napimm Üzgünüm....

Iyi pazarlar kizlar bende bugun uymaya calistim doyete
Sabh yesil cay
Bi dilim peynir uc zaytin iki dilim kepek ekmegi kizarmis yumurta
Ara.meywe
Oglen bi kucuk peynitli pide
Ara.kahwe iki kepekli piskuwi biraz etli pilaw
Aksm.salata olcak sadece
Ara.cay bi kuru kayisi
Spor yapmadim hicc canm istemio
Iki litre su yesil cay

Ben geldim ohhh diyorum insanin evi gibisi yok her ne kadar denize giremesemde degisiklik oldu eglendim yememe icmeme dikkat ettim tebrikleri alayim ne sporumu ne mekik programini ihmal etmedim spor olarak yaninda ipimi goturmustum atladim kalbim vicdanim rahat bu arada aslen aydinliyim ama izmirde yasiyorum 26 yasindayim bir oglum var 8 senelik evliyim

Yeni gelen arkadaslar hosgelmis en kisa surede amaciniza ulasirsiniz umarim yarin ozelden yani kk mesaj bolumunden kilo bildiriminizi yaparsaniz sevinirim

Neyse kizlar ben yerleseyim yol yorgunuyum dinleneyim yarin gorusuruz bildirimleri ne kadar erken yaparsaniz o kadar erken listeyi yayinlarim herkeze iyi aksamlar

Hosgeldin... valla tebrikler, ben bi misafirde dagildim:))) ama bugun aksam yemek yemedim salata sarece ve bol spor bakalim yarin tarti bize ne soyleyecek...

Hosgeldin canmm
Walla hella olsun izine gidicemde diyete spora dewam etcem nediyim helal olsun sana..
Buaraa ben burdan bildirsem olurmu kilo bildirmimi ozelden yapamiom telden giriom cunku..

Akşam yemeği yerine hep meyveyle gecstqpdm 2dilim karpuz
5tane kiraz yarim elma 1bardak süt içine nesft koydum aslında yemek vardı da canım istemedi

Bu arada tastatlicdi hoşgeldin masalhn var tatil de bile istkrarli davrndn bende izmrdym çok yakınız

Sabah görüşurz

Gunaydin kizlar oncelikle kio bildirimimi yapim
Umutsuzum gerci diyette hic uymadim ama
91.600 kilom..
Simdi kendimden bahsedeyim ewliyim bi oglusum war iki yasinda almanyada yasiyotum 23 yasindayim ew hanimiyim calismiyorum.hamilelikte 30 kilo aldim ve halen veremedim.iradem sifir...

Günaydın kızlar. Ozelden yazdım ama emin degilim telefondan yazdığım için burdan da teyit edeyim. 86.7 kiloyum. 33 yaşındayım evliyim bir kızım var yedi yaşında çalışıyorum. Balıkesir'den yazıyorum.
Sabah 2 dilim ekmek domates biraz peynir maydanoz dereotu ve cay.. inşallah bu haftayı çok daha iyi geciririz... herkese kolay gelsin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin... valla tebrikler, ben bi misafirde dagildim:))) ama bugun aksam yemek yemedim salata sarece ve bol spor bakalim yarin tarti bize ne soyleyecek...

Hosgeldin canmm
Walla hella olsun izine gidicemde diyete spora dewam etcem nediyim helal olsun sana..
Buaraa ben burdan bildirsem olurmu kilo bildirmimi ozelden yapamiom telden giriom cunku..
kızlar toplu tesekkurler tatil yemek sporsuzluk üstüne regl kilo alırım diye korktum o yüzden çok dikkat ettim

hoşbuldum canım evet dün gördüm insan aynı memleketinden biri çıkınca pirincin içinden altın çıkmış gibi seviniyor aynı havayı soluyoruz

Allah yardımcın olsun zor toprağından memleketinden ayrı olmak oğluşunu Allah bağışlasın bu arada iradem sıfır lafını beyninde bitir kilo verdikçe zaten sıfırlancakta ama önce beyninde bitir 23 yaşında genç fit aaa sen evlimisin üstüne bebeğinmi var lafını duymak istersin yoksa ben 23 yaşındayım dediğinde aaa küçükmüş sün lafını duymakmı yani şahsen ben öyle anne anne durmak istemem fit genç durmak isterim kilo yas attırıyor bunu kabul edelim kızlar

[/QUOTE]

aramıza hoşgeldin arkadaşım Allah bağışlasın kızını sanada kolay gelsin

evet kızlarr hepinize vaktinde bildirim yaptığınız için teşekkurler zeynepazra1013 bildirim henüz yapmadı bi o eksik birde maviay1 hedefkilosu eksik
onun dışında haftamızın şimdilik birincisi eddaxy 900 gr ile yürekden kutluyorum maşallah diyorum ikinicimiz kıl payı ile birinciliği kaçıran vieanna senide tebrik ediyorum maşallah diyorum bu hafta ben hariç herkez kilo vermiş maşallahhh topiğimize kendime gelince düşünüyorum düşünüyorum bir yanlışım yok sporumu ihmal etmedim regl devam ondanmı yoksa yolculuk yorgunluk ödemmi bilemedim birşeyin arkasına sığınmayı sevmem ama yanlışım yok tek tesellim kilo almamışım neyse umutsuzluk yok yola devam

not: kızlar listemizi kontrol edin bir yanlış hata varsaa düzelteyim

kızlarr bugün 9 kalktım şuan tüm düzenim 1.5 saat geç ilerliyor o yüzden izninizle çıkıyorum çok işim var tatil dönüşü çamaşırlar yıkancak ev temizlencek yemek yapılcak spor yapılcak ay yazarken yoruldum arada girer eksik bilidirim yazıldıysa onu eklerim bir selam veririm hepimize hayırlı sağlıklı haftalarr mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…