Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

öğlen
1kofte
3kasık barbunya
2 kasık pirinç pilavı ve yogur
ara
yeşil çay
ve biraz kuru yemiş le kuru meyve
akşam
yine barbunya
minik tavuk izpara
semizotu slatasi yogurlu

Selam Kızlar
Iki gundur bir iki ufak kaçamağım haricinde dikkat etmeye çalışıyorum yalnız malum dönemdeyim o yüzden pekte havamda değilim kendimi davul gibi sis hissediyorum. Ama yinede mumkun oldugunca az yemeye çalışıyorum yalnız dun bir dilim Muzlu rulo pasta yedim bugunde tahin helvası ve HÖŞMERİM yedim iki uc kaşık isyerinde ramazan öncesi son kapanış yapalım dedi kızlar herkes bi gun bişeyler yapıp götürüyor bende az az bakicam artık tatlarina allahtan rulo pasta benimdi de tatlandırıcı ile yaptım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben kac gundur giremedim cok yogundum cunku ozel olarak yemek yapmadim ama herseyi firinda yagsiz pisirdigim icin herseyden yedim ve doymadan kalktim her sefereinde benim kocamda dikkat etmeye basladi o yuzden rahatim oda yagsiz yap aksam az yiyelim falan diyor göbeği cikmasinmis zaten incecik :))) 4 gun sonra kayin valdeme gececegiz mersine 1 ay oradayim maalesef inteenet yok orada telefonumda da yok benim artik denk gelirsem girerim ama merak etmeyin cok dikkat edicem bir ay sonra dondugumde konusuruz yine insallah bi 5 kilo falan veririm

özdenaz hoşgeldin
bugün yediklrm
bir yumurta
bir dilim ekmek peynir
çok az tavada pizza tadına bakmak için

ara yeşil çay

öğlen
yarım porsiyon lahmacun
yarım bardak ayran

40 dakika spor yaptım şimdi ve 75 mekik

birazdan da kendime meyveli yoğurt hazirlycm

Sabah
1 kupa kahve
Findik, ceviz, Uzum
Oglen
1 dilim gofret
Aksam
2 porsiyon patates salatasi

Gun boyunca 1,5 litre su ictim.

Simdi yarim saat spor yapacagim.

selamlarrr
ne kadar sessiz bir topiğimiz var:44::44::44::44:
kahvaltı: bir rafadan yumurta, bir tabak salata, bir kaç diş köy peyniri, 3 dilim ekmek, bir bardak süt(aç karnınayken)
öğle: bir kaç tane oruk(simit kebabı), 2 bardak ayran 2 dilim ekmek, birkaç dilim pişmiş dometes biber

Aksam ekmek yiyormusunuz ?
Kahvalti 3 dilim ekmek fazla degilmi ?
Ben ekmek tuketimini nerdeyse kaldirdim.

Aksam ekmek yiyormusunuz ?
Kahvalti 3 dilim ekmek fazla degilmi ?
Ben ekmek tuketimini nerdeyse kaldirdim.

evt akşamda yiyorum. bende genelde mümkün olduğunca şeker tüketimini sıfırlamaya çalışıyorum. işaret parmağım kalınlığındaydı kahvaltıda yediklerim. bilmem bana fazla gelmedi:26::26::26: ekmeksiz hiç kahvaltı yapamam kiii

akşam menümüde yazayım hemen:

3 dilim ekmek
fırınlanmış tereyağlı baharatlı patates(10 elma dilimi kadar)
2,5 bardak ayran

bugün suyu az içtim sanki. 1 lt ancak. şimdi limonlu çay içicem. metabolizmam limonlu çayla çok iyi çalışıyo.

Iyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim diyetten cookk uzak ama olsun yazayım
Sabah bu böreği yiyebilmek için sabah 1 saatten fazla yürüdüm. Ve 6 parça yani ne kadar diyeyim yan yana koysam bir elim kadar yapacak gibi Lorlu börek yedim. Birde çay duble 2 şekerli.
Öğle yarım tabak manti
Ara saat bes gibi iki parça daha börek ( 5 kişi bi tepsi böreği yedik yaaaaa (( zaten bu isyerine girdim bu hale geldim 4 yılda 15 kilo aldım )
Akşam 3 4 kaşık patlıcan yemeği iki kozlenmis biber. Ayrıca bu aksam tartıldım dayanamadım vermek şöyle dursun almışım bile hem regl hemde bu kadar yemeye ne bekliyosam.. haftaya kadar toparlanmam lazım.

selam sabah erken bir saatte kahvaltı yaptım. sınav görevim vardı malum bugun üniversite sınavı vardı. çok az ekmekle normal bir kahvaltı yumurtasız..
öğlen gelince sabahki kalan yumurtayı yedim. iki kaşık çorba ve pilav.
ara dondurma..
akşamı bilmiyorum ama abarttım ben gene bu aralar. spor da yapamıyorum. aldım ben gene bu hafta.. yarın tartılıp burda söylemeye yüzüm yok valla((

iyi geceler kizlar bugun oglen donduk telefonumda internet paketi olmasina rahmen giremedim gittigimiz yerde cekmiyordu yazlik ev di bir kac kere girdim ama yol cekmedi neyse gittigim gun yani persembe denize girdim yuzdum egzersiz yaptim suda yeme icme duzenim superdi mekik programina tekrar basladim tek sorun antep fistigi cok yedim ustune dun regl oldum istahimi zor frenliyorum neyse evimdeyim cok sukur harika bir haftaya baslicaz insallah mubarek ramazanda geliyor keyfim yerinde yarin tarti gunu umudum pek yok ama her turlu duruma karsi gucluyum eninde sonunda basarcam kilolari vercem insallah

Hoşgeldin canım... tatile gittin normaldir o kadar olması. Yine bile süper ben olsam hic dikkar etmezdim herhalde. Regl donemi hepimizin korkusu yedikce yiyesi geliyo insanın umarım guzel başlarız haftaya.

Günaydın kızlar kilo bildirimi yaptım
Sabah sporu yapıldı
Ee kahvalti da
1yumurta
Peynir
Domates
1dilim t.b.ekmek
Kilo veren ve vermeyenleri de şimdi den tebrik ediyorum

gunaydin kizlar hayirli bereketli haftalar dilerim temizlik yapiyorum suan bayram temizligi hem oruclardada rahat ederim neyse oglen tablo icin girerim umarim herkez bildirim yapmis olur

kilo bildirimimi özelden yazdım tastatlıcadıma..
bu hafta verememişim ama çok şükürki almamışımda.. yerimde saydım bu hafta.. çok kötü oldu aslında boş geçmemeliydim bu haftayı malum ramazan yaklaşıyor ve ben alıyorum ramazanda(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…