- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.061
Aynen öyle canım. Kopukluk var ama umarım daha iyi olur. Bazen senden başka kimsenin yazılanları okumadığını düşünüyorum eee böyle olunca bende yorum yapmaya çekiniyorum senin işin daha zor ama umarım çok daha iyi olur. Ramazan a baglayalim
canım sahurdazeytin iraz riskli değilmi susatmıyormu ben korkumdan yiyemiyorum hatta peyniri bile ramazanda lor olarak tüketiyorum peynirin tuzundan dolayıSelam kızlar sahur menüme geleyim annemdeydim malum kız orda kalınca... üç parça pide az bişey peynir uc zeytin domates salatalık bir bardak çay
Yine eski gazimla aranizdayim kizlar. Onceki senelerde ne kadar dikkat edersem edeyim ramazanda hep kilo almisimdir. Simdi bunu tersine cevirecegim insallah. Spor da yapacagim yoksa baska türlü zayiflayamam.
Iftar: 1 kase patates corbasi
2 kasik taze fasulye
2 adet Hasanpaşa kofte
Karpuz
Cok az pide
Iftarla sahur arasi: yeşil kahve, kayisili form çayı, biraz kuruyemis ve az biraz dondurma 2 lt su
Sahur: 2 dilim ekmege tost yarim muz
Canım ya ben bu sene susuzlukla ilgili sıkıntı yaşamıyorum. Ama kendimi bildim bileli her sahurda zeytin peynir yemisimdir hiç öyle düşünmemiştim... ama sana bi tavsiye ilk defa bu sene yapıyorum en son bur bardak ayran içiyorum iki kere ictim o günü daha rahat geçirdim. Bi işe yaramayan diyetisyen maceramın artı yanı bu oldu.
aaa iyi fikir ayran tokda tutar peki kendin mi yapıyorsun yoksa hazır ayran mı?
Kendim yapıyorum canım eşim icmiyo bende bulaşıkları toplarken bir bardağa iki yemek kaşığı yoğurdu koyup çırpıyorum sonrada içine suyu koyuyorum 10 15 saniyede işlem tamam
sevdım bu fikri hele evde yapma fikrini
Canım ben hiç hazır ayran almadım daha hatta artık meyve suyu da almıyorum.
slm kızlar ancak vakit buluyorum bi de ramazan insanın kendine bile hali yok dün iftarı bildirmedm
1 porsiyon patlican
1kâse çorba
yarım dilim ekmek
1 küçük dilim kavun
2 çatal makarna yemiştim
sahur da
50 gr kadar sebzeli omlet
peynir
1.5 dilim ekmek
salatalık maydanz
yeşil çay la form çay karışık
kızlar inşallah çok yemiyorumdr ben hep acım çok su aramıyorum bu sene
bu akşam ki iftarda
1 tane biber dolma
1kâse sebze çorba
yoğurt salata ve yine ekmek yerim herhalde tam bugday unundan ramazan pidesi yaptım artık tadına bakarim
Kizlar ben regl oldum
Menum kahwalti bi parca borek
Ara.kiraz
Oglen salata bi dilim borek
Ara.bi kasw firin sutlac
Aksam.patlican kozlemesi yarim kase mercimek
Esumle iftarda.karpuz
Ara cay biraz meywe
Bugun fazla kacirdim biraz duzensiz oldu
Yine eski gazimla aranizdayim kizlar. Onceki senelerde ne kadar dikkat edersem edeyim ramazanda hep kilo almisimdir. Simdi bunu tersine cevirecegim insallah. Spor da yapacagim yoksa baska türlü zayiflayamam.
Iftar: 1 kase patates corbasi
2 kasik taze fasulye
2 adet Hasanpaşa kofte
Karpuz
Cok az pide
Iftarla sahur arasi: yeşil kahve, kayisili form çayı, biraz kuruyemis ve az biraz dondurma 2 lt su
Sahur: 2 dilim ekmege tost yarim muz
Haslanmis yumurta süt yogurt ve muz bunlar cok tok tutuyor. Ben mutlaka bunlarn en az 2sinden oluşan menuyle sahur yaparim size de tavsiye ederim.Hosgeldin:))
Dusuncelerine tamamen katiliyorum bende ramazanda kilo alanlardanim hep, sporsuz olmaz evet. Sahurda muz iyi fikir, hem tok tutar hemde suyu vucutta tutar, bende denicem bundan sonra..
tabi canım vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?