Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam kızlar sahur menüme geleyim annemdeydim malum kız orda kalınca... üç parça pide az bişey peynir uc zeytin domates salatalık bir bardak çay

aynen öyle sanki sadece sizlerin yazılarını ben okuyorum konu sahibi olarak elimden geldiğince menülere yorum yapıp yazılanlara alıntı yapıyorum herşeyden önce konu sahibi olarak yediklerimle sporumla başlığa yakışırda davranıyorum neyse ya hoş sohbetle devam edecek yada böyle, oyle yada boyle ideal kiloma döneseye kadar yolumdan dönmücem ister birlik beraberlikle ister tek basıma bu kilolar gi-de-cek

Selam kızlar sahur menüme geleyim annemdeydim malum kız orda kalınca... üç parça pide az bişey peynir uc zeytin domates salatalık bir bardak çay
canım sahurdazeytin iraz riskli değilmi susatmıyormu ben korkumdan yiyemiyorum hatta peyniri bile ramazanda lor olarak tüketiyorum peynirin tuzundan dolayı

insallah cevirirsın canım hayırlısı olsun menün de gayet güzel

Canım ya ben bu sene susuzlukla ilgili sıkıntı yaşamıyorum. Ama kendimi bildim bileli her sahurda zeytin peynir yemisimdir hiç öyle düşünmemiştim... ama sana bi tavsiye ilk defa bu sene yapıyorum en son bur bardak ayran içiyorum iki kere ictim o günü daha rahat geçirdim. Bi işe yaramayan diyetisyen maceramın artı yanı bu oldu.

aaa iyi fikir ayran tokda tutar peki kendin mi yapıyorsun yoksa hazır ayran mı?

slm kızlar ancak vakit buluyorum bi de ramazan insanın kendine bile hali yok dün iftarı bildirmedm
1 porsiyon patlican
1kâse çorba
yarım dilim ekmek
1 küçük dilim kavun
2 çatal makarna yemiştim

sahur da
50 gr kadar sebzeli omlet
peynir
1.5 dilim ekmek
salatalık maydanz
yeşil çay la form çay karışık

kızlar inşallah çok yemiyorumdr ben hep acım çok su aramıyorum bu sene

bu akşam ki iftarda
1 tane biber dolma
1kâse sebze çorba
yoğurt salata ve yine ekmek yerim herhalde tam bugday unundan ramazan pidesi yaptım artık tadına bakarim

Kizlar ben regl oldum
Menum kahwalti bi parca borek
Ara.kiraz
Oglen salata bi dilim borek
Ara.bi kasw firin sutlac
Aksam.patlican kozlemesi yarim kase mercimek
Esumle iftarda.karpuz
Ara cay biraz meywe
Bugun fazla kacirdim biraz duzensiz oldu

Canım ben hiç hazır ayran almadım daha hatta artık meyve suyu da almıyorum.

Helal sana en guzelini yapiyorsun

Bence gayet iyi besleniyorsun ben tam bugday unundan yaptigin pideyi ogrenebilirmiyim

İftardan hemen once mekik programin 6.gununu cektim 100mekik
100 saga sola egilme
100 twist
60 bacak ve popo icin bir hareket simdi adi ne bilmiyorum
bugun boyle oldu sporum
Hemen sonra iftarimi actim
Yarimdolma
Kucuk kase cacik
birazda 1kasik yagda kizarttigim patates ekmek yemedim
Suyum muhtamelen en az 1.5 lt olur
simdi kayisili yesilcayli karisimimi iciyorum
hepimize hayirli geceler

Aslinda baktigimizda hicde fazla degil 3 ana 3 ara ogun sen simdi orucluyken 2 ogun ydigin icin gozune fazla geliyor

Selam kizlar
Dunden beri giremiyorum dun iftarda karniyarik az pilav ve meyve yedim. Sahur klasik, yumurta salatalik domates az peynir.
Bugun aksama dogru regl oldum. Sabah carsiya cikmistim yigenlerime hediye almak icin eve geldigimde basimi direk soguk suyun altina soktum cok kotu olmustum allah iste kul sıkışmazsa yetismez derler, sonrasinda adet oldumda su falan icince kendime geldim.
Memlekete gidecez hafta sonu, en gec pazartesi, gidecegim yer yayla ve mis gibi havasi var. Annemler simdi orda, hava buz gibi diyorlar. Bir an once gitmek istiyorum, burasi cok sicak ve oruc cok zor tutuluyor hemde sıkıldım artik iyi bir tatili hakettigimi dusunuyorum:)) kizimda cok seviyor yaylayi hem...
Gecmisi okudum simdi, bence topigimizin basinda tastatlicadicim olduktan sonra hicbir sey olmaz topigimize insallah. Tastatlicadim seni seviyorum yeri gelmisken belirteyim istedim ve duzenlu bir sekilde yazan paylasan diger arkadaslarimi elbette, birbirimizi gormesekte cok guzel seyler paylasiyoruz burda, desteginiz cok onemli benim icin.
Gittigim yerde baskul yok sanirim duzenli bir sekilde kilomu olcememek beni rahatsiz ediyor, belki baskulumu de gotururum ama okadar cok esya alacamki yanima, ona sira gelirmi bilmem. İnternette sikinti yok, duzenli bir sekilde girecem yine insallah.
Bana musade kizlar yavas yavas esyslarimi toplamam gerek, yaylada yeni bir eve cikiyoruz oyuzden giyeceklerimizin yaninda bir surude mutfak ve ev esyasida hazirlamam gerek, isim cok yani, hrrkese hayirli sahurlar, operim:))

Hosgeldin:))
Dusuncelerine tamamen katiliyorum bende ramazanda kilo alanlardanim hep, sporsuz olmaz evet. Sahurda muz iyi fikir, hem tok tutar hemde suyu vucutta tutar, bende denicem bundan sonra..

Hosgeldin:))
Dusuncelerine tamamen katiliyorum bende ramazanda kilo alanlardanim hep, sporsuz olmaz evet. Sahurda muz iyi fikir, hem tok tutar hemde suyu vucutta tutar, bende denicem bundan sonra..
Haslanmis yumurta süt yogurt ve muz bunlar cok tok tutuyor. Ben mutlaka bunlarn en az 2sinden oluşan menuyle sahur yaparim size de tavsiye ederim.

Iftar:
1 kase çorba
2 Hasanpaşa koftesi
Karpuz
Pide yemedim onun yerine ekmek kadayifindan tirtikladim

Iftar sahur arasi: yesil kahve kayisili form cayi su

tabi canım vereyim
3.3.5 su bardagi un (tam bugday un
1.5 bardak su
1 tatlı kaşığı toz maya
1.5 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
eğer pogaca tadinda istersen 1 kasık sivi yağ koyabilirsn
hamuru yogurduktn sonra yarım saat dinlendir daha sonra yuvarlak Borcma yada tepsye koy 20 dakika daha dinlendr daha sonra pide şeklini verip üstüne 1yumurta sarısı 2 kasık süt 2 kasık siviyag karışım sur çörekotu susam ne varsa serp isitlms 200 derecede fırında 20.25
pisr. afiyet olsun
fırın dan çıkarıp hemde bir bezle örtersn ytmusck olur

sahur da
yarım kâse kayısı hosafi
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir 2 dilim salatalık 2dilim domates

aranizda en çok yiyen ben oldum menü.lrnz çok az böyle olunca ben utanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…