- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.481
Kızlar tatildeyim tam da bugüne denk geldi nasip gecemizmübarek.olsun
Bugün yedgim bi dilim ekmek azcik omlet ve peynir.memlekettn kızkardeşim geliyr onun yoğunluğu ve telasi da var
sağol fezaycımGozun aydin canm....sen nasil oldun
Selam kizlar bir turlu spora baslayamadim soyle duzenli bir sekilde baslasam devami gelecek ama... neyse bugun oruc degilim, gecmis kadir gecemiz mubarek olsun bu arada. Bu aralar sık giremiyorum, annemlerdeyim annemde adana'da, Teyzem ameliyat oldu iki gundur orda olunca e evin tum isleri bana kaldi tabi, iki cocuk birde cocuktanda cocuk olan babam:)) yarin gelecek insallah annem, evde duzene girer boylelikle...
Sabah normal kahvalti ama ekmek biraz abartildi oglene kadar biara spor yapmak istiyorum ama bakalim...
Benden boyle kuzucuklar..
Mutluluk icinde operim herkesi...
Slm kızlar nasıl gidiyor? çok uzak kaldım sizden tatiden gelir gelmez malum oruç tutmaya başladım size oruç diyet listemi yazmıştım zaten tabi ben bu listeye uydummu imkansız....
İftarda bol su bi çorba bi zeytin yağlı sonra gelsin güllaç gelsin dondurma(
ama yemezsem oruç tutamam o derece canım çekiyordu şimdi regli dönemindeyim bu arada tatilden gelir gelmez iş yerinde yer değişikliği yaptılar sorumluluğum çok arttı sizi takip etmem zorlaştı o sebeptendirki fazla giremez oldum işleri biraz hal yoluna koydum umarım bundan sonra sizinle olurum.Bu arada 72 kilo olmuşum yani 7 nisan dan bu güne tam tamına 11 kg verdim.21:
Ara ogun.oğlumla coco poops yedim
Akşama da salata
yoğurt ve sehriye corba
Selam kizlar bir turlu spora baslayamadim soyle duzenli bir sekilde baslasam devami gelecek ama... neyse bugun oruc degilim, gecmis kadir gecemiz mubarek olsun bu arada. Bu aralar sık giremiyorum, annemlerdeyim annemde adana'da, Teyzem ameliyat oldu iki gundur orda olunca e evin tum isleri bana kaldi tabi, iki cocuk birde cocuktanda cocuk olan babam:)) yarin gelecek insallah annem, evde duzene girer boylelikle...
Sabah normal kahvalti ama ekmek biraz abartildi oglene kadar biara spor yapmak istiyorum ama bakalim...
Benden boyle kuzucuklar..
Mutluluk icinde operim herkesi...
ayy canım coco poopsu görünce yazasım geldi geçen bende ne yedim ne yedim sonra tabi bi pişmanlık yaşadım sorma gitsin sırf onun yüzünden bu hafta çok az kilo verdim ve pazardan beri şok diyetteyim yine
Bende gunumu yazayim
Kahvaltilik yaninda domates salatalik 3 mini dilimde borek yedim
Aksam az doner ve makarna biraxdanda cay icecem 1lt suyu zor ictim spor olarakta kizimla bütün gun ayakta kosturdum vallahi :)
Bu diş çıkarmak ne zormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?