Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Kahvaltı az yagda sosis, dort yeşil zeytin, peynir iki uc parça patates kızartması iki dilim ekmek
Ara iki parça dukan çikolatası dondurucuda bi köşeye sıkışmış :-D:-D bir çay bardağı tarçınlı süt
Mekik programının ikinci günü 75 mekik birazda yanlar için egil kalk yaptım

Bugun sabh meywe ogken meywe arada.bi kagwe yaninda iki diyet biskuwi aksam.bi burger dayandim menu deil ama bi tane yedim aksam cay yanina iki kuru kaysi biraz bozdum ama napalim ilk gunun azizligi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Bu sabah güzel bi spor yaptım bol bol su ictim
Kahvalti.ya da 1 yumurta
Peynir bir dilim ekmek ve salatalık yerim

kizlar selam hayirli saglikli haftalar dilerim bugun acayip isim var oruc bayram derken temizlik yapamadim cam lar perdeler giristim isim bitsin bildirimlerde tamamsa listeyi yayinlarim

zeynepazra canim kolay gelsin islerin biteseyr kadar elbette idare ederim seni elbette hep boyle yogun olmucan aramiza aktif donersin isin bittimi

birde maviay sen sordun galiba mekik parca parca olurmu diye yani ben mekik sayasi coksa mesela 100 ise 25 den 4 set yapiyordum gucum yerinde oldugu icin her set arasi en fazla 60 saniye dinlenirdim mekikde dikkat edilmesi gerekilen tum gucu karnina vermek ve dogru nefes almak aman dikkat et zorlanirsan ya birak yada ogleden once 25 den 2 set ogleden sonra 25 den 2 set yaparsin
eddaxy goremiyorum umarim iyidir
kizlar artik oruc bayram bitti haftasonu icin birsey demiyorum ama haftaici lutfen daha duzenli aktif olalim menu paylasimi spor sivi icimi yazilsin ve lutfen yazip kacmiyalim en azindan 1-2 arkadasin.menusune yorum yapalim artik toparlanalim ve hedefe yuruyelim

Son düzenleme:
selam kızlar ara verdiğim diyetime devam etmeye karar verdim, 7 kilo fazlam kaldı, dayanışmamız hayırlı uğurlu olsun tabi kabul ederseniz.

1,68 boy
72 kg
84 kg ile başladım
ideal kilom 65

çalışıyorum o yüzden sabah acil bişeyler atıştırıyorum bu sabah ıspanaklı gül böreği (en azından sebzeli olmasına dikkat ettim)

arada bir top kek

1,5 lt su içtim

öğlen salata yemeyi düşünüyorum

akşam 50 mekik çekecem

suyu 2,5 a tamamlayacağım

Ara ogun de yeşil çay.la bir piko
Öğle yemeği
Bir kabak bir biber dolması
Yarım kâse çorba
Tatlıcadi kolay gelsin ben bütün temizliği bayramdan önce yapmıştım sadece koltuklar kalmıştı yıkamaya vermedim ışte bugün de ona başladım hergün bir tane yikarm felaket kalori harcadım enerjim bitti

Selam kizlar....
Sizi cok ozledim, sohbetlerimizi, paylasimlarimizi, gunluk yazdigimiz menuleri okumayi.. kisacasi sizle olan herseyi cok ozledim. Malum ramazandi bayramdi tatildi derken duzenli giremedim tabi siteye.. bayram sonrasi 3 gunluk denizin ardindan evime dondum, artik kendi evimdeyim. Ev bildiginiz gibi degildi heryer mahvolmustu tozdan gorunmuyordu, allahtan gorumcem geldide bitirdik temizligi valla iki gundur temizlikle ugrastik neyseki bitti ama bizde bittik.
Gelelim kilo ve rejim olaylarina, e malum bayram olunca vede anne evinde olunca kacamagin şahını yaptim ama yinede cok almamisim denizde bol bol yuzdum sanirim ondan. Gecmisi cok uzun okuyamadim ama sanirim herkes biraz abartmis. E napalim biz bize yeteriz, once nasil verdiysek simdide oyle veririz moral bozmak yok. Valla sunuda soylemeden gecemicem tastatlicadim bile kacamak yaptiysa artik bizimki normal, o bizim pirimiz kizlar biliyorsunuz:))) ama sıkıyonetimi ele almis anlasilan, herkes bi donsun kimseye goz actirmica benziyor soyliyim:)) iyide edersin tastatlicadim bizi bi toparla artik yaaaa..
Ben 65.5 ile sezonu aciyorum, tablodaki son kilom neydi bilmiyorum telden giriyorum cunku bakamadim ama onemide yok gecmisi sildim gelecege bakiyorum ben:)))
Sabah kahvaltisi: cok az ekmek, iki catal peynir bir salatalik iki cay..
Oglen bir salkim uzum.
Ara kahve
Aksam halamlara gidecegim ama ordada patlican yemegi var biliyorum cok az ondan yerim.
Spor yapamayacak kadar yorgunum temizlik beni bitirdi.
Su simdiden iki litre...
Haydi bakalim operim herkesiii:)))

Selam canim nasilsin gorusmeyeli..
Bende eger halim olursa yarin dolma yapmayi dusunuyorum cok severim memleketten patlicanda getirdim annem yaprakta topladi biraz, karisik yaparim artik. Bide bise soracam bu sicaklarda corba nasil iciyorsun, aslinda iyi cunku ana yemege yer kalmaz cok fazla, daha az yemis olursun. Neyse canim optum gorusuruz...

Cadicim formundasin yine harikasin. Cok ozledim seni valla nasilsin..
Bu arada bende mekik prog baslicam olmuyor boyle bi cekiyorum bi cekmiyorum prog olursa en azindan mecbur kalirim cekerim mekigimi..
Opuyorum canim...

Slm kizlarrrr oh ohh masllh toplaniyoruz yeniden walla burasi olmadan motiwem yerlerdeee....nese toparlandim ama iki gundur iyi gidiyorum

Sporada baslamdim kizlar sizce hangi spora baslasam plates,kardio,lesli uc hafta icinde hem ince gozukmek hemde kilo wermek istiyorum

bugünkü menüm kızlar

sabah iki dilim ekmek peynir ve zeytin, çay
ara yeşil çay
öğle : tavuk döner yedim hazırda bişeyim yoktu ve salata bir bardak yoğurt
ara : kayısılı form çayı ve 3 diye bisküvi
akşam : yemedim ama yoğurtlu semiz otu salatası ve bir baget planladım

su 2 litre olmuştur amacım 3 e tamamlamak
spor : mekik prog. 3 günü akşam gidince 120 mekik çekicem veee leg magic aletim vardı onu çıkardım sabah yavaş yavaş ona başlıycam bakalım hayırlısı ölçülerimi aldım ay sonunda yazarım size

Bugunku menum sabh meywe suyu bi parca ekmek oglen meywe suyu bi parca ekmek kahwe iki diyet biskuwi aksamda kizilcik suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…