- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.541
Ara ogun de yeşil çay.la bir piko
Öğle yemeği
Bir kabak bir biber dolması
Yarım kâse çorba
Tatlıcadi kolay gelsin ben bütün temizliği bayramdan önce yapmıştım sadece koltuklar kalmıştı yıkamaya vermedim ışte bugün de ona başladım hergün bir tane yikarm felaket kalori harcadım enerjim bitti
kizlar selam hayirli saglikli haftalar dilerim bugun acayip isim var oruc bayram derken temizlik yapamadim cam lar perdeler giristim isim bitsin bildirimlerde tamamsa listeyi yayinlarim
zeynepazra canim kolay gelsin islerin biteseyr kadar elbette idare ederim seni elbette hep boyle yogun olmucan aramiza aktif donersin isin bittimi
birde maviay sen sordun galiba mekik parca parca olurmu diye yani ben mekik sayasi coksa mesela 100 ise 25 den 4 set yapiyordum gucum yerinde oldugu icin her set arasi en fazla 60 saniye dinlenirdim mekikde dikkat edilmesi gerekilen tum gucu karnina vermek ve dogru nefes almak aman dikkat et zorlanirsan ya birak yada ogleden once 25 den 2 set ogleden sonra 25 den 2 set yaparsin
eddaxy goremiyorum umarim iyidir
kizlar artik oruc bayram bitti haftasonu icin birsey demiyorum ama haftaici lutfen daha duzenli aktif olalim menu paylasimi spor sivi icimi yazilsin ve lutfen yazip kacmiyalim en azindan 1-2 arkadasin.menusune yorum yapalim artik toparlanalim ve hedefe yuruyelim
hosgeldin edaxy ışte kilolarla mücadeleye devam
hepsi de güzel ama ben herşeyi leslie borçluyum hiç sikilmadan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?